Hai bulinutza,Sophia,mihacor,Matza, bubbles!! (64)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Bulinutza
migulet

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

pentru voi fetele si pentru suportul vostru

eu gata am rezolvat toate problemele 'tehnice' si incerc sa ma bag la pat..inspir, expir din ce in ce mai greu...dar gata imi trag un zambet tamp maine de dimi si sper sa fie totul bine

pupici si va multumesc inca o data

bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 36+ cu Filip Andrei

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

Matza oare ce o face? Mai stie cineva ceva de ea?

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

ursulet, abia am cumarat-o de 2 zile. nu cred ca pot sa ma astept la minuni, doar ca nu-mi place ca n-o gasesc de fiecare data asa cum o las.
poate ne da marysa mai multe detalii cum a reusit ea sa rezolve problema asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ica7

ursulet, abia am cumarat-o de 2 zile. nu cred ca pot sa ma astept la minuni, doar ca nu-mi place ca n-o gasesc de fiecare data asa cum o las.
poate ne da marysa mai multe detalii cum a reusit ea sa rezolve problema asta.

Mami de strumf Robert Stefan ( 31.12.2011)

uite ce-am mai gasit eu http://injoaca.wordpress.com/2010/08/07/tratarea-nechirurgicala-a-herniei-ombilicale-la-bebelu%C8%99i/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Imi cer scuze ca ma bag, eu sunt 26+ cu bb3 cu termenul in mai, mai citesc pe la voi sa vad cum nasteti pt ca acusi imi vine randul din nou.

Vreau sa intervin cu o parere in problema galmei la san: eu am avut de mai multe ori, la ambii copii. De cele mai multe ori trece in 2-3 alaptari. Daca nu trece, daca se inroseste locul si devine fierbinte, daca faci febra, inseamna ca e mastita si cel mai bine e sa mergi de urgenta la . Daca amani, poate da in abces care se trateaza chirurgical. Eu am facut mastita la ambii copii, de ambele dati medicul (cel cu care am nascut, am dat o fuga la el la camera de garda) mi-a dat un antibiotic - Unasyn care se poate lua fara probleme in timpul alaptarii. Am luat antibioticul in nr de zile recomandat de medic si am continuat alaptarea fara probleme. Dupa vreo 2 pastile galma s-a dus dar tratamentul a trebuit continuat 5 sau 7 zile, nu mai stiu.

Atentie mare cu foaia de varza pusa pe san, este foarte utila daca vrei sa intarci! scade lactatia! La fel compresele reci.

Nasteri usoare va doresc si bebelusi sanatosi!!!

P.S. Anca tot voiam sa-ti zic: si eu am probleme cu dureri la consultatiile cu feroteniile, mereu foloseste dr pe cele mai mici pe care le are disponibile, dar am nascut fara probleme de 2 ori natural si imi doresc si a treia oara. In momentele respective se largeste vaginul de la sine cat sa iasa bebe si apoi se strange la loc, e special facut pt asta , plus ca te mai ajuta si epiziotomia. Verificarea dilatatiei in timpul travaliului mi s-a facut doar manual, cu 2 degete. Se controleaza dilatatia colului, vaginul se dilata doar pe final, cand iese bb. Mult curaj si nastere usoara, sa ramana ca o amintire minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Anda, sunt o neserioasa. Tot vreau sa felicit pt calmul cu care ne scrii si uit
Ma bucur ca Toma e mai bine, ai idee cand mergeti acasa? Tu cumte simti?
Am vazut blogul tau am zis ca moooor de pofta nu stiam ca avem asa gospodina printre noi.
Pupaturi

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Hai Migulet!!
Bulinuta sa ai o dimineata linistita maine,fara emotii si stres. Adu-ne un bulinel sanatos si cumintel!
Mrg :-P vreau sa ma vad cat de viteaza oi fi in cazul meu:-D
Anda ma bucur mult pt Toma. Sa ajungeti cu bine acasa
Lady am intrebat azi la cursurile Lamaze despre nodulii durerosi si dr a recomandat masaj la dus.am intrebat si de varza si a zis ca a auzit despre practica asta si nu stie sa interfereze cu lactatia sau daca intr-adevar are vreun efect benefic.
Cine are nr Matzei sa ii dea un sms?Ieri mersese la spital pt injectii cu Ca.Oare au avut efect?Leagana Matza pisoiul Alexandru?:-)
Noapte buna gagici.Sa auzim maine numai de bebei sanatosi.
Sophia???

37+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_ spune:

Nicole, nu am timp sa citesc dc #539;i au raspuns fetele, nu folosi unguent pt ochi, e contraindicat in conjunctivite pt ca nu face decāt sa stagneze microbii local. Poti folosi Floxal picaturi. E f bun si pt Antonia. Alte picaturi potrivite ar mai fi Nettacin. F important sa le cureti ochisorii de secretii separat fiecare ochi si David sa se stearga pe fata cu servetele de hārtie nu cu prosop. Sper sa sc#259;pa#539;i repejor, ideal ar fi sa l tii acas#259; o sapt dar stiu ca #539;i e greu cu amandoi

Altesa, laptele de mama nu e bun nici pt ochii adultilor, stiu ca e o credin#539;#259; veche dar e gresita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Anda, sunt o neserioasa. Tot vreau sa felicit pt calmul cu care ne scrii si uit
Ma bucur ca Toma e mai bine, ai idee cand mergeti acasa? Tu cumte simti?
Am vazut blogul tau am zis ca moooor de pofta nu stiam ca avem asa gospodina printre noi.
Pupaturi

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Poti sa pui un link cu blogul??

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 38+

Mergi la inceput