Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 29

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Multumesc fetelor
Se cunoaste ca neuronul meu e plecat in vacanta ca nu mai tin minte cand a zis Marci de steamer

Monica, fericita 34+ cu Cezar-Andrei

AMR: 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Monna, din asta zicea http://www.philips.com.sg/c/avent-baby-preparing-for-feeding/scf870_21/prd/
Mi se pare f. misto. Pe-aici am gasit cel mai ieftin la 500 lei, am pus pe wish list la botez, dar e scump, poate doar daca se cupleaza mai multi. Direct 'abureste' si paseaza, nu mai stai tu sa pasezi ce-ai fiert la steamerul simplu.

Cred ca ai patit din alea cu refresh, pierdem multe mesaje care apar inainte de al nostru, chiar si cu cate 2 refreshuri uneori, la al treilea refresh mai apare ceva si noi citim de la mesajul nostru incolo, asa patesc si eu.

30+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Dara merci, am dat si eu cautare pe google si mi l-a gasit tot pe asta dar din cate am vazut pe aici nu se gaseste

le: am gasit ceva in genul asta dar de la alte firme, de la avent nimic.
multumesc, mai studiez problema

Mergi la inceput

Monna, inteleg ca la voi ar fi asta http://www.amazon.com/First-Years-Babypro-Baby-Maker/dp/B002WN2B82/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1328811883&sr=8-2
pare sa faca acelasi lucru, le abureste si la face piure. Daca vrei pt. toata familia, probabil e bun din celalalt.
Sper ca am priceput eu bine ce face ala de mai sus.

(LE)
Ce faza, nu-mi inchipuiam, poate doar pe ebay, dar n-ai garantie. Altfel, vorba ta, de la alte firme:
http://www.amazon.com/Beaba-Babycook-Baby-Food-Maker/dp/B001LQCOIS/ref=pd_cp_ba_0
http://www.amazon.com/Baby-Brezza-Step-Food-Maker/dp/B004Q3LBTG/ref=pd_cp_ba_3

30+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Dara exact pe asta l-am gasit si eu si mai sunt vreo 2 dar pretul ajunge undeva la 100$.

Mergi la inceput

Pai e mai bine la 100 usd, mai e si ala la 55 usd dar cam no name, desi poate fi bun. Insa aici cel mai ieftin e cam la 150 usd. Of, greu cu device-urile astea, asa-i.

30+ Miruna Sanziana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dara76

Pai e mai bine la 100 usd, mai e si ala la 55 usd dar cam no name, desi poate fi bun. Insa aici cel mai ieftin e cam la 150 usd. Of, greu cu device-urile astea, asa-i.

30+ Miruna Sanziana

O sa-i arat la sot sa vad pe care-l alege. Sa vedem, ori luam de asta care face de toate sa fie numai pt bebe ori luam sa-l putem folosi si pt noi.
Multumesc de ajutor, esti o draguta

Mergi la inceput

fete cucuiete din clubul buhuhu transformat in cucurigu pe unde sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Io-s aici dar nu am nimic de adaugat... de vreo 2 zile ma cam doare burta si is mai indispusa. Rog bebica sa mai stea la caldura
Ah, am totusi o noutate, am montat trio-ul si imi place tare mult, dar nu gasim o piesa de legatura intre scoica si cadru a dat sotul mail, sper sa o gaseasca aia pe-acolo si sa ne-o trimita.

34+ Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

buna seara burtici!
eu azi am bantuit juma de zi. am fost sa ma tund, sa-mi scot gelul de pe unghii.. o raita scurta intr-un magazin.. si atat. pisicoasa mea a dormit toata ziua. cred ca ii place plimbata si acum doarme. s-a trezit doar vreo 10min (intrasem la idei).
ronina, cam asa am si eu leagan, dar nu are atatea zorzoane si jucarele. l-am primit imprumut. ce am eu, costa cam 250 ron.
aredwynn, nu te ingrijora. masuratorile de la eco pot da o marja de eroare de +/- 400 grame. stai linistita, sanatoasa sa fie.
tala, ma bucur ca esti incantata de noul medic si de conditiile de acolo.
meg, la multi ani pt Matei! super tactica ati folosit .. 'daca vrei surioara, mami tb sa doarma cu tati'
dana, m-ai impresionat cum ai povestit de sora ta. mereu mi-am dorit si eu un frate, o sora. am simtit asta profund cand a murit mama si cumnata mea mi-a fost alaturi..
ma ingrijoreaza ca nu apare amy..
sa aveti o seara minunata. inca mai stau prin zona sa vad ce membri activi are in seara asta clubul..

AMR < 5 saptamani

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput