Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (28)
Raspunsuri - Pagina 19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/blanca000/blanca000.jpg)
blanca000 spune:
Diana nu poti face mai mult decat faci, din pacate, cred ca ai vrea sa iei lumea in piept pentru bebe insa cateodata destinul dicteaza si nu poti decat sa astepti.
Conteaza ca psihicul tau sa ramana pe linia de plutire si sa fii tare indiferent ce se intampla cu bebe (nastere prematura etc)...si sa nu condamni pe nimeni, pe tine cel mai putin.
Te imbratisez si ma rog si inalt si eu un gand spre cer pentru inimioara bebelusului tau, sa fie ea doar mai agitata si nerabdatoare..
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si
23s+
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/diana85/diana85.jpg)
diana85 spune:
Elena, mie imi fac examen de urina saptamanal aici (inainte faceam lunar), dar cred ca, cauta doar albumina si glucoza. Cel putin asa era examenul lunar - in rest, nimic. Ma intreaba daca ma ustura cand fac pipi (si asta la vizita moaselor de doua ori pe zi ), iar daca zic ca nu, ok... Ieri am insistat sa imi ia o proba de secretie pentru ca va ziceam ca nu am facut nici una de ... vreo 2 ani. Nu am niciun simptom neplacut, doar ca...mi se pare cam granulara, ceea ce nu cred ca e normal. Ma scuzati pentru detalii.
Chiar nu stiu cat de periculoase sunt infectiile astea, asimptomatice fiind... Si cat de bine reuseste corpul sa le invinga fara tratament. Daca stau bine sa ma gandesc, cred ca sunt vreo...8 ani de cand nu am luat antibiotic. Nu pentru ca as fi refuzat, ci pentru ca nu am avut nevoie.
Diana 27+ cu
Mirciulica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/joana2672001/joana2672001.jpg)
joana2672001 spune:
Diana, bebelusul tau e puternic, si e deja mare, are 28-29 de saptamani si poate il mai tin macar pana la un 29-30. Dupa toate statisticele care mi au cazut in mana, dupa 28 de sapt un bebelus preatur are 90% sanse de supravietuire si dezvoltate normala, asa ca fii optimista macar in priviinta asta. Poate venind pe lume ii pot face mai mukte tratamente sa l stabilizeze.
Oricum este un puternic desi ncapatanat si poate cu ajustarea dozei se vad ceva imbunatatiri. Capul sus mamico ca mai ai putin de luptat!!!!
Ioana, mamica lui Cristian 27 saptamani +
Life is the best thing that can happen to us, the best gift we are offered...so full of surprises! We should cherish every single second! :)
diana85 spune:
Stefulici, Tinuta, Blanca - va multumesc mult pentru sustinere .
Blanca, sa stii ca nu invinuiesc pe nimeni. Nici macar destinul. Am auzit ieri pentru prima data de la ai mei parinti si socri (ciudat, amandoi oarecum deodata), o amaraciune si tristete si senzatie de nedreptate: "Doar, toata lumea face copii. Si sunt bine si sanatosi. Si altele incearca in fel si chip sa scape de ei si amaratii aia ies tot asa, bine si sanatosi. Tu nu meriti asa ceva."
Ciudat, insa nu am simtit (inca?) aceasta nevoie sa invinuesc pe cineva - nici macar destinul, ori sa ma revolt ca mi se intampla fix mie asta! Eu ador copiii, ma topesc dupa ei si mi-ar placea sa fiu educatoare. Cand ii vedem pe drum amandoi intoarcem capul dupa ei si ni se par cel mai minunat lucru care se poate intampla, un copil. Dar, asta este...sansa. Nu e vina nimanui. Inca sper din tot sufletul ca vom fi bine, dar sunt si oarecum pregatita (cred eu) pentru ce e mai rau. Ma bazez enorm pe sotul meu. Imi da toata linistea, puterea, speranta, optimismul si rationalitatea posibile. Daca, Doamne fereste, ceva i s-ar intampla lui, atunci da. Cred ca as fi nebuna si as invinui pe toata lumea. Si oarecum, ma simt o mama denaturata pentru ca nu simt acelasi lucru si fata de puiul meu. Pe care il iubesc si astept cu tot sufletul, dar nu il pot pune (probabil inca) pe aceeasi treapta in sufletul meu ca pe El.
...Ma scuzati ca m-am apucat cu asa intimitati si filosofii.
Diana 27+ cu
Mirciulica
diana85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui joana2672001 Diana, bebelusul tau e puternic, si e deja mare, are 28-29 de saptamani si poate il mai tin macar pana la un 29-30. Dupa toate statisticele care mi au cazut in mana, dupa 28 de sapt un bebelus preatur are 90% sanse de supravietuire si dezvoltate normala, asa ca fii optimista macar in priviinta asta. Poate venind pe lume ii pot face mai mukte tratamente sa l stabilizeze. Oricum este un puternic desi ncapatanat si poate cu ajustarea dozei se vad ceva imbunatatiri. Capul sus mamico ca mai ai putin de luptat!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ioana, mamica lui Cristian 27 saptamani + Life is the best thing that can happen to us, the best gift we are offered...so full of surprises! We should cherish every single second! :) |
Ioana, asa e
![](pupic.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Diana
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/blanca000/blanca000.jpg)
blanca000 spune:
Diana asa te vreau, puternica ca o leoaica
Eu la sarcina trecuta am avut prin saptamana 18 o sangerare si in disperarea mea de atunci in clipa in care am iesit pe usa spre spital i-am zis sotului " ce o fi sa fie" si sincer ma simteam impacata cu tot ce se putea intampla, ma gandeam atunci normal la ce e mai rau..sa pierd sarcina..si eram oarecum linistita psihic (desi tremuram fizic) caci stresul si agitatia ar fi facut mai mult rau..din fericire nu a fost nimic grav insa.
Te imbratisam virtual si suntem langa tine chiar si printr-un rand scris pe un forum de discutii macar.
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si
23s+
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mirela77a/mirela77a.jpg)
mirela77a spune:
Ziua buna si de la mare,
Diana, sunt alaturi de tine, nu stiu ce sa adaug la tot ce au spus fetele mai devreme, dar cred cu tarie ca toata puterea este in mainile Domnului si ca numai El poate face o minune acolo unde oamenii nu mai au nici o solutie. Secretul este sa nu iti pierzi increderea si speranta ca Domnul va alege cea mai buna solutie pentru Mirciulica si pentru voi doi.
Va imbratisez si pentru voi doi.
Eu diseara o sa plec spre Bucuresti, cu sotul si Mihai. Nu stiu daca s-a deschis autostrada dar Mihai spune ca se poate circula pe drumul vechi. Sper ca o sa ajungem cu bine la destinatie, si nu o sa devenim si noi o statistica pe la protv
Am vorbit si cu socrul azi ca sa imi mute masina sa aiba loc si cea a lui mihai, si spunea ca i-am dat de lucru ca e plina curtea de zapada si e inghetata.
De maine o sa incepem mini turneul, intai in partea de sud si apoi in moldova.
Va imbratisez si va doresc o zi buna, cu vesti bune.
Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mirina5/Mirina5.jpg)
Mirina5 spune:
buuuna!
diana, pt Mirciulica cel puternic!! Si
pt mamica lui! Eu tot cred ca medicii din Lyon fac tot posibilul sa-l faca pe puiut bine, trebuie sa fii optimista in continuare!!! E adevarat ca, de multe ori, cele care nu merita sa fie mame sunt binecuvantate cu acest dar si cele care-si doresc din tot sufletul, intampina probleme, dar nu e cazul tau aici!! Mirciulica va fi bine!! Ati rezistat pana acum, nu mai e mult!! In ultima perioada, am intalnit viitoare mamici cu probleme, dar pana la urma s-au rezolvat. Si la tine se vor rezolva toate!! Si daca se va naste prematur, doctorii ii vor administra medicamente pt dezvoltarea plamanilor, il vor monitoriza permanent, iar tu iti vei tine puiutul sanatos in brate!! Nu ai voie sa cedezi, roaga-te la DD sa fie bine, noi ne rugam alaturi de tine!
O mie de pupici
Irina, Azi avem 28 saptamani!!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/titi143/titi143.jpg)
titi143 spune:
Buna fetelor. Nu am reusit sa recuperez ce ati scris, doar ultimele noutati. Am atatea de lucru ca nu stiu de ce sa ma apuc. Neam hotarat sa facem (mai mult sotul decat mine) un pat supraetajat pentru Edi sa il mut la el in camera. Pe urma vrem sa zugravim si sa facem modificari in bucatarie si pe hol, pe urma sa facem un dulap pe hol sa mai scapam de un altul din sufragerie sa putem elibera sufrageria. Si sa nu mai spun ca vrem sa facem si ciuperci pleurotus. Deci avem de lucru de nu ne vedem capul asa ca o sa intru mai rar, dar cum reusesc mai intru putin sa vedem ce mai faceti.
Elly am inteles ca ai fost internaya, ai grija de voi si de acum in colo sper sa nu mai ai nici o problema. Imi pare bine ca te simti mai bine.
Diana am citit ce ai scris, imi pare rau pentru situatia in care te afli, dar sper sa fie totul bine si Mirciulica indiferent daca vine mai devreme pe lume sa fie sanatos si sa reziste cu vitejie. Ma rog sa fie bine pana la urma.
Vorbea-ti de nasterea acsa, eu sincera sa fiu nu as naste acasa fara o moasa cu pregatirile necesare, deoarece orice se poate intampla La mine nasterea a fost mai diferita, in primul rand deorece dupa 8 dupa ruperea membranelor si 8 ore de contractii, ele au incetat brusc. Daca nu mi se facea oxitocina, nu stiu ce sar fi putut intampla. Si pot spune ca si doctorii m-au ajutat putin.
Va pup si aveti grija de voi.
Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 27+
Robert Aaron
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tigruta/tigruta.jpg)
tigruta spune:
Buna Burtici..
Diana nu pot decat sa iti spun ca ma rog la Dumnezeu ca bebe Mirciulica sa fie bine..si tu sa fii puternica..suntem aici langa tine, chiar daca este virtual
Te imbratisez cu drag..
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 26+