Asp. optimiste>20ani(757)Felicitari PaulaFrida !!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Fetelor, ce harnicute sunteti! N-am mai intrat de la ora 11 si ati mai scris 17 pagini.

Eu sunt dupa intalnirea cu profa Ionita, si de la servici bineinteles. Nu mi-a spus nici ea nimik foarte clar inca, doar ca maine mai fac niste analize, ca sa vad exact cu factorul meu VIII scazut cum e. Il mai repet si mai fac si altele. Da, se pare ca e mai complicat daca e scazut. Adica in sensul ca am trombofilie (sdr de hipercoagulare) dar si sindrom de sangerare din cauza ca factorul VIII e scazut, si atunci e mai greu cu Aspirina si Clexanul. Mi-a spus clar ca voi face Clexan, pe toata perioada sarcinii (cand voi ramane) si s-ar putea sa stau acasa in pat, tot timpul din cauza sdr de sangerare, dat de fact VIII scazut. Iar cu Aspirina, vedem in functie de rezultatele de maine. Mi-a spus sa vad si cu monitorizarea ovulatiei, sa o fac neaprat sa vad cum stau si cu endometru. Ca Aspirina l-ar putea influneta negativ, in cazul meu .
Plus ca mi-a propus pentru anemia ferica, sa fac Venofer, care, mi-e cam asa, ca se fac in fiecare zi, intravenos lent si are si o gramada de efecte adverse, nu stiu o sa vad.
Deci, sunt foarte obosita si dusa cu capul la ora asta.Ma pun sa va citesc (mai pe diagonala ce-i drept) si mai vorbim maine! Noapte buna! Somn usor!

Va pup pe toate!

Gena MTHFR - mutatie heterozigota C677T, mutatie heterozigota A1298C; Gena PAI-1 - genotip heterozigot 675 4G/5G, genotip heterozigot 844 GA;
Tirodita autoimuna Hashimoto cu hipotiroidism, ATPO>2000, ATg=267, TSH=16;
O sarcina oprita in evolutie la 9s.

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Yna, interesanta, ca sa zic asa, chestia cu Factorul VIII, eu nu am facut analiza asta, dar ma gandesca poate de aia am sangerat in fiecare sarcina si am avut dezlipire de placenta.
Ana, am zis 60 ore din cauza ca se maturizeaza mai greu spermatozoizii si trebuie sa treaca ceva mai mult timp.
E foarte bine ca intrebati doctorul.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

fetelor, oare presimtirile se adeveresc?? nu stiu de ce, dar am o presimtire ca nici luna asta nu va iesi nimic. nu am motiv concret, dar parca asa simt bine, poate si din cauza ca azi am avut o stare depresiva... dar parca s-a dus si speranta... e doar a 3a luna de incercare dupa pierdere, dar e asa de descurajant sa vezi testele alea negative si apoi ciclu... nu mai vreau imi imaginez cum trebuie sa fie pt voi care incercati de atat vreme. offf

mami de ( iulie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Citat:
citat din mesajul lui IONY_82

Felicitari Paula
sa ai o sarcina usoara cu bebe sanatos si la termen

CEA MAI FERICITA de SARA-MARIA 13.03.2011

Iony si multumesc mult
Ce frumoasa e Sara,are niste ochisori mari
pe amandoua

Graviduta fericita 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciana2008 spune:

Buna dimineata...fetele. Va ofer o cafea mare si gustoasa
va urez o zi frumoasa si plina de liniute duble
un pupic pentru fiecare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_marie79 spune:

Buna dimineata , fete dragi!
Luciana , multumim de cafeluta , ne incalzeste sufletele...
Imi spuneti si mie , va rog , cum va luati voi temperatura? Am inceput si eu de azi sa o monitorizez , sunt Z8 . Am citit de la voi ca o luati zilnic la acelasi ora , cu un termometru digital , dar nu am retinut cum se masoara optim: vaginal , oral sau axilar?

Mergi la inceput

Anne...eu masor temp vaginal, in fiecare dimineata la ora 6-7. La mine variaza intre 36.8 si 37.2 depinde de perioada.

Citat:
citat din mesajul lui anne_marie79

Imi spuneti si mie , va rog , cum va luati voi temperatura? Am inceput si eu de azi sa o monitorizez , sunt Z8 . Am citit de la voi ca o luati zilnic la acelasi ora , cu un termometru digital , dar nu am retinut cum se masoara optim: vaginal , oral sau axilar?

O sarcina pierduta la 6 saptamani , dar increzatoare pentru o noua sansa!
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra!

Mergi la inceput

Inainte de ovulatie temp mea este de aprox 36.7 , 36.8....si dupa ovulatie temp a ramas constanta la 37.1 pana cu o zi de CMcand brusc a scazut la 36.8

Citat:
citat din mesajul lui luciana2008

Anne...eu masor temp vaginal, in fiecare dimineata la ora 6-7. La mine variaza intre 36.8 si 37.2 depinde de perioada.
Citat:
citat din mesajul lui anne_marie79

O sarcina pierduta la 6 saptamani , dar increzatoare pentru o noua sansa!
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Neata gagici.
Chiar nu stie nimeni cat costa hormonalele din ziua 3?
Astea trebuiesc facute dimineata la prima ora nu?

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Neata
Mihaela cam vreo 200 de lei(sunt 5 analize,fiecare costa cam cate 40 de lei) costau la Synevo,uita-te la ei pe site pt un pret mai exact

pe toate fetele

Va doresc o zii faina

Graviduta fericita 7+

Mergi la inceput