Asp. optimiste>20ani(757)Felicitari PaulaFrida !!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Katy asa a zis toata lumea cand a vazut k pune mana pe matanii. acu..sa vedem. oricum asta am facut-o de gura parintior, nasilor, ca nu se face, e obicei pagan, cu chiu cu vai s=a lasat tati pana a zis bn hai. mai mult pt distractie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

da ralu
testele nu au fost clare, liniutza se vede foarte greu
e foarte stearsa si a inceput spotingul asa ca nu vreau sa ma mai gandesc deloc pt ca e foarte dureros

m-am hotarat sa ma detesez complet si sa merg la job

te pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Ce sarbatoare azi pe forumul nostru!! Ce frumos!!!!

http://lt1f.lilypie.com/x7HQp2.png

Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaitica78 spune:

daca asta o fi leacu (catinofort) va doresc sa va rezolve si voua problemele :)

Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bebelu care este obiceiul pagan? sa punem pe tava una alta? sa stim si noi. voi daca ati rupt turta, ati taiat si motul? ca la noi nu se rupe turta, se taie doar motul.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Mie imi place obiceiul!

http://lt1f.lilypie.com/x7HQp2.png

Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

fetelor ce dor mi-a fost de voi
cand umpleam doua capitole pe zi
ce vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonabb spune:

Buna aspirante!
Multumesc pentru primire!
Deocamdata sunt inca in cautari pt un medic bun. Nu sunt ferm convinsa. Inainte de toate, as vrea sa va intreb ce vitamine/pastile sunt recomandate in perioada de conceptie?
De curiozitate intreb, nu ca m-as apuca acum sa iau fel de fel de pastile fara prescriptia unui medic, nu sunt genul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui cos_minutza

Buna fetele!!!

Am ramas placut surprinsa sa vad atatea fete dragi pe aiciVad ca Paula v-a "scos la suprafata".Gasca de pe vremuri..ce fain

Multumesc frumos pt urari!Sunteti niste scumpe
Lavi,Andreea,Madutza,Bebelu,Roxy,Camcris,Katy,ANca,Paula,Cami_Antonia multi multi pupici

Gaby

Lavi,Cosminutza a facut a doua tura de stimulare,si-a facut ieri de ziua ei Pregnyl si acum e in perioada "de foc".Sa speram ca totul va fi bine de data asta

Pup si le urez succes tuturor aspirantelor!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

"Visurile noastre antreneaza simturile si simturile noastre ne conduc din nou catre visuri"
Amos Bronson Alcott

pooop fata draga!! si doamne ajuta sa fie cu noroc si cu ochisori!! astept sa te felicit!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Citat:
citat din mesajul lui camcris

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

mai dar eu stiam ca xdidi nu e didi a noastra. sunt 2 id cu pers diferite. sau ma insel?

nu te inseli de loc asa este, didi a noastra nu a mai intrat de foarte mult timp, are mult de lucru si nimic noutati

Aha
Atunci ma iertati ca v-am dus in eroare. Credeam ca e aceeasi persoana.

Mergi la inceput