Asp. optimiste>20ani(757)Felicitari PaulaFrida !!!
Raspunsuri - Pagina 21
DenyAnd spune:
Va zic buna dimineata tuturor si va multumesc pt cafelutza
Azi sunt mai binishor... dar tot dau de momente cand inima vrea sa rabufneasca in plans. O potolesc eu repetandu-i ca totul va fi bine, totul va fi bine.
Gina, sigur te trec la listuta de aspirante, daca nu te-a trecut deja una din fete care fac si ele modificari in listuta.
Kmy, iti multumesc mult pt caldura cuvintelor si incurajare.
Am sters semnatura, pt ca simt ca nu mai are rost sa le afisez din moment ce viata mea a luat o alta cale... dar tot raman aici langa voi, ca multe am invatat aici(d-ale conceptiei, ovulatie etc) si nu in ultimul rand prezenta voastra ma ajuta sa trec mai usor peste suferinta.
P.S. ma pun sa fac capitol nou ca sa aveti unde sa scrieti all day, ca mai tarziu o sa lipsesc cateva ore ca treb sa fac ceva cumparaturi.
Mihaelafalt spune:
Anne chiar sunt hotarata sa le fac, tu le-ai facut in ziua 3 sau la faci doar pe cele de ziua 14?
Fetelor dar hormonalele astea nu se pot face si cu trimitere de la medic? Vorbesc prostii nu cred ca intra la gratuit.
O sa imi fac si o programare la laborator sa imi fac si analizele de sange si urina dar asta sa vad cand poate laboratorul si in functie de asta i-au trimitere.
Fetelor daca sotul i-a antibiotic acum are ceva daca facem jap -jap dupa ce pleaca musafirii mei sau trebuie sa ne protejam?
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
anne_marie79 spune:
Miha ,eu am l lista lungaaaa de analize , data de dr endocrinolog . Parca sunt 4 analize in z14 si inca 3 in z21. Dar tin minte ca mi-a zis ca unele puteau fi facute si mai devreme , dar daca tot ma intep , sa le fac in Z14 . Eu am intrebat cat costa si mi-au zis de la Synevo ca intreb pachetul costa 250 ron .
claudela spune:
Si eu am facut ieri niste analize. Nu prea sunt multumita de ele. Mi-a iesit un chist mic pe ovar...Astept si rezultatele la Pap si secretii..
Primavara incepe cu tine!
Un nou inceput!
DenyAnd spune:
Mihaela , nush ce sa raspund la intrebarile tale.
Iti multumesc pt sfaturile care mmi le-ai dat si pt incurajari la fel. Legat de fostul meu job, nu ma mai intorc acasa. Asa e mai bine pt mine. Daca incep o noua viata, simt (si inima asa cere) ca treb sa fiu in locuri noi, daca ma intorc acasa, acolo numai amintiri si ma vor rascoli tot mai mult, si asa risc sa ma scufund si mai mult in butoi. Gata cu butoiul! E timpul pt o noua schimbare.
Te pup si iti doresc sa reusesti sa faci in tot ce iti propui cu analizele. La fel si restul fetelor.
Hai ca ma bag sa fac capitolul nou
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudela Si eu am facut ieri niste analize. Nu prea sunt multumita de ele. Mi-a iesit un chist mic pe ovar...Astept si rezultatele la Pap si secretii.. Primavara incepe cu tine! Un nou inceput! |
Claudela acel chist se poate resorbi asa ca nu e o problema mare, bafta la celelate analize.
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
claudela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miky82
Claudela acel chist se poate resorbi asa ca nu e o problema mare, bafta la celelate analize. anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi |
Primavara incepe cu tine!
Un nou inceput!