Asp. optimiste>20ani(757)Felicitari PaulaFrida !!!
Raspunsuri - Pagina 16
camcris spune:
roxy_s ai o fetita frumoasa foc, sa-ti traiasca
iar m-am indragostit... de fetitele foatre
sunt absolut minunate
kmy_black spune:
ce harnicute ati fost azi la scris, cafeaua de dim era in capitolul trecut si cred ca pana ajung sa eu tot din urma voi incepeti alt capitol!
acum sper sa fie plin cu vesti bune
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 fetele v=am pus poze. sunt doar cateva, cate am apucat. https://picasaweb.google.com/114903048669237421509/Naty1Anisor?authkey=Gv1sRgCMPHytXm-cfXbg am editat linku http://lb1f.lilypie.com/CbcJp2.png" target="_blank"> http://picasaweb.google.com/bebelu86" target="_blank">Natalia Maria (30. 12. 2010) http://torturidinpasiune.blogspot.com/" target="_blank">Mica mea pasiune |
suuperb, ce mare s-a facut Pana la urma cu cine seamana? ca nu-mi pot da seama
madutza_bra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui roxy_s
si eu la fel. Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
fetele, ia treceti acasa!!!
mya85 spune:
fetelor, ce activitate intensa azi pe aici ma bucur pt voi cele care v-ati regasit, imi imaginez ce amintiri va starneste asta
eu azi am o zi libera, sunt acasa, dar am asa o stare... depresiva pot spune. am nevoie de un timp pe care sa il petrec cu sotul meu, sa iesim la un restaurant, la un film, simt ca am nevoie de asta sa ma deconectez. dar noi suntem singuri aici, nu avem pe nimeni cu cine sa lasam copilul si e asa de greu!!! si ma enervez gandindu-ma de ce nu poate fi si in Romania la fel ca aici, am acelasi job pe care il aveam in Romania dar aici sunt de 5 ori mai bine platita... dar daca eram acasa aveam ocazia sa mai lasam copilul la bunici si am fi avut timp pt noi, sa ne "reconectam". sunt sigura ca asta ne-ar fi ajutat mult si la conceperea celui de-al doilea copil, pe care ni-l dorim atat de mult!!! sunt asa de suparata pe situatia din tara...
in fine... sunt ziua 11 azi, lucram din greu . voiam sa va intreb, de fapt sa ma reasigur, la 2 zile e ok?? adica ziua 8, 10, 12, 14 (ma gandem poate sa fie mai bine ziua 12 si 13 ca doar vrem fetita, daca se poate)
haideti fetele, nu mai vine nimeni cu vesti bune, doua liniute, nimeni??? astept vesti bune!
mami de ( iulie 2010)
DenyAnd spune:
Mya daca vreti fetita, trebuie sa faceti pana la ovulatie.
In ajunul, in ziua si putin dupa ovulatie se concep baieteii.
Te sfatuiesc sa faci asa: iti urmaresti ovulatia cu testele de ovulatie zilnic de cand banuiesti ca ai intrat in perioada fertila(dupa EGG), si cum vezi ca s-a pozitivat testul de ovulatie(liniaT sa fie ca C sau mai pronuntata de C) atunci te opresti de prestat.
Iubiti-va fara sa va ganditi la bb, nu cu "trebuie sa fie de data asta", uitati de bb si pur si simplu relaxati-va si buucrati-va unul de altul. Daca nu aveti cu cine lasa copilul ca sa iesiti la un restaurant, foarte bine puteti sa o faceti si acasa, cu o cina romantica(dupa ce a adormit copilul ofcourse), cu vin rosu la masa... si... stii tu continuarea
Te
mya85 spune:
DenyAnd multumesc! nu am folosit niciodata teste de ovulatie. multumesc pt sfat, daca nu iese luna asta de luna viitoare cred ca voi incepe sa le folosesc si o sa fac cum ai zis tu. nu stiu daca mai apuc sa cumpar in seara asta si maine sunt la lucru toata ziua, am inteles ca se fac doar intre anumite ore, ziua, si asta e cam greu pt mine fiind la lucru. dar daca luna asta e fara succes, ma pun serios pe treaba de luna viitoare nu ne suparam prea mult nici daca iese baiat, dar avand deja unul ideal ar fi sa fie fetita. daca e baiat va avea baietelul nostru un partener de joaca asigurat
mami de ( iulie 2010)
Ana178081 spune:
Salutare aspirantelor,felicitari mamicilor.
In sfarsit am reusit si eu sa va citesc,abea la ora asta am terminat k ati scris asa de mult............k nu mai terminam odata!
Fetelor eu sunt z5,ciclul s-a terminat,astept ovulatia.Am si eu o intrebare>sotul meu are spermograma cam proasta,adik are destui(80mil),dar sunt puturosi si multe forme imature.Cum e mai bine s-o facem in cazut asta,cu mobilitatea proasta?E bine zilnic in perioada fertila??voi ce ziceti?Au timp sa-si refaca nr,sa se "maturizeze" asa de la o zi la alta?? Va si va
DenyAnd spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ana178081 Salutare aspirantelor,felicitari mamicilor. In sfarsit am reusit si eu sa va citesc,abea la ora asta am terminat k ati scris asa de mult............k nu mai terminam odata! Fetelor eu sunt z5,ciclul s-a terminat,astept ovulatia.Am si eu o intrebare>sotul meu are spermograma cam proasta,adik are destui(80mil),dar sunt puturosi si multe forme imature.Cum e mai bine s-o facem in cazut asta,cu mobilitatea proasta?E bine zilnic in perioada fertila??voi ce ziceti?Au timp sa-si refaca nr,sa se "maturizeze" asa de la o zi la alta?? Va si va |
La intrebarea asta MeAlex ca de obicei raspundea si nu a mai intrat azi.
Eu cred ca in cazul tau treb sa prestati o data la 2 zile sau la 3 zile. Sper sa nu gresesc ce iti scriu