Hai bulinutza,Sophia,mihacor,Matza, bubbles!! (64)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

Migulet Bafta multa! Asteptam vesti!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

bai bulinuta, tin pumnii pentru maine! tare te-ai mai chinuit in sarcina asta, sper macar recuperarea/ acomodarea acasa sa fie usoara

la fel si pentru restul fetelor, nasteri usoare si recuperari rapide sa aveti!

cicineta, ai pm

la noi a fost ieri pediatra. totul e ok, mai putin un inceput de hernie ombilicala.. remarcasem eu ca atunci cand plange, ii iese usor buricul in afara sanse mari sa se rezolve de la sine, pe masura ce-si dezvolta musculatura abdominala, da asta nu inseamna ca eu n-o sa ma stresez intre timp ideea e ca nu e bine sa planga foarte mult - nu ca inainte as fi lasat-o sa urle..

a facut si o usoara iritatie, probabil de la servetele umede. asa ca mai nou nu le mai folosim si o spalam la chiuveta la fiecare schimbat. Complicat cu astia mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

BULINUTA
MIGULET

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

un link interesant pt proaspetele mamici, sa stiti la ce sa va asteptati :)

http://www.romedic.ro/ce-e-normal-la-nou-nascut-0C1262

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

ursulet si al meu a facut hernie ombilicala si am cumparat de la farmacie marca sano o centura care se numeste inel ombilical pediatric. se pune ca o curea in jurul buricului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Multumesc fete, varza va fi!

Migulet!!!

mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

multumesc fetele...am sunat-o pe draga de asistenta a dr T si mi-a zis sa las morcovu acasa ca nu ma primeste maine la spital cu el ...la 8 tre sa fiu acolo...

hai migulet!!!

bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 36+ cu Filip Andrei

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Bulinutza, tinem pumnii si ne rugam sa fie totul bine cu tine si cu bebe. Ai incredere in Tutu, stii ca e un medic extraordinar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Bulinutza!!!

mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Iubita, tu da un sms cui poti ca postam noi aici, ne facem timp. Tinem pumnii pt tine si bebe!
Pup!

Citat:
citat din mesajul lui bulinuta27

puiuta am un singur nr de tel...al danezzei dar nu stiu daca ea o sa aiba timp sa pozteze...daca vrea cineva si poate, eventual pe PM sa imi trimita un nr de tel si il pun pe soct sa scrie

bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 36+ cu Filip Andrei

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput