Asp. optimiste>20ani(757)Felicitari PaulaFrida !!!
Raspunsuri - Pagina 18
ramonabb spune:
Buna seara!!!
Pe mine azi sotul m-a lasat masca! M-a intrebat singur de spermograma... si zau asa ca de asta imi era cel mai frica. De reactia lui... dar ce sa zic... sunt flatata !!!
Poimaine ma duc la medicul de familie sa imi dea trimitere catre un laborator de analize ca sa ne ia sange si sa mai facem ceea ce mai trebuie !!!
Doamne ajuta! Pupicei!
PaulaFrida spune:
Salut fetele
Ce atmosfera super ati facut mai fetelor,ca pe vremuri
Scuze ca nu am intrat pana acum sa stau si eu cu voi la povesti,dar am fost un pic mai ocupata cu mers la magazine si apoi cu facut de papat
Cosminuta si inca o data La Multi Ani!!!
mandreeac si multumesc,Rares e un scump si jumatate,chiar seamana cu mami lui
roxy Anastasia iti seamana leit dupa parerea mea,e tare frumoasa
Cristina,Lavi,Madutza
Restul fetelor va -acesc pe toate
Multumesc si pt capitolul pe care mi-i l-ati dedicat,sunteti niste scumpe
Merg langa sotior in patuk
Noapte buna,somn usor si vise placute
Graviduta fericita 6+
kmy_black spune:
fetelor eu m-am pricopsit cu o gripa de toata frumusetea!!!as fi vrut sa mai raspund la cateva dintre voi dar nu ma simt in stare sa stau mom in fata pc-lui, macar sunt multumita ca am reusit sa va citesc la zi!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
Katy82 spune:
Ramonabb si eu tot 29 de ani am. Asta e culmea sa fi considerata baba la varsta asta, eu ma simt f. tanara.Daca te mai supara colegele vin si eu sa le luam la o repriza de Nu-mi sta in fire sa vorbesc urat dar imi sta pe limba cateva ..... Lasa-le sa vorbeasca, tu iti vezi de treaba ta. Sunt invidioase si frustrate. Si e clar ca nu prea ai prietene pe la munca. Mai bine nu mai vb de viata ta personala ca nu prea ai cu cine. Te ascultam noi aici
Bebelu Natalia este scumpica foc, sa va traiasca!
http://lt1f.lilypie.com/x7HQp2.png
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.
ramonabb spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katy82 Ramonabb si eu tot 29 de ani am. Asta e culmea sa fi considerata baba la varsta asta, eu ma simt f. tanara.Daca te mai supara colegele vin si eu sa le luam la o repriza de Nu-mi sta in fire sa vorbesc urat dar imi sta pe limba cateva ..... Lasa-le sa vorbeasca, tu iti vezi de treaba ta. Sunt invidioase si frustrate. Si e clar ca nu prea ai prietene pe la munca. Mai bine nu mai vb de viata ta personala ca nu prea ai cu cine. Te ascultam noi aici Bebelu Natalia este scumpica foc, sa va traiasca! http://lt1f.lilypie.com/x7HQp2.png Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau. |
Heheeeee, dar ce le-as lua la niste pumni pe toate !!! Si euu doar le stiu pe cotofenele astea de la servici... de fapt, mai pe romaneste, tzatze... cand o sa ma invat eu minte, oare, sa nu le mai spun din viata mea personala? De acum incolo o sa incerc sa ma abtin, cred ca e mai sanatos. Si pt sanatatea lor dar si pt a mea . Pupici tuturor!
Katy82 spune:
Roxy e o dragalasa Anastrasia!
pe toate, noapte buna!
http://lt1f.lilypie.com/x7HQp2.png
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.
madutza_bra spune:
cosminutza, sunt bine copilasi, multumesc de intrebare, Cristi merge la gradi din toamna, iar Catalina a inceput sa mearga singurica de vre-o sapt si ceva . promit sa revin sapt viitoare cu niste poze, sambata avem turta la fata
dya, nu mai face calcule sa iasa baietel sau fetita...la mine baiatul tb sa fie fata ca a fost conceput la 3 zile inaintea de ovulatie, iar fata tb sa fie baiat ca a fost conceputa chiar in ziua ovulatiei.
paula, voi fi cu ochii pe tine la odisee
va pup pe toate si va doresc sa vi se implineasca toate dorintele cat mai repede cu putinta
Ana178081 spune:
MeAlex dragutza ca intotdeauna te si
Incerc sa iti urmez sfaturile,putem s-o facem si la 60h,dar sincer mie mi se pare cam rar,cred k o sa incercam la 48h.Dar de ce asa rar(60h)?
O sa ii cumpar si med astea care ai zis tu,sper sa-si faca efectul,poate il sun si pe urologul care l-a operat sa vedem ce zice si el sa ia.
Lore sa faci ce crezi tu ca e mai bine pt tine si daca vine si bebe intr-o zi cu soare sa fie bine venit,nu?
Mihaela poate la tine au fost niste dereglari sau ceva nu s-a prins acolo cum trebuie si corpul a respins>"selectie naturala".
Va si va urez linistit.