Hai bulinutza,Sophia,mihacor,Matza, bubbles!! (64)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sara_ spune:

HAI SOPHIA, MIHACOR, BULINUTZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dari_nanau spune:

Iaura Mult curaj si incredere, o sa fie bine.

Felicitari Migulet! Bine ai venit bebe Andrei!

Olga, foarte frumoasa camera lui Leon

Sophia , bafta multa si asteptam vesti

Multa bafta si nastere usoara Bulinutza, Mihacor!

Eu sunt bine, cu contractii mai mult sau mai putin dureroase, stau cuminte sa-l las pe bebe sa se mai coaca putin.

O zi buna sa aveti!

Dariana +37 cu si mamica fericita de Emma (11.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

IauraTIN PUMNII!!!!!!Doamne ajuta!Ce necaz

mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Sophia un pentru curaj!

mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacor spune:

fetelor am venit de la medic...nu m-a controlat jos...si sincer eu m-am bucurat...am ascultat doar inima la bb...e bine
durerile se intetesc,mai mult ca sigur ca nasc...inainte sa plec la spital va scriu
acum ma pun pe pat putin...poate reusesc sa adorm,ca azi noapte nu am dormit deloc...
la toate fetele

39+

Mergi la inceput

Mihacor, dari_nanau, mihaela, lavi-multumesc

azi sunt mai ok.m-a mai lasat durerea..nu am febra, zona rosie, dureri mari

insa ieri nu imi mai cursesera lohii, nici cand m-am sters nu erau prezente.revenisera scurgerile normale.

astazi iarasi sange.s-a scurs putin in tampon...exista pe hartie cand ma sterg...iar ce m-a speriat e faptul ca in vas wc urina era rosie...dar cred ca e de la sangerare..caci acum a doua oara, am curatat zona apoi urinat si cand am verificat bazinul..sangerarea era localizata intr-o zona...ceea ce ma face sa cred ca sangerez din vagin cand urinez-cred ca de la muschi contractati, zic euAM PARANOIA?.La voi cat au durat lohiile?

Citat:

Mergi la inceput

Mihacor!!!Va fi bine!

Citat:

Mergi la inceput

Offffffff...BulinutzLas' ca Doamne-Doamne va va ajuta!

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

salutam si noi burticile si mamicile!

suntem de ieri acasa, inca ne adaptam la viata in 4, dar e tare greu pentru mine ca nu ma pot misca in voie - faptul ca nu pot sta in fund e groaznic. Lapte inca nu am suficient, bagam completare la greu, sper sa renuntam zilele astea.

Nasterea a fost de poveste, m-au luat contractiile direct la 6 minute, dupa care repede la 5 minute, in 4 ore eram complet dilatata - asta am aflat cu surprindere cand am ajuns la spital; deci adio epidurala. Uf! A2a nastere naturala 100%, expulzia a fost horor! M-am rupt la final... in fine, acum suntem acasa, astept cu nerabdare sa ne acomodam si sa intram intr-o rutina zilnica.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

Am primit mesaj de la Bulinutza "maine va fi pentru ca nu pot sa fac rahie caci eu am deja doua degete amortite deja de la hernie iar la incubator nu e loc si bb s-ar putea sa aiba nevoie".

Ii tin pumnii, sa fie totul bine!

37+

Mergi la inceput