Hai bulinutza,Sophia,mihacor,Matza, bubbles!! (64)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

olga si eu am remarcat carutul. e f dragut.
lady cred ca ar trebui sa mergi la dr de familie.
dr anca bine ai revenit acasa si ce plina de energie esti. ma bucur ca te simti bine dupa operatie.
iaura sa treci usor peste ziua de azi!
bulinutza gata, azi e ziua cea mare. curaj!
ileana cum a fost noaptea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dari_nanau spune:

Buna dimineata fetelor!

Sophia, cum esti? Tot 2 in 1? Asteptam vesti

Bulinutza Multa bafta si nastere usoara!

Lady mergi la medic neaparat. Multa sanatate

Iaura multa sanatate! O sa treaca si ziua de azi si o sa fie bine!

Fetele, mie mi-a iesit o afta, cred cel putin ca asta e, pe interiorul buzei inferioare, nedureroasa dar destul de deranjanta la mancat si vorbit . O am de mai bine de o saptamana si nu vrea sa treaca, nici nu se modifica in nici un fel. Ati avut asa ceva, stiti vreun remediu? N-am mai avut asa ceva pana acum.

O zi buna sa aveti!

Dariana +37 cu si mamica fericita de Emma (11.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dari_nanau
Fetele, mie mi-a iesit o afta, cred cel putin ca asta e, pe interiorul buzei inferioare, nedureroasa dar destul de deranjanta la mancat si vorbit . O am de mai bine de o saptamana si nu vrea sa treaca, nici nu se modifica in nici un fel. Ati avut asa ceva, stiti vreun remediu? N-am mai avut asa ceva pana acum.

O zi buna sa aveti!

Incearca glicerina boraxata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacor spune:

gata fetelor...am intrat sa va zic ca dupa o noapte foarte linistita in care am dormit de m-am spart si doar am schimbat cateva perechi de chiloti ca se udasera tare...astept sa imi vina sotul de la cumparaturi si plecam la spital...am eliminat cateva firicele de singe si din nou lichid,deci nu mai are rost sa astept...
cred ca junior sd-a hotarat sa iasa :)...plus ca azi erau programata toata familia sotului sa vina la noi...nici nu se putea mai bine...
va pup cu drag si tineti-ne pumni...
succes fetelor ce urmeaza sa nasca...
am sa dau de stire andei,caci numarul ei il am...

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

haide mihacor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

Mihacor, Bulinutza, multa bafta, asteptam vesti!

Iaura, bafta si tie azi!

Olga si mie imi place tare mult camera lui bebe

Dari si eu tot glicerina boraxata iti recomand.

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Felicitari noilor mamici si mult curaj celor care sunteti la linia de start.

Adriana, m-ai lasat tu pe mine prima, dar nici tu nu ai mai avut mult de asteptat. Esti o mare curajoasa, felicitari! Nu vreau sa ma gandesc ce ai suportat. Mare fetita ai si tu!

Sophia, chiar nu te tenteaza sa incerci natural cu epidurala? Bineinteles daca doctora ta crede ca e potrivita pt tine varianta asta. Daca eu am reusit cu "datele" mele, nu vad de ce nu ar merge la tine. Mai ales ca ai o doctorita competenta si responsabila. N-o sa te mint ca nu vei simti nimic, dar nu e nici pe departe ca si cand nu ai avea anestezie.

Recuperarea mea e incredibila, mai rapida si mai usoara decat acum 6 ani. Nu am inca o saptamana de la nastere si pot face orice. Si in sfarsit fetelor pot sa mananc cu pofta, chiar si dulce, nu mai imi vine nimic inapoi, nu ma mai apasa "sacul de pietre" pe nimic.

Am cu 8 kg mai putin decat inainte de nastere, dar mai sunt 4.5 de dat jos. Zic eu pana la vara. Nu ma simt in stare sa ma preocup de asta si mananc consistent. Voi avea totusi grija sa n-o iau in sus.

Ileana am poze pe fb, dar nu cred ca le-ai vazut. daca imi trimite cineva parola de la contul nostru pe PM am sa pun si acolo cateva.

Anda, nici eu nu am inteles ce probleme a avut Toma, banuiesc ca din cauza nasterii usor inainte de termen s-a adaptat mai greu la viata de afara. Ma bucur ca sunteti mai bine.

Mami de Andra si Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dari_nanau spune:

Multumesc Nicole , o sa incerc.

Nastere usoara Mihacor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

Hai mihacor sa vina bebeuu

iaura sper sa ne aduci vesti bune, aaa si ma tin de mult sa-ti spun cat de mult seamana favia cu taticul asa ca tre sa te faci bine sa-ti faci un baietel

olga foarte bine gandita camera ,eu am remarcat perna de alaptatsa-mi spui de unde ai luat si cat de mult te ajuta.

ica pai eu cu kg stau asa; am luat 18 (ultimele 3 de la craciu pana la reve ca na) am lasat 10 la spital si am mai dat doar 3 acasa intr-o luna si ma am de dat 5 kg ca sa ajung la greutatea initiala .

Acum eu ma chnui sa mai dau jos vreo 2 kg pana pe 19 cand am botezul ca sa incap cat de cat in ce rochii am nu are rost sa-mi cumpar .

Alina-anto cate zile i-ai dat biotics lui filip?si cat mai ai de gand sa-i dai ca eu i-am dat 2 zile si nu stiu cat sa-i mai dau oare cat dureaza pana li se regleaza tranzitul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

ursulet ,ana,danezza ma tot tin sa va spun ca aveti niste bebei tare frumusei ,numai bebelusi frumosi la noi in odisee

Mergi la inceput