Bobocei de Sept-Oct 2012 (2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

Ramona, bine ai venit! Sarcina usoara si la termen si bebe sanatos!
Asa e avem date apropiate.
Noi, la fel, doar amandoua deocamdata, sotul e si el plecat din tzara pentru urmatoarele 6-7 luni.

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008) si 6+
POZE LORY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Loryd, Ramona bine ati venit!Va doresc sarcini usoare, fara evenimente si bebei sanatosi la termen!

Fetelor eu sunt usor ingrijorata ca ma doare spatele destul de des si am mai citit pe net ca pot fi contractii.M-am decis sa sun medicul azi si sa-l rog sa ma vada mai devreme.In rest nu am alt simptom...acum cateva zile urinam des, acum a disparut si acest simptom al sarcinii.Offf sa vedem cum o scot la capat!

Legat de preturi si mie mi se par mari cele practicate de dr mea.Consultatie 180 ron, eco 220 ron(cea de trim.1 ca aia de 2 e mai scumpa).Iar dr mea asista la nasteri numai la o maternitate privata.Vreau sa o schimb cu un medic bun care lucreaza si in spital insa nu stiu spre cine sa ma indrept in Constanta.Daca este o graviduta din Constanta si poate sa-mi dea ceva recomandari le astept cu interes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Bine ati venit Loryd si Ramona.Deja suntem 22 de burtici.Si sunt sigura ca o sa marim gasca.Ieri ati scris nu gluma,ati fost prezente toate.Eu am fost cam ocupata.Am avut musafiri si am fost si la serviciu,am facut curatenie,mancare si au plecat musafirii la 12 azi noapte.Eram terminata de somn.Mi se incrucisau ochii .Ma durea spatele,burta...

Ca o concluzie la tot ceea ce am citit si ce am mai tinut minte:

Stiu si eu ca nu sunt recomandate spalaturile interne.Si eu la randul meu mi-am distrus flora vaginala si mi-a prescris medicul ceva medicamente...parca viviflor...ceva de genul,nu stiu sigur.

Ca preturi ... eu pe eco intravaginala am dat 80 de lei.Consult simplu nu stiu cat e sau eco abdominala.Dar urmatoarea data probabil aflu si va spun.

Simptome prezente la mine sunt constipatia,starile de somnolenta .. la 10 daca sunt treaza e un miracol.Uneori un nod in gat asa ca raul de masina,daca stie cineva cum e.Sanii m-au durut mai mult la inceput,acum nu ma jeneaza atat de tare.Uneori daca ma intind simt si eu in burta parca s-ar rupe ceva.Cand stau cu fata in sus intinsa in pat nu ma simt tocmai confortabil,parca e un gol.

graviduta fericita 8+

Mergi la inceput

Anda, multumesc de urari. Si eu sunt din C-ta.
Legat de preturi - doctorul meu ia 100 lei pt consultatie si 100 lei pt eco si aceste preturi sunt indiferent de trimestrul in care esti, dar la fel, este doar in clinica privata. Eu optez pentru acesta varianta pentru ca pe fetita am nascut-o in Spitalul Judetean si nu vreau sa mai repet experienta. Bani am dat si acolo cu nemiluita si tot n-a fost ok. Alt doctor care sa fie in Spital nu stiu sa-ti recomand dar daca aflu ceva iti spun.

POZE LORY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_rainbow spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda82

Loryd, Ramona bine ati venit!Va doresc sarcini usoare, fara evenimente si bebei sanatosi la termen!

Fetelor eu sunt usor ingrijorata ca ma doare spatele destul de des si am mai citit pe net ca pot fi contractii.M-am decis sa sun medicul azi si sa-l rog sa ma vada mai devreme.In rest nu am alt simptom...acum cateva zile urinam des, acum a disparut si acest simptom al sarcinii.Offf sa vedem cum o scot la capat!

Legat de preturi si mie mi se par mari cele practicate de dr mea.Consultatie 180 ron, eco 220 ron(cea de trim.1 ca aia de 2 e mai scumpa).Iar dr mea asista la nasteri numai la o maternitate privata.Vreau sa o schimb cu un medic bun care lucreaza si in spital insa nu stiu spre cine sa ma indrept in Constanta.Daca este o graviduta din Constanta si poate sa-mi dea ceva recomandari le astept cu interes.

'neata burtici! cred ca ma incearca si pe mine o raceala, n-am mai racit de 10 ani. ii vin eu de hac.
anda, eu sunt din constanta de loc. la Lucas am venit in romania cand aveam 14 saptamani si am fost la Lutescu Sebastian. pe vremea aia era unul din putinii medici care stiau ce e aia trombofilie, acum stiu mai multi despre ei. supa preturi, inteleg ca esti la sotia lui. si eu plateam 250 lei la fiecare eco si faceam destul de des avand in vedere problemele mele. am avut o pb cu el pt ca nu a vrut sa-mi dea reteta gratuita pt injectiile cu clexane si din aproape in aproape am ajuns la spital la dnl dr Beghim Metin. mi s-a parut un supermedic, si mi-a dat reteta de clexane desi nu am fost pacienta lui. de cate ori ma duceam la el la spital, mereu discutam despre problema mea. am vrut la un momentdat sa ma mut la el, dar am avut o pb in trecut cu clinica privata Isis, unde asista el la nasteri pe langa spital. eu am vrut musai sa nasc la privat, nu suport spitalul ala jegos si sa dai spaga toata ziua si toata noaptea. am fost ft multumita de euromaterna si nu mi s-a parut extrem de scump fata de micile atentii pe care le tot imparti prin spital.
in fine, ti-l recomand din suflet, e un medic ft bun, ulterior am discutat si cu o fata care a nascut cu el si a fost ft ft multumita, a avut rezerva ok la spital.

loryd si ramona, va urez bun venit, sarcina usoara si bebei sanatosi si la termen
apropo de ce a zis bob, noi avem in romania o casa frumoasa, construita de noi, are 200 de metri patrati, dar cu toate astea am venit aici dupa tati, unde avem inchiriat un apartament de doar 2 camere, speram pana la toamna sa ne mutam la 3, dar mi se pare ft important sa fim impreuna in schimbarile astea pe care le aduc copiii, cu bune si cu rele. nu ma intelegeti gresit, nu condamn pe nimeni si noi am fost din cei norocosi la care s-a putut, la altii chiar nu se poate.

corinuka, felicitari pt inimoara, sa cresteti mari si sanatosi

Gabrielle, mami de Lucas (14.10.2010) si 10+

2 ingerasi in ceruri, opriti din evolutie la 12 si 16 saptamani
mutatia MTHFR C677T heterozigota si mutatia MTHFR A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

loryd - ma bucur sa stiu ca mai este cineva care creste singurica copii, sotul meu vine la sf.lui iunie (a plecat sapt.trecuta, nu stie ca am ramas insarcinata, diseara intra pe net sii ii dau mare veste, ne doream f.mult al doilea bb, la Stefan ne-am chinuit 4 ani cu inseminari si pana la urma a venit natural) ).

g_rainbow
- cu mare drag ne-am muta si noi cu sotul dar lucreaza pe vas de cruaziera, de renunatat nu se pune prbl., avem rate la banca pentru inca 13 ani ... suntem multumiti ca vine la 5 luni, sta 2 luni acasa ceea ce este bine pentru noi...

Mergi la inceput

g_rainbow si eu tot la Euromaterna voi naste cu dr. Rusa. Tot cu el am nascut-o si pe Lory si a fost extraordinar ca medic si cum s-a purtat cu mine. Eu am avut o problema cu asistentele si conditiile din spital atunci. Cand am nascut eu nu deschisese Euromaterna. E foarte frumos ca puteti fi toti impreuna. Din pacate meseria sotului nu ne permite noua sa fim cu el - e navigator.

POZE LORY

Mergi la inceput

Ramona, intr-adevar foarte multe asemanari intre noi. Sotul era inca acasa atunci cand am facut testul de sarcina asa ca a plecat in cunostinta de cauza .

POZE LORY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

'neata burtici!
am ajuns si noi de la clinica...sarcina e in evolutie, se vede sacul yolk si inimioara
mi-a prelungit concediul medical pana la sfarsitul lunii si mi-a zis ca sunt "apta de stat in pat"
la privat eu am dat 80 lei pe eco abdominala...

bun venit noilor burtici si sarcini usoare s-aveti!!!
pupici la bobocei!

6+ Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Dragelor, eu trebuie sa ies putin ca trebuie sa ajung la medicul de familie cu fetita. O sacaie o tuse si vreau s-o consulte putin. Doar ce am scapat saptamana trecuta de un alt episod de raceala. .
Vreau caldura, soare, pasarele si verdeata. M-am saturat de iarna asta. (EU URASC IARNA).

Sa aveti o zi magica.

POZE LORY

Mergi la inceput