Fluturasi de Martie-Aprilie 2011(121)
Raspunsuri - Pagina 6
viss spune:
- am vazut poze dementiale cu nazdravanul edy- de ally, frumusica lui yvy, sara a lui iony, fetita ioanei,doctorita madutzei
- am pus si eu 3 poze, una de acum cateva minute, in care aplaudau amandoi , fiecare in felul lui, ca le-am zis eu bravo-au mancat ditamai castronul de mere,mai mult decat de obiceide-abea astept sa vina primavara , sa avem o sfera mai larga de fructe, ca ei mananca orice, pasate, nepasate
catank spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viss - am pus si eu 3 poze, una de acum cateva minute, in care aplaudau amandoi , fiecare in felul lui, ca le-am zis eu bravo-au mancat ditamai castronul de mere,mai mult decat de obiceide-abea astept sa vina primavara , sa avem o sfera mai larga de fructe, ca ei mananca orice, pasate, nepasate - mami de 2 frumuseti: SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :) |
Superbi copii!!!
ailed_dota spune:
catank , se face repede praji aia cu nuca si cioco? crezi ca pot sa pun una peste alta, sa fac tort?
catank spune:
citat din mesajul lui ailed_dota catank , se face repede praji aia cu nuca si cioco? crezi ca pot sa pun una peste alta, sa fac tort? mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
Repede se face, insa....nu te-as sfatui sa le asezi astfel.
1.Eu cred ca am pus mai pulta cioco alba rasa intre...si mi se cam separau bucatile cand le proportionam. Dar am avut din toata tava sa aleg ptr musafiri bucati ffffffff ok. (voi tine cont data viitoare, sigur o voi repeta e ffffffffff buna)
2. Caramelul nu permite sa tai portia (de tort daca ar fi...)cu usurinta...
3. Cioco ultimul strat este atat de consistenta incat...e prea mult dulce...
Eu o recomand praji, nu tortulet, parerea mea.
Somleac spune:
Catank am facut tortul tau la rece. Il tin la frigi inainte sa il ornez cu frisca? In crema am pus si cateva linguri de frisca din smantana ca mi s-a parut prea grea numai cu unt. A si un pumn mare de zmeura, a iesit un deliciu.
Ilinca se cearta cu mine ca tot ii trag lapul si nu mai ajunge la taste. waw ce tzatza e!!!!!!1
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011
catank spune:
citat din mesajul lui Somleac Catank am facut tortul tau la rece. Il tin la frigi inainte sa il ornez cu frisca? In crema am pus si cateva linguri de frisca din smantana ca mi s-a parut prea grea numai cu unt. A si un pumn mare de zmeura, a iesit un deliciu. Ilinca se cearta cu mine ca tot ii trag lapul si nu mai ajunge la taste. waw ce tzatza e!!!!!!1 Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011 |
Nu, nu e necesar!
Albusul l-ai adaugat batut spuma?Nu mi se pare ca ar fi crema prea grea...dar daca asa ai considerat, ..bine ca iti place!
catank spune:
citat din mesajul lui Somleac A si un pumn mare de zmeura, a iesit un deliciu. Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011 |
Pai de ce ??? Pofta buna!!!!!!!!
catank spune:
somleac eu am combinat cu visine, ...o nebunie!
Abia astept sa-l prepar si eu inca odata. Bun, fffffff bun!
Si frisca din smantana ptr ornat face ''toti banii''...
madutza_bra spune:
delia, uite eu prajitura asta as transforma-o in tort http://www.cevabun.ro/prajitura-cu-martipan-si-ciocolata/
catank, pe mine ma intrebai de meniu?...