**Prichindei nazdravani 2008!**(20)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Link-ul e de pe reclama mascata//avertizare primesc newsletter de la ei eu si de asta l-am pus m-am gandit ca o sa ne fie de folos

http://alinahandmade.blogspot.com/

Gata, l-am gasit.... Daca vrei sa postezi link-ul respectiv, din cauza ca e la "concurentza" nu-ti da voie si primesti automat avertizare...
Ce sa spun...depinde numai de noi parintii si implicit doamnele de la cresa/gradi. La cresa au televizor in clasa, acum cat timp vizioneaza...nu stiu ...o mai aud pe Bica spunand de o telenovela pe care o urmareste doamna "X" . De exemplu ieri cand m-am dus sa o iau, tv-ul era deschis dar ei stateau linistiti la masute si se jucau cu jucariile .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Am terminat si curatenia in baie bucatarie si camera mea am spalat si o tura la masina acum ma pregatesc sa yi dau picei de mancare si s ao bag la sdomn si eu sa ma apuc sa invat exceluldar nu imi intra deloc in cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Salutare tuturor!
Nu va spun ca sunt un plina de nervi...a stat IT-ul la calc meu de la 8 pana la 13 sa ma conect si pe mine la o retea
Discordia, fetele astea-s tare cochete...sa poarte Claudia rochitica cu mare placere
Teo m-a inebunit cu rochii care se invart...si nuci nu prea gasesc...
pt intarcare...adevaru-i ca noapte e cel mai greu...dar veti reusi
Mariana, si eu suntez la maxim calcatura... sa iasa Biculina super la poza
Trebuie sa ma interesez si eu cand ii sedinta foto la Teo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Ioana, sanatate lui Teodor si sa dea DD sa nu fie nimic!
Azi iar ies cu Teo la putina plimbarica...omu are program de fotbal asa ca tb sa ne gasim si noi fetele ceva program
si maine...'patinateaza'
sambata si duminica avem petreceri de copii
Vorba omului: 'noroc cu Teo ca ne mai scoate si pe noi la petreceri!'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMame08 spune:

Va servesc cu o si...un CAPITOL nou !

Mergi la inceput