Iarna si Noi - concurs de poze memorabile
Raspunsuri - Pagina 6
Anda08 spune:
Dragii nostri,
Se pare ca aceasta iarna a fost una plina pentru fiecare din noi - fotografiile o dovedesc !
Inscrierile au luat sfarsit, insa diseara tarziu va incepe votarea!
Va dorim tuturor succes!
Va doresc o zi buna !
Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates
Victoria_mami spune:
Eu am primit e-mail ca au fost acceptate pozele, insa nu le gasesc in album :(
_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
diannaalex spune:
mult succes tuturor !!!!!!
mami de Alex nazdravan www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
poze Alex http://www.flickr.com/photos/72360957@N03/6573967211/in/photostream
http://www.lesch-nyhan.eu/
OanaRusu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victoria_mami Eu am primit e-mail ca au fost acceptate pozele, insa nu le gasesc in album :( _ Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 VICTORIA www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia |
Eu le-am cautat cu initialele de la user name - insa Anda mi-a spus ca nu asa sunt puse in album.
Cauta-le - pe ale tale - precis sunt puse in album :) altfel, intreab-o pe Anda si iti raspunde precis :)
abramburika spune:
eu cred ca, luand pozele una cate una la rasfoit, sigur stii care e a ta ... daca ai primit mail de acceptare, le gasesti
in al 9-lea cer ...
alinamoro spune:
Sunt foarte multe poze si foarte frumoase.
Ar trebui sa ne suplimentati stelutele ca nu ajung la atatea poze.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Victoria_mami spune:
Mi-a fo' lene sa caut. M-a lamurit anda erau la mv1 si mv2.
_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
andriesana54 spune:
Buna ziua,
Mam inscris la voi pe forum deoarece doresc sa-mi ajut o prietena la concursul dvs cu voturile mele, insa mi se zice ca nu am drept de vot? Pot sti care e motivul? Multumesc...doresc sa votez