Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***395***

Raspunsuri - Pagina 34

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

No, marturisesc ca mie nu-mi place parul lung la barbati. Pe nicaieri si Ilinca, nu, nu am uitat ca vrei sa-l vezi pe cuscru' cu pletan. Am rugat-o pe dna R. sa se ocupe ca Jambo habar nu are care e orinduiala "jos" (=la parter, adica )

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Ca sa vezi ceam inteles eu...noroc ca ai facut specificatia in paranteza...Ca d.na R se ocupa de parul de jos a lui Jambo ca tie nu iti plac oamenii cu par lung. Ei, ce mai zici de intelegerea mea

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

No, marturisesc ca mie nu-mi place parul lung la barbati. Pe nicaieri si Ilinca, nu, nu am uitat ca vrei sa-l vezi pe cuscru' cu pletan. Am rugat-o pe dna R. sa se ocupe ca Jambo habar nu are care e orinduiala "jos" (=la parter, adica )

Ca sa vezi ceam inteles eu...noroc ca ai facut specificatia in paranteza...Ca d.na R se ocupa de parul de jos a lui Jambo ca tie nu iti plac oamenii cu par lung. Ei, ce mai zici de intelegerea mea

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Floric, mor de ris, pe bune!!!

Nu te supara, te rog, dar amu' imi pare rau ca am pus paranteza. Cred ca te distrai toata seara!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

ina, oricit m-am straduit sa descopar sensul mesajului nu am reusit, se poate spune mai pe inteles, pls?
ditai bonzaiul e ceva de rau sau de bine? ca daca e vb de palmier, si e ditai, io consider ca e de bine, chiar daca e "la drum de noapte" si chiar intre stresuri si probleme... se intimpla sa luam viata asa cum vine si sa nu facem nazuri la un cadou, fie el si de nuapte somnoros :))

cit despre tanti care face coditze pe picioare, depinde de ce le face: lipsa de bani, de chef, de timp?

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Io n-am ajuns cu recuperarile decat la pag. 28 dar mi-a iesit prajitura (da, guilty, tocmai mancam o praji) pe nas din cauza lui chatonel cu a sa interpretare a ditai bonzaiu' la drum de nuapte!!:)))
Chato, ai fost dementiala!!!
Cat despre partea pe care inca nu am terminat-o de citit, cu of-urile, interpretarile, supararile...amu io nu stiu, poate veti spune ca io am deschis cutia Pandorei, dar zau ca mi se pare ca prea ne-a "sensibilicozat" mai toate in ultimu' timp, totul e interpretabil, totul provoaca suparare, frustrari...prea multe betze-n kur, la naiba, adica io asa vad, prea e totu' brusc prea serios.
Adica nah, io si bebe strumf am avut un conflict de-a dreptu' fain pe langa ce vad in ultimele pagini, adica un conflict cum frumos si plastic a descris Simplyana, dand exemplul copilariei sale: bebestrumf mi-a strigat peste gard:"muto!". Io am urlat inapoi:"agramato!" apoi am iesit la poarta, ne-am batut bine si dupa aia ne-am dat seama ca a fost o prostie.
Io una nu tin ranchiuna si sunt convinsa ca nici bbstrumf.
In rest, io n-am nimic cu nime, toate-mi sunteti dragi (evident, cu grade si nuantze, de ce sa fiu ipocrita, ca doar si de n-as recunoaste s-ar observa:)), nu-mi place sa vad plutind nori de suspiciune, amenintari (vorba vine, n-am avut pe moment alt termen) cu plecari, retras etc...
No, vorba clasica: astept rosii:)))
Amu ma pun sa recuperez totusi din urma. Am avut o zi f@#$ta. Inspectoru' p34ii a fost foarte previzibil, adica a fost exact atat de ticalos pe cat ma asteptam

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

Iaurt si Lambada, scantei...ia sa vin eu cu o poveste plisticoasa:
Acu cativa ani intram noi intr-un magazin care falimenta si ni se lipeste de mana un aparat de iaurt. Nu e cu borcanele ci cu o galetusa de 1 KG. Seara varsam un borcan de iaurt si un kil de lapte si apasam pe butonul de iaurt (are si unul pentru branza).
Dimineata ne trezim si incepem sa barfim vecinii, care abia se mutasera: ce oameni or mai fio si astia, care-si pun in bucla Lamabada la 7 dim, etc, etc, etc....NOroc, ca inainte de a iesi pe usa am intrat in bucatarie sa-mi iau un mar.
Lambada era semnalul ca iaurtu nostru e gata.
Nu scria nicaieri pe cutie in ce consta semnalul sonor.

ana

alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009)

:))))))))))
Lambada!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34
dodo - sa stii ca numai la tine m-am gandit cand vedeam pe geam cum se unduiesc copacii si, in primul rand pentru tine imi doresc sa vina primavara mai repede

...si eu sper sa vina primavara sau cel putin sa numai bata vantul asa de tare...la noi s-a anuntat inca cod portocaliu pana la ora 22.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

imi pare tare-tare rau ca am ajuns in impasul asta;
sentimentul meu este ca pentru refacerea starii de bine care domnea pana cu ceva timp in urma la noi la club, ar trebui ca macar o saptamana sa fim mai tolerante si nebanuitoare, sa nu intepam, ironizam, interpretam... sa nu mai spunem nici o rautate nimic (chiar daca ne sta in varful limbii) sa nu fim excesiv de sensibile la orice cuvant, nuanta, si poate atunci vom redeveni noi cele de dinainte
dupa atata timp petrecut impreuna, eu zic ca am reusit sa ne cunoastem cat de cat, sa stim cat de valoroasa e fiecare tufata draga in felul ei; ar fi mare pacat sa ne pierdem
ar fi dureros ca un cuvant sa ne spulbere prietenia
stiu ca unele sunteti mai orgolioase iar unele mai domoale insa va rog pe toate sa lasati putin de la voi, sa ne venim in fire
nu sunt cea mai indicata la lectii de genul asta, vorbele le am mai mult in suflet decat in "taste" insa va rog din tot sufletul meu sa va scuturati, pentru ca insemnati prea mult pentru mine
pot trai foarte bine si fara voi insa alaturi de voi traiesc ALTFEL

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 9 luni

Foarte foarte de acord, subscriu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:

Conflicte au mai fost, eu imi aduc aminte de unul in care chiar am fost implicata, asta de acum e un déjà-vu .... la prima intilnire la Sibiu s-a procedat dupa afinitati si nu pot spune ca mi-a picat bine. nu am relevat atunci nimic, chiar am sters cu buretele pt ca nu-s ranchiunoasa, dar nu mi se pare corect sa conduceti voi "turma" cum va place, cind va puteti vedea in privat.

Nici sa ma tai nu inteleg cand a fost intalneala la Sibiu si cu tine si ce s-a intamplat atunci, vad ca azi ma prind mai greu
Sau e vorba de Turcu' ? detaliaza te rog ca nu pricep nimic si chiar ma intereseaza

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

e demult, nici io nu mai stiu cind... a fost vb de o intilnire la SIBIU unde eu nu am venit, dar as fi vrut.

No, nu m-am dumirit deloc , ba sunt in ceata si mai mult !
La Sibiu sigur eu nu am participat la vreo intalneala, am fost in gasca doar cand am mers la Paltinis
Stiu ca a fost vorba sa ne intalnim o data dar nu ne-am intalnit, nimeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Gianina, frumos grait-ai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Gianina,
Mi-a mers la suflet mesajul tau, eu chiar am incercat si voi incerca sa-l pun in practica !!

Andiaroro, ca de obicei ai punctat esentialul in stilu-ti caracteristic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Gianina

Florik si nu numai... ma distrez copios cu bonsaiul ,aranjatul la parter..si ce se intelege...m-am destins la maxim.
Floric cred ca luni primesti coletul

Despre discutiile in contradictoriu nu-mi plac dar daca duc la progres si intelegere dar mai ales sunt pe ffff scurt timp ..merg desi ma intristeaza.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput