Bobocei de Sept-Oct 2012 (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Buna dragele mele!
Eu nu pot sa zic decat ca sunt urmarita de ghinion!
Am sunat medicul duminica dimineata si i-am expus situatia,mi-a zis ca datorita conditiilor extreme de afara n-o sa vina luni la cabinetul sau,(dansul este din Bucuresti)dar mi-a zis sa iau nospa si sa stau cat mai linistita.Asa am si facut,dar a fost in zadar...
Azi dimineata m-am trezit intr-o balta de sange.
Nu stiu ce s-a intamplat,dar cert este ca nu mai e bebe...
Sangerarea este deja mare, cu cheaguri.Acum la sfatul medicului am luat indometacin supozitoare pentru ca am si niste dureri mari.
Imi cer scuze inca o data daca va intristez,initial n-am vrut sa mai intru pe site ca sa nu va intristez.

Se pare ca Dumnezeu vrea ca sa ramanem doar cu doi pui...

Vreau sa va urez sa simtiti si voi toate,sentimentul inaltator pe care-l simte o mama,atunci cand isi strange copilul in brate,sentiment pe care eu il simt de fiecare data cand imi imbratisez copii.

Sarcina usoara si bebe sanatosi!
Si inca o data scuze daca va supar.

Vio mamica, de Ana(13.12.2003) si Dragos(22.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaitica78 spune:

Imi pare rau Vioika

Citat:
citat din mesajul lui VIOIKA76

Buna dragele mele!
Am sunat medicul duminica dimineata si i-am expus situatia,mi-a zis ca datorita conditiilor extreme de afara n-o sa vina luni la cabinetul sau,(dansul este din Bucuresti)dar mi-a zis sa iau nospa si sa stau cat mai linistita.Asa am si facut,dar a fost in zadar...
Sangerarea este deja mare, cu cheaguri.Acum la sfatul medicului am luat indometacin supozitoare pentru ca am si niste dureri mari.
Imi cer scuze inca o data daca va intristez,initial n-am vrut sa mai intru pe site ca sa nu va intristez.

Vreau sa va urez sa simtiti si voi toate,sentimentul inaltator pe care-l simte o mama,atunci cand isi strange copilul in brate,sentiment pe care eu il simt de fiecare data cand imi imbratisez copii.

Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Vioika, cuvintele sunt de prisos...

Si ue traiesc cu teama pierderii lui bebe si ma apuca groaza doar candma gandesc.Dumnezeu sa ti dea puterea sa mergi mai departe!

Fetelor multumesc pentru gandurile bune

Dona, sper sa am si eu norocul prietenei tale si sa stea cu mine bebe

Eu ajung la dr pe 24 februarie, insa deja mi-am facut programare pentru dublu test la un dr bun si f aglomerat pe 28 martie.DECI sunt optimista.Il rog pe Dumnezeu sa mi-l lase pe bebe...si va fi cum vrea El.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Buna seara mamici !!!
Bun sosit noilor fete.

De cateva ori pe zi intru si citesc ce scrieti,insa eu nu am mai avut noi vesti si v-am privit din umbra.Astazi am fost si mi-am luat rezultatele analizelor (hepatitaB,C,toxoplasma si rubeola).Totul este in grafic.Am iar o programare pe 20 sa vedem daca continui cu utrogestanul sau il intrerup.Sa vedem cum a evoluat toata treaba.

Eu parca nici nu-s gravida.Nu mi-e greata,nu vomit.Doar cand sunt obosita incep sa ametesc si dorm 12 ore noaptea.In rest multumesc lui Dumnezeu ca ma fereste de raul prin care alte femei trec.Nici la mine nu-i tarziu sa apara si mi-e tare frica.

graviduta fericita 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Fetelor pe mine ma dopare mijlocul.Voi experimentati dureri de mijloc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaitica78 spune:

si eu am tot felul de simptome, dar care tin parca mai putin de sarcina :)))
- ma trezesc cu noaptea in cap, fara ceas, pe la 6-6.30, desi inainte sa raman abia ma trezeam cu ceas pe la 8
- ma cam doare burtica si am asa, niste crampe, in partea de jos. Durerea e suportabila, cu un mic disconfort, dar am citit ca e normal
- dureri de spate am avut si eu, dar acum m-au mai lasat
- iar in primele zile am avut un gust ciudat in gura, care si ala m-a lasat

in rest n-am nimic, nu tu greturi, voma, somn,... nimic

Citat:
citat din mesajul lui anda82

Fetelor pe mine ma dopare mijlocul.Voi experimentati dureri de mijloc?

Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Vio, imi pare nespus de rau, sper sa te refaci cat mai repede din toate punctele de vedere. Multa sanatate!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Fetelor, de vreo trei zile am niste greturi destul de mari. Dimineata cand ma dau jos din pat imi vine sa vars Azi la munca am rontait la covrigi (pe langa masa de pranz), cum mi se goleste putin stomacul, cum simt ca-mi vine sa vars. Azi am mancat non stop si din pacate, acum la 10 seara mie tot mi-e greata:)) De ce le-o zice greturi matinale

Din pacate oboseala si greturile ma fac sa am o stare de spirit oribila. Voi aveti schimbari de dispozitie?

Bun venit noilor burtici. Asteptam vesti

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_rainbow spune:

Citat:
citat din mesajul lui VIOIKA76

Buna dragele mele!

imi pare tare rau ca s-a terinat asa, din pacate am avut si eu asa experiente. poate pe viitor va veni si bebe3 daca vei dori. te pupam si iti dorim sanatate multa alaturi de puiutii tai

Gabrielle, mami de Lucas (14.10.2010) si 10+

2 ingerasi in ceruri, opriti din evolutie la 12 si 16 saptamani
mutatia MTHFR C677T heterozigota si mutatia MTHFR A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Of, Vioika, imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta!

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010) si 7+

Mergi la inceput