Iarna si Noi - concurs de poze memorabile
Raspunsuri - Pagina 4
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui szivarvany Ce ochi de vultur ai _ |
Oana_b
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Anda08 spune:
Citat: |
Ancutza_Bro Publicat la - 02/03/2012 : 19:25:08 -------------------------------------------------------------------------------- ale mele de ce nu apar? le-am trimis pe 28 februarie. |
Vor aparea si fotografiile - toti cei care au trimis poze vor primi o confirmare pe mail.
Deoarece au fost trimise foarte multe poze, mai dureaza putin pana apar toate
Va doresc o zi buna !
Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates
Ancutza_Bro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Anda08
Vor aparea si fotografiile - toti cei care au trimis poze vor primi o confirmare pe mail. Deoarece au fost trimise foarte multe poze, mai dureaza putin pana apar toate Va doresc o zi buna ! Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates |
am inteles, multumesc
marinela72 spune:
Si eu am trimis, astept sa apara...Multumim pentru concurs, imi place iarna, mai ales in poze!
Succes tuturor!
diannaalex spune:
Foarte frumoase fotografiile am trimis si eu 2 fotografii.
mami de Alex nazdravan www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
poze Alex http://www.flickr.com/photos/72360957@N03/6573967211/in/photostream
http://www.lesch-nyhan.eu/
Anda08 spune:
Se pare ca iarna 2012 a fost un anotimp iubit de membrii DC !
Avem un www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=13&folder=Iarna 2012" target="_blank">Album de concurs foaaarte bogat in fotografii frumoase, si mentionez ca inca va mai puteti inscrie pana la data de 25 martie trimitand fotografii la adresa pozedc@gmail.com
Mult succes tuturor!
Va doresc o zi buna !
Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates
mihaela77O spune:
Marius,inclin sa cred ca si pozele user-ului cu nick-ul doy1 si doy2 sunt plagiate!
daca gresesc,imi cer anticipat scuze!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
marastefy spune:
Am trimis si eu doua poze, dar nu apar cu cele trimise de ceilalti concurenti...De ce oare?