Asp. optimiste>20ani(757)Felicitari PaulaFrida !!!
Raspunsuri - Pagina 3

camcris spune:
DenyAnd sa stii ca sunt alaturi de tine, nu vreau sa te rascolesc mai mult,i-mi pare asa rau ca ai probleme mari, sfaturi eu nu sunt deloc in masura sa-ti dau, tu trebuie sa te incurajezi si sa te faci mai puternica, daca nu te ajuti tu atunci cine, incearca sa nu te lasi doborata si calcata in picioare, tine capul sus si mergi mai departe chiar daca inima te doare.

camcris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi hello cosminuta la multi ani fericiti!!! ![]() ![]() ![]() ![]() camcris ![]() fetele ce mai stiti de cosminuta, didi?? au mai intrat la voi?? mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !! |
ce mai faceti voi? am crezut ca ne-ati uitat

DenyAnd spune:
citat din mesajul lui camcris DenyAnd sa stii ca sunt alaturi de tine, nu vreau sa te rascolesc mai mult,i-mi pare asa rau ca ai probleme mari, sfaturi eu nu sunt deloc in masura sa-ti dau, tu trebuie sa te incurajezi si sa te faci mai puternica, daca nu te ajuti tu atunci cine, incearca sa nu te lasi doborata si calcata in picioare, tine capul sus si mergi mai departe chiar daca inima te doare. ![]() ![]() ![]() Anul acesta ajuta-ma Doamne ![]() ![]() |
Da Camcris, exact asa ma incurajez eu. Multumesc ca imi amintesti din nou, ca ma ajuta sa fiu si mai puternica si sa fiu tare pe pozitie.

Tu in ce perioada esti?
Sa ma scuzi cca am uitat

ancadragoman spune:
LAVINIA CE FACETI VOI?
TOT NU AI CONT DE FB?
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
DE TOATE PENTRU TOTI!!

IPopica spune:
Neata fetele
Ramona, eu prima oara am mers la ginecolog (si exact asta i-am spus – ca vrem sa ne pregatim pentru o sarcina) - (am inceput si eu relativ curand – in octombrie 2011) De acolo mi s-a dat primul set de analize (cam ce gasesti pe prima pagina a topicului) + ecografie. Apoi la endocrinolog – inca mai am pana ajung la interpretarea analizelor – am primit si de acolo un set de analize de fertilitate, dozari hormonale – verificat tiroida. O sa ma mai tarasc la un stomatolog sa ma asigur ca dintii mi-s ok, desi pana acum nu am avut pb decat cu o singura masea, restul sunt perfecti. La anticonceptionale am renuntat la sfarsitul lui Octombrie, acid folic am inceput sa iau chiar acum in februarie iar de treaba inca nu ne-am apucat.
Parerile sunt impartite in ceea ce priveste strictetea analizelor inainte de a te apuca de conceptie, dar eu una am luat procesul ca la carte. Mai intai ok de la doctori si abia apoi prestat cu folos. Pe sistemul “mai bine previn, decat sa tratez”.
Bun venit noutatilor.
Restul fetelor: tzitzi inainte, capul sus, ranjetul pe fata! (si, normal, burticile la inaintare - cele care aveti)
I.P.

camcris spune:
citat din mesajul lui DenyAnd Tu in ce perioada esti? Sa ma scuzi cca am uitat ![]() |
pai saptamana asta astept sa ma invadeze rusi, gravi nu am cum sa fiu ca ne-am protezat am luat antibiotic, asa ca sperante de luna care vine cand vreau sa-mi fac si un alt set de analize sa vad cum mai stau
ma bate gandul sa fac si eu un tratament cu catinofort

Mihaelafalt spune:
Iulia multumesc pentru cuvintele frumoase.
Fetelor vine ciclosul in forta, ma doare tare spatele, iau acum un nospa si astept sa treaca, deci astazi ziua 1 dupa 43 de zile, of Doamne ce lung si greu a fost, pe cand sa merg la medic pentru secretii si papa?
Daca ma duc in preajma ovulatiei are ceva ca sa imi zica si ceva de foliculi?
Deny cuvintele sunt de prisos si ai multa grija de tine, tu stii cum e cel mai bine pentru tine, sper ca nu ai ramas singura acum printre straini.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

bb_yasmi spune:
camcris scuze ca te-am sarit in paginile anterioare.
anca. nope. odiseea nu mai exista, nu?? voi ce faceti?? vreti bb2 sau nu?

camcris spune:
citat din mesajul lui Mihaelafalt Iulia multumesc pentru cuvintele frumoase. Fetelor vine ciclosul in forta, ma doare tare spatele, iau acum un nospa si astept sa treaca, deci astazi ziua 1 dupa 43 de zile, of Doamne ce lung si greu a fost, pe cand sa merg la medic pentru secretii si papa? Daca ma duc in preajma ovulatiei are ceva ca sa imi zica si ceva de foliculi? Deny cuvintele sunt de prisos ![]() ![]() ![]() Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
miha eu i-ti spun cum mi-a recoltat mie de obieci inainte de ovulatie, cel mai bine daca poti da un telefon si intreaba