Clasa ZERO 2012-2013 (3)
Raspunsuri - Pagina 14

inbox spune:
acte necesare la evaluare :
-copie CI parinti,
-copie certificat de nastere copil,
-adeverinta medicala ca este copilul apt fizic.
In Pitesti, evaluarea se face la scoala generala 13 din Trivale.
ASta am aflat eu la telefonul de mai sus! Chiar daca s-a mai scris, am zis sa fie aici.

inbox spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ank999 Multumesc Carla. Anca cu ![]() |

Deci noi ne-am sucit, ne ducem ori la 14 ori la 19

Lumea mea

inbox spune:
Acum vin si eu si intreb: de ce un copil care se inscrie in clasa I si nu are 7 ani impliniti, dar daca duce adeverinta de la gradinita ca a facut grupa pregatitoare este inscris fara evaluare, iar copilul meu, nu se poate inscrie in clasa 0 daca duc de la gradinita ca a facut grupa mare ( nu mai zic si grupa mica si mijlocie...)si-i trebuie evaluare?
Inteleg, pentru un copil care nu a fost in gradinita deloc sa-l evaluezi... dar asa, pentru unii se poate pentru altii nu. Oricum imi suna aiurea rau evaluarea asta, chiar formala cum este!

Adriana mica spune:
Inbox, exact in aceeasi situatie suntem noi. Dudu merge la gradi de la 1 an si 10 luni. A trecut prin toate etapele, acum este in grupa mare. Mi se pare lipsit de sens sa treaca printr-o evaluare formala de 10-15 minute, in conditiile in care avem o multime de evaluari detaliate facute la gradi (si depuse la Inspectorat, gradinita este acreditata, deci obligata sa faca acest lucru). In fine, m-am consolat cu ideea, sper doar sa nu avem vreo surpriza neplacuta.
Tocmai ne-au trimis de la gradinita un mesaj IMPORTANT prin care ne informau ca programarea la evaluare (in Bucuresti) se poate face si pe email la urmatoarele adrese:
• cmbrae_evaluare_cls_1@yahoo.com
• cmbrae_evaluare_cls_preg@yahoo.com
Informatiile pe care parintii trebuie sa le furnizeze in continutul email-lui sunt:
- Numele si prenumele copilului
- Ziua, luna si anul nasterii
- A parcurs / nu a parcurs grupa mare, pregatitoare pentru scoala, în anul scolar 2011-2012
- Clasa pentru care opteaza sa-si înscrie copilul în anul scolar 2012-2013
- Sectorul în care doreste sa mearga pentru evaluarea psihosomatica
Ziua si ora la care parintele este programat sa mearga cu copilul la evaluarea psihosomatica vor fi comunicate pe e-mail in aceeasi zi in care s-a transmis mesajul.
Sper sa fie de folos, celor care nu au reusit ieri sa faca programarea.

Eseea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Eseea Buna dimineata, Este publicata pe undeva vreo lista cu arondarea strazilor la scoli pentru Bucuresti? Mami de fetita ![]() ![]() Everything is hard before becoming easy... |
ma poate ajuta cineva?

Mami de fetita

Everything is hard before becoming easy...

claujro spune:
http://www.ismb6.edu.ro/noutati/426/Adresa%20ISMB%20nr%201753%20din%2016.02.2012%20Precizari%20MECTS%20nr%2029931%20cls%20pregatitoare%20si%20cls%20I.pdf
S-a rezolvat si problema celor nascuti dupa 31 decembrie 2012 care vor la scoala.
http://www.ismb6.edu.ro/noutati/425/Precizari%20programare%20evaluare_psihosomatica%2020120215.pdf
Si alt document privitor la evaluarea psihologica. (pus si de Adriana mai sus)