E normal sa-mi laud copilul?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anngelika spune:

buna, mamicilor
sunt incepatoare dar sper sa invat repede sa ma descurc pe aici
orice mana fde ajutor e bine-venita
eu am dai flacai de toata frumusetea
si isteti foc
eu sincer, nu ii laud in fata altora, nici nu ma arat atunci cand altii mi-i lauda, dar inima numa ca nu sare de la locu ei
mor de dragu lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sara_Maria

Buna, fetelor!

Fetita mea are 1 an si 9 luni... mie mi se pare cel mai destept, dragalas si scump copil din lume. As lauda-o tot timpul si de fata cu toata lumea si mai ales cu ea. Ma extaziasa tot ce face nou, orice mic progres. Cred ca si asta inseamna sa-ti iubesti copilul.
Eu o divinizez pe Sara mea!

Fireste asta nu inseamna sa nu ma controlez si sa ii vad si micile ei defecte. Nimeni nu e perfect, chiar daca pentru mine este omul perfect, este lumina ochilor mei si ea simte si stie lucrul asta, trebuie (este de datoria mea ca mama) sa o cunosc cat mai bine, astfel incat sa pot coordona relatia cu fiica mea pe termen lung in cel mai bun mod posibil si sa ii pot da educatia potrivita si adaptata la felul ei de a fi.

Sunt convinsa ca nu face nimic deosebit fata de alti copii, insa tot ce face ea pentru mine este ca o mangaiere calda, fiecare cuvant nou, fiecare zambet, fiecare gest, primii pasi, pe care cu emotie spun, ca tot alaturi de mine i-a facut. Acum eu sunt la serviciu si sunt invidioasa pe mama mea ca are sansa de a vedea ea progresele ei inaintea mea. Nu mai sunt eu cea care vede "prima..." sau "primul...", asta pentru mine e o frustrare.

Sunt nebuna oare si prea obsedata de fetita mea?

Inseamna ca io-s "mai rau", fiindca nu-mi dau seama ce "mici defecte" ar putea avea un copil la 1 an si 9 luni...mie mi se parea perfecta fiica-mea. Bine, acum are 2 ani si 9 luni...si tot perfecta mi se pare
Si aproape tot ce facea mi se parea mai deosebit, mai interesant, mai fascinant decat la alti copii:)))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui BlackCat4evR

A mea are doar 3 luni si mi se pare ca e pui de Einstein, sau ceva...

In love with life.

Io si sotzu', cand avea fata vreo 3 luni, ne uitam topiti la ea si ziceam ca deja ne-a depasit in IQ pe amandoi:))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Eu il laud pe Ian de un milion de ori pe zi. Asa mi se pare mie "normal", asa imi vine natural. Ii si spun ca e cel mai grozav copil din lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_21 spune:

Oare sunt mame care se pot abtine atat de bine ca sa nu "si-o ia copilul in cap"?

daca asa au fost crescute, da. pentru ele asta face parte din normalitate. tu fa ceea ce simti !

Mergi la inceput