Clasa ZERO 2012-2013 (3)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Sinera sa fiu mie imi este groaza, deoarece dureaza destul de mult si nu stim literele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

Nu Anca. Sa nu fi speriata. Ei nu vor urmaresc cunostintele copiilor in mod expres. Ei urmaresc in mare modul de interactionare, modul in care copilul se poate concentra. Asteptand pe hol, o invatatoare (care facea formalitatile) i-a spus unei mamici "Doamna daca un copil stie foarte multe lucruri noi ce-l mai invatam?"

Parerea mea este ca exact asta urmaresc:

Psihosomatica este o ramura a stiintei aflata la granita dintre medicina, psihologie, sociologie si antropologie, care se ocupa de studiul [...] interactiunilor dintre minte, corp si mediul social. (definitia de pe www.http://psihosomatica.psihologia.info.ro/)

Edit: sa-ti zic sa ai incredere in fetita ta si totul o sa fie bine.

Mergi la inceput

Multumesc usorlili.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

Cu drag Anca. Va tin pumnii.

In alta ordine de idei, maine, la ora 12, Oana Badea are conferinta de presa la minister, cu subiectul- clasa pregatitoare.

Abia ne-am mai linistit. Cred ca maine, dupa pranz, o luam de la capat. Sunt curiasa ce are sa ne zica. Presupun ca (si) pentru noi, parintii, o fi conferinta.

Parerea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Citat:
citat din mesajul lui ank999

Sinera sa fiu mie imi este groaza, deoarece dureaza destul de mult si nu stim literele

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Anka linisteste-te, comisia este super, conditiile la fel si ti-am spus, nu urmaresc raspunsuri exacte, mie asa mi-a spus sotul, ca nu urmarea neparat sa stie litere cifre, ci sa faca asocieri, deduceri, ori pe copii ii duce mintea. Fi-mea era stresata, nu stiu de ce, ca noi nu am stresat-o, ca nu stie sa citeasca, le-a spus alora de nustiu cate ori, ca ea nu stie sa citeasca , ele mereu i-au spus, ca nu trebuie sa stie, ca asta invata la scoala. Eu zic sa nu stresati copilul, lasati-l sa se poarte natural fiindca asta conteaza- stii ca ti-am zis asta de la inceput! Nu merita nici o evaluare sa pui presiune pe copil, dupa parerea mea!
Eu iti garantez ca va fi bine!

Lumea mea

Mergi la inceput

Nu pun presiuni...pur si simplu lucrez pentru prima oara cu ea ceva concret (inainte aveam doar diverse discutii sub forma de joaca) si asta pentru ca nu a mers la gradi fiind bolnava. Ea daca are chef de altceva il ia pe nu stiu in brate si asta este...
Nu stiu nici eu exact de ce ma stresez sincera sa fiu, pentru ca oricum fiemea e plina de idei si ziceam ca las evaluarea sa decida.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Citat:
citat din mesajul lui ank999

Nu pun presiuni...pur si simplu lucrez pentru prima oara cu ea ceva concret (inainte aveam doar diverse discutii sub forma de joaca) si asta pentru ca nu a mers la gradi fiind bolnava. Ea daca are chef de altceva il ia pe nu stiu in brate si asta este...
Nu stiu nici eu exact de ce ma stresez sincera sa fiu, pentru ca oricum fiemea e plina de idei si ziceam ca las evaluarea sa decida.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Lumea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toby79 spune:

Iata ce conditii trebuiesc indeplinite ca sa inscrii copilul la o renumita scoala din Targoviste,aceea la care vreau si eu sa-mi inscriu fetita si eu, drept pt. care mi-am schimbat de curand buletinul.www.facebook.com/photo.php?fbid=2593128721381&set=a.2593121601203.98206.1649561690&type=3" target="_blank">http://www.facebook.com/photo.php?fbid=2593128721381&set=a.2593121601203.98206.1649561690&type=3
De aici eu trag concluzia ca acei parinti care locuiesc cu chirie ,sau care nu au nimic pe numele lor, vor ramane pe dinafara.Abia astept inscrierile , sa vedem ce circ o sa iasa. Au vrut circ cu legea asta , circ o sa aiba , nenorocitii !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inaf78 spune:

TOBY79
linkul pus de tine NU se poate vizualiza. poate faci tu aici un copy paste.
daca iti tb contract de casa sau de inchiriere, eu iti spun ca poti avea un CONTRACT perfect legal, care sa te ajute si sa ti dovedeasca faptul ca tu locuiesti acolo si anume Contract de COMODAT. se poate semna si intre persoane fizice, fara a fi nevoie sa fie legalizat la notar si fara a tb sa l inregistrezi la Administratia Fiscala (si este LEGAL si VALABIL juridic). gasesti o groaza de modele pe net.

eu nu cred ca ii pot respinge pe copii ce stau in chirie sau cu comodat, fiindca nu e legal. pe site ul Inspectoratului Scolar Judetean dambovita se vor afisa in curand conditiile legale si aprobate ptr a ti inscrie copilul la scoala, dar care se aplica doar ptr etapa a 2-a de inscriere (tu avand buletin in circumscriptie NU ai nevoioe de alt criteriu).
si mai e ceva: sper ca te ai recenzat la domiciliul din buletinul SCHIMBAT si daca nu ai facut asta, dute maine la scoala vizata de tine si recenzeaza copilul. neaparat!!! ca sa apara ca si copilul e in circumscriptia scolii:
http://www.ismb.edu.ro/Subpagini/pregatitoare/clasa_preg/PRECIZARI_RECENSAMANT.pdf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toby79 spune:

O sa scriu continutul foitei care ne-a fost data astazi la gradinita:

"CATRE PARINTII CU DOMICILIUL STABIL IN CIRCUMSCRIPTIA SCOLII
In conformitate cu Metodologia MECTS de inscriere a copiilor, dar si cu regulile specifice unitatiii noastre scolare stabilite in cadrul Consiliului de Administratie, in fiecare an -in ultimii 10 ani - la inscrierea elevilor, parintii trebuie sa aduca urmatoarele documente :
- Actul de vanzare - cumparare in original
- Actul de identitate al ambilor soti in original
- Hotarare judecatoreasca de divort, daca este cazul privind tutorele legal
- Certificatul de nastere al copilului in original
Nota: Nu vor fi admise documentele de identitate facute cu 1 saptamana, 1-2-3-4-5...8 luni inainte de inscriere la unitatea noastra scolara.
In cazul in care in etapa a 2 a raman locuri, in conditiile legii se va proceda in felul urmator, cu prioritate:
- copil de cadru didactic
- dac un parinte mai are inscris in clasele 1-8 alt copil, dar numai cu comiciliul in Targoviste."

Am incercat sa ma recenzez la scoala de care apartin acum in buletin, dar am fost refuzat pe motiv ca trebuie sa prezint titlul de proprietate, daca ati mai auzit asa ceva !

Mergi la inceput