Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Bernixo, tremurasi bine in BXL?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Annisio, dupa vorba pare ca ai un tonus bun si ca e mai usor sa fii mama a 2a oara. La asemanari nu-mi dau cu parearea ca n-am "ochi" pentru asat. Nici pe fiica-mea nu reuseam sa o "incadrez".

=====================

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina
In rest e cind adorabila cind capricioasa.

ca noi toate de altfel, nu?

=====================

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Marunzika

Salutari calde si de la noi! Si un rest de saptamana linistit va dorim!

Wow... ce aparitie! De cand n-ai ai dat pe aici?

=====================

Mergi la inceput

Erina, dupa ce implineste 2 ani David merge si ela la gradinita sau inca nu?

=====================

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bernix
Daca nu ar fi fost Ana pedepsita doua seri la rand si nu ar fi fost calculatorul inchis v-as fi si aratat fota.

daca nu-i cu suparare.. ce pocinog facu Ana sa fie pedepsita intreaga seara?

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Deci Roxu si-a facut cont pe FB? Sau era doar o presupunere ca aia cu agitatia pe acolo? Eu mi-am sters contul, ca ma saturasem sa primesc invitatii de la toti manuitorii si manufacturierii, daca ma intelegeti... Hihihihi...

Bernixule, Yanisu e foarte incantat de bebitz. Mai ales ca el a comandat baietel si era nespus de fericit inca de la morfofetala, cand a aflat ca el a castigat pariul si bebe vine acasa, nu o mai trimite la Dodo in cazul in care ar fi fost fetita... cand am venit din spital cu Fabi, i-am adus cadou o super masina verde, preferata lui, chipurile de la bebe cel nou. Asa ca le-am facut la fix lipeala si intrarea lui bebic in familie a fost cu succcesuri.
Acum sunt putin necajita ca iar ii fuge un ochisor lui Y. Am facut tampenia sa-i iau de Craciun o consola din aia cu jocuri care se conecteaza la tv. E foarte misto. O masina in care sta si are toate functiile cu volan, pedale, frane si alte alea. Nu m-am gandit, insa, ca jucatul in fata televizorului ii paradeste iar sanatatea subreda a ochilor. Acum o luam de la capat... Aseara se tot freca la ochi si imi spune ca il aseaza la locul lui, ca incepe sa vada in toate partile. Va dati seama ce m-am speriat. Offf... Trecem noi si peste asta.

Legat de sfantul Vali, la noi s-a rezumat cu un masaj erotic cu finalizare, avand in vedere ca abia am nascut de trei saptamani. Hahahaha... Oricum, l-am lasat masca si am bifat si evenimentul. Plus ca i-am mai introdus o cutiuta cu bomboane in buzunar, pe care scrisesem toate declaratiile de dragoste care mi-au trecut prin cap. Am primit drept raspuns un buchet cu trandafiri din aceia micuti, culoarea mea preferata: corai, plus o groaza de atentii fizice si verbale, la schimb. Hihihih...
Acum trec iar la biberoane, deci mi-am motivat absenta. Doamna diriginta, trebuie sa va sune parintii ca sa ma credeti pe cuvant? Pup!!!

ANNISIA, mami de YANIS LUCA si suriorul lui ANDREAS FABIAN

Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Fabi & Yan

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Doamnelor, nu prea sunt in apele mele in general, motiv pentru care vad ca va bulversez si pe voi. Sa le luam pe rand.

Deci sunt multumita ca Andrei desparte in silabe si aduna, dar sa nu stii sa spui nimic de anotimpuri sa nu stii niciunul in afara de iarna...mi s-a parut ciudat. In conditiile in care toamna o stia binisor acum cateva luni. In fine, cred ca m-am panicat eu degeaba. Nici nu stiu daca ar trebui sa le stie, dar erau in carticelele cu activitati pentru 4-5 ani. Recunosc, iar am un moment din acela de fixatii de ale mele, incerc sa o iau mai usor.

Carpatino, vorbeai serios sa o iau pe educatoare la bani marunti? Ca acusa ma infiintez la gradi.

Legat de FB, recunosc ca m-a prins Annisia, nu am cont si dau cu presupusul. Ma gandeam ca nu stati voi asa fara o vorba/o cafea/o relaxare, si daca nu sunteti pe aici - ca e vremea de povesti cum zicea Carpatina - trebuie sa fiti pe FB.

La capitolul relaxare de V Day, m-ati spart nene. Masaje, torturi, declaratii. Frumos. Ma simt prost...se pune daca fac azi o prajitura inimioara? Eu marti am stat acasa cu copiii si n-am iesit nicaieri din zapezile de acasa, asa ca nu am pregatit nimic. Macar un biletel puteam sa scriu...

In fine. Hai ca ma retrag acasa, mai exact la sport, ca ieri nu am ajuns din pricina penei de curent. De fapt am ajuns dar era bezna. Si cu ce chin am ajuns...Ma rog, mai mult al celor 4 colegi care mi-au impins masina din santurile in care ramasesem. La mine au fost doar nervii si jena ca am necesitat ajutor.

O seara minunata va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Annisia, nu iti face griji pentru ochisor, se corecteaza usor la varsta asta. Insa trebuie sa mergi la oftalmolog. La Andrei s-a imbunatatit mult situatia de cand cu ochelarii. Pe Alex insa am dus o tarziu si din pacate asa o sa ramana.

PS Buna treaba cu jucaria. Stii ca fiica mea isi aduce aminte si acum cu drag cum am venit cu fratiorul de la spital si cu o jucarie thomas pentru ea. Ma rog, dragul e pentru jucarie, fratiorul l-ar trimite inapoi daca ar putea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Seara buna. Am un minut sa raspund.

Bernix, in jur de 2500 de lei. Povestea, am repus link cu putin timp in urma pentru ducetica din Suceava.

Carpatina, inca mai cantarim decizia. Daca se inroleaza in martie toti copiii sunt mai mari cu un an, mai sunt si alte detalii de luat in calcul.

Roxana de cind a inceput in septembrie e a treia oara. Am primit inainte de fiercare intilnire un raport scris.

Toate ne intrebam daca e stimulat indeanjuns,daca are lipsuri la ceva, e inevitabil.
Unde mai sunt bani multi si pretentiile sunt pe masura.

Noapte linistita va doresc.

Mergi la inceput