Bobocei de Sept-Oct 2012 (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

'neata burtici!
vio imi pare tare rau! suntem alaturi de tine...si nu e obligatoriu sa ramaneti cu doi pui...as vrea sa incerci sa investighezi ce s-a intamplat si apoi veti mai incerca, sunt convinsa!

nici eu nu stiu ce-s alea greturi..inca..mai pot aparea de-acuma??
in schimb pe mine ma omoara durerea de burta...ieri, de exemplu, a fost tare rau...ma sagetau niste dureri cumplite, ca durerile de ciclu, pentru cateva momente, apoi treceau..daca stateam in pat nu durea asa rau...apoi cand stranut sau ma intorc de pe o parte pe alta parca se-ntinde ceva acolo inauntru, parca se rupe ceva...si incremenesc asa, cateva secunde, gandindu-ma oare ce s-a rupt...ati patit careva asa???
acuma ma duc pana la dr de fam, ca mi-a gresit concediul medical...
va pupic, o zi faina!

6+ Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Corinuka la sarcina trecuta am avut astfel de dureri, sagetari, junghiuri in burtica, uneori simteam si intepaturi in vagin.Acum nu simtmai nimic, chiar sunt speriata ca de doua zile nu mai am nici arsurile.Oricum sa intrebi dr, sanu stai cu dureri, poate iti da nospa...eu asa luam.Te pupp si sa nu faci efort!Care este DPN-ul tau, amimpresia ca e apropiat de almeu(2.10.2012)?

Mergi la inceput

te pup anda!
iau no-spa in draci, mai ceva ca bomboanele ..mie mi ciuda si nu-nteleg de ce nu trec odata...ca ma tot gandesc daca e totul in regula, acolo inauntru..
am dpn-ul pe 5 octombrie, daca nu va fi mai repede
pupici

6+ Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danageodoiu spune:

Buna fetele,

O floare si un gand bun pentru Vio, ai grija de tine si ia-ti puiutii in brate ca sigur te vor ajuta sa treci mai usor!

Si mie mi-e greata toata ziua, parca chiar mai rau seara, doar ca nu vars...macar atat, am nod in gat si stomac si nu stiu ce sa mai rontai..
Ma alin cu speranta ca se vor termina ca la carte dupa 3 luni, Doamne ajuta!
Voi cu ce va mai usurati greata?

Dana, mama Siminicii (25.03.2010) si
8+
ticker pe graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danageodoiu spune:

Si pentru fetele care ies azi in oras sau pregatesc ceva special de Sf Valentin le urez o seara romantica si distractie placuta!

Dana, mama Siminicii (25.03.2010) si
ticker pe graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Buna dimineata,
Vioika imi pare rau de pierderea voastra.
la prima sarcina de la 6 saptamani am stat prin spitale cu iminente de avort, disgravidie acuta toata sarcina, greturi si voma mereu (nu numai matinale), cateodata sangerari, stat la pat mai multe luni... un chin.
Deocamdata nu am vomitat inca, am greturi, ameteli, usoare dureri de burta, dar de fiecare data cand se intensifica greata nu pot sa nu ma gandesc ca "vai de mine, daca o sa fie din nou ca si la prima sarcina?" Sper sa nu fie cazul si sa reusesc sa ma bucur de sarcina asta, ca e o perioada in care chiar ma simt frumoasa ca femeie, ca mama!

Ramona ,
mami de DOMINIC
si cu pispirica cu fundite
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_rainbow spune:

'neata, burtici! ce faceti voi? eu beau un capucino, vad ca ma lasa bebe de cateva zile sa beau capucino, cafeaua nu ii place. eu tot nu am greturi, ameteli, nimic. nici un simptom. se pare ca o sa am o sarcina la fel de usoara ca si celelalte. daca totusi la celelalte ma mai durea burta uneori, acum chiar nu am simtit nimic, nimic. cateodata chiar imi fac griji ca nu e bine, dar am incredere in bebe din burtica. Lucas vine si imi mangaie burtica, m-a vazut pe mine, si cand se plictiseste ii da o palma si pleaca

corinuka, ia no-spa si scobutil si stai in pat. sigur bebe e bine daca durerile au intensitate ca la CM. am avut si eu la celelalte sarcini si luam alternativ no-spa si scobutil. acum nici nu am la mine si aici nu exista nimic cu drotaverina, dr mi-a spus sa iau doar paracetamol in caz de durere, dar bine ca n-am avut nevoie. nu cred ca facea mare lucru paracetamolul ala. totusi no-spa si scobutil ajuta la relaxarea musculaturii uterului, paracetamolul nu.
aaaa si vezi ca trebuie sa fie la farmacie, scobutil sub fora de supozitoare, ajuta mai mult pt ca actioneaza local si trece mai putin in sange. oricum nu il afecteaza pe bebe, altfel nu ar fi recomandate

Gabrielle, mami de Lucas (14.10.2010) si 10+

2 ingerasi in ceruri, opriti din evolutie la 12 si 16 saptamani
mutatia MTHFR C677T heterozigota si mutatia MTHFR A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Buna dimineata, bulinici!
Eu am o zi cam varza. (hmmm, as manca o varza dulce calita ). M-am trezit nitelus gretoasa, am mers la serv prin zapada adanca si am obosit grozanic, imi venea sa ma asez pe gheata. Sunt intoarsa pe dos, m-a durut si burtica putin, am luat un no-spa si nenorocitul mi s-a proptit in gat de-am zis ca imi vars si creierii de amareala.
Am baut o limonada fierbinte si mi-a mai trecut. Sper sa pot manca de pranz, ma simt slabita putin.
Corina, greturile pot aparea cand vor ele, din pacate Eu la prima sarcina n-am avut, dar la asta am si cateva zile consecutive la rand. Clar nu-s asa rau ca altele, care si varsa, saracele, dar e tare neplacut sa ai toata ziua stomacul in gat si sa te inverzesti la orice miros.
Mai pastrez o urma de entuziasm ca greturile astea inseamna ca e bb acolo si se manifesta. Luni care vine merg sa-l/o vad Am inceput sa visez ca la eco asta o sa imi apara 2 bebei pe ecran, desi acum 3 sapt am vazut categoric 1.
Corina, nu ziceai ieri ca mergi la doctor? Am crezut ca faci eco. Cand faci? Hai ca-s curioasa tare tare !

Bebe dragonel la bord !

Mergi la inceput

back!
bob am fost la dr de fam ca mi-a gresit ceva la concediul medical...maine dimineata merg la eco, la dr cea noua, sa ma vada, sa facem eco si sa-mi dea concediu de risc maternal...asa mi-a zis data trecuta...si eu sunt curioasa, iti dai seama...
gabrielle mersi de sfaturi, tocmai ce-am trecut pe la noi pe la farmacie si mi-am luat niste scobutil sa am in dotare...m-a linistit cat de cat o colega de serviciu ca e normal sa simt acele intinderi si dureri, doar se mareste tot pe acolo...
fetelor sincer imi pare rau c-aveti greturi si nu stiu ce sfat sa va dau ca inca n-am experimentat
pupici

6+ Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Corina, deci maine iti numeri boboceii Tin pumnii stransi sa fie cati or fi, numai sanatosi sa fie!!!
Durerile, intinderile, senzatia aia ca "te tine burta" si parca ai intins un muschi prea mult, sunt normale. Se intampla atatea modificari in corpul tau, deocamdata insesizabile cu ochiul liber, dar majore la interior. Eu mi-aduc aminte ca pana in trim 2 nu mi se vedea burta, ma rog, asa ceva de fitza, ca si cum eram permanent balonata. In schimb, ma latisem in bazin si nu incapeam in hainele mele desi cantarul nu arata decat poate 2 kg in plus. O sa vezi tu cum te schimbi , deocamdata doar simti. Si eu am stat in pat mai mult la inceputul acestei sarcini, am fost prevazatoare si suflam si-n iaurt la orice intepatura. Acum nu ma mai dau jos din pat pentru ca-s rupta de oboseala mereu, dorm ca bursucul de la 9 seara la 7 dimi.
Si lasa, sa nu ai sfaturi sa ne dai despre greturi, bine ar fi sa nu te atinga deloc, ca ne-om descurca noi cumva.

Dana, eu nu am ceva special pentru greata. Doar ca am grija sa aerisesc camera cand simt ca nu pot respira, chiar daca e frig. La birou, mai ies putin pana afara sa ma improspatez, cred ca am greturi si de la aerul inchis de la munca. Lumea p-aici sta la tricou, deci e foarte cald.

Bebe dragonel la bord !

Mergi la inceput