Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***395***

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Ceaiul negru merge super cu lapte. Da', Floric, lamureste-ma, te rog, de ce-s dusi oamenii cu pluta pentru ca se defriseaza? Ca-s in ceata rau...

La femei, n-am nicio treaba. Dar barbati sa te epilezi cu ceara inghinal, mi se pare prea mult. A nu se intelege ca nu is de acord cu igiena si toaleta inghinala la barbati.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Gazo, stii ca-mi esti draga asa ca nu te supara pt ceea ce-ti spun: eu am inteles din postarea aceea ca vrei intalnirea musai in acel wkd ca sa o poti sarbatori pe Kathy cu toti ghioceii si ca apoi ramai in tara deci nu veneai special pt un wkd, ceea ce vrusesem sa-i spun si lui Pisik cand am dedus ca ea a inteles ca e doar un wkd batut in cuie

De aceea m-a deranjat un pic termenul de sabotat pt ca daca nu se facea intalneala wkd ala nu insemna ca voi nu puteti participa, tu spuneai ca nu stii cand sa veniti ca sa prindeti mai multe evenimente pe aici deci perioada de sedere era mai mare si nu veneati special pt intalneala doar

Asa ca wkd 11-13 mai mi s-a parut si mi se pare in continuare ideal in ideea ca e si Chatonel disponibila (criteriu pe care am propus si zona) plus ca si fetele erau disponibile atunci

No poate oi fi inteles si eu aiurea de aceea nici nu am comentat al vremea ceea, sper sa se fi lamurit lucrurile si sa ne vedem in formatie cat mai mare

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

ceai verde cu menta si cu lapte dimineata.... seara poate sa fie si alt soi ce ceai si fara lapte.

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mai, si nu te taie la burta? M-ati facut curioase. As putea maine sa ma bag la un ceai cu lapte, ca is la ziua de lactate. A, acu vazui ca e ceaiul de menta...deci preventiv.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

poti sa bei linistita si alt soi de lapte, burta nu te taie decit daca bei o halba ca mine, si la mine e special ca sa ma "taie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:

Conflicte au mai fost, eu imi aduc aminte de unul in care chiar am fost implicata, asta de acum e un déjà-vu .... la prima intilnire la Sibiu s-a procedat dupa afinitati si nu pot spune ca mi-a picat bine. nu am relevat atunci nimic, chiar am sters cu buretele pt ca nu-s ranchiunoasa, dar nu mi se pare corect sa conduceti voi "turma" cum va place, cind va puteti vedea in privat.

Nici sa ma tai nu inteleg cand a fost intalneala la Sibiu si cu tine si ce s-a intamplat atunci, vad ca azi ma prind mai greu
Sau e vorba de Turcu' ? detaliaza te rog ca nu pricep nimic si chiar ma intereseaza

Mergi la inceput

Azi mi-a sabotat mama dieta. Va spuneam ca eu la ziua de fructe si legume is mai mult lesinata si innumar orele pana a doua zi dimineata. Si dupa o banana, un mar si 6 caise deshidratate cand vin acasa ce credeti ca pregatise mama...Imi ploua si acum in gura...Limba cu maioneza. Am zis ca asta e o gluma proasta. DUpa ce aseara facuse salata boeuf, peste care am trecut cu stoicism, caci oricum eram ghiftuita de oua ieri. Insa azi...am pacatuit...Macar daca is grasa si urata sa stiu de ce. Dar voi remedia in timp. Si ma mai saboteaza si vremea asta de am pierdut 2 sapt de abonament uitandu-ma cum ninge afara si nici la sala nu am mers. Dar ma fac eu mare...de fapt, mare in realizari, nu in kg.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Citat:

poti sa bei linistita si alt soi de lapte, burta nu te taie decit daca bei o halba ca mine, si la mine e special ca sa ma "taie"

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Aha, deci matale bei cu special. Pai, fii atenta daca maine stau mai mult pe buda decat pe scaun te reclam la OSIM sau cum ii cheama p-aia cu marcile inregistrate.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Straniu. Copchilu meu s-a trezit dupa doar 2 ore de somn. Cred ca a visat ceva...

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Citat:

Aha, deci matale bei cu special. Pai, fii atenta daca maine stau mai mult pe buda decat pe scaun te reclam la OSIM sau cum ii cheama p-aia cu marcile inregistrate.

Poze Raru
Poze noi

oh, nu, o sa ai doar un scaun imediat dupa ce bei ceaiul (daca bei mult, of corse).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:

Conflicte au mai fost, eu imi aduc aminte de unul in care chiar am fost implicata, asta de acum e un déjà-vu .... la prima intilnire la Sibiu s-a procedat dupa afinitati si nu pot spune ca mi-a picat bine. nu am relevat atunci nimic, chiar am sters cu buretele pt ca nu-s ranchiunoasa, dar nu mi se pare corect sa conduceti voi "turma" cum va place, cind va puteti vedea in privat.

Nici sa ma tai nu inteleg cand a fost intalneala la Sibiu si cu tine si ce s-a intamplat atunci, vad ca azi ma prind mai greu
Sau e vorba de Turcu' ? detaliaza te rog ca nu pricep nimic si chiar ma intereseaza

e demult, nici io nu mai stiu cind... a fost vb de o intilnire la SIBIU unde eu nu am venit, dar as fi vrut.

Mergi la inceput