Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***395***
Raspunsuri - Pagina 2

anca_nicolae spune:
Acum am citit postarea lui deni, am inteles ca fetele au fost impreuna la spectacol, deci micsu e bine, da? Ca tot intrebau fetele ce o fi cu gianina... Poate tu esti la curent.
Si bine ca ai mai intrat si tu sa ne scrii, prea erai asa... departe...
:)
Poze cu noiVeronica-Elena 14 ani,
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori

denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas ACTA - nu m-am prins nici eu exact ce contine, un soi de reglementare a internetului. La noi se pare ca s-a votat „pe burta”, fara dezbateri. |
ACTA asta e un fel de condamnare in contumacie a terorismului/pirateriei aplicat pe net. Sau daca vreti... "intai le taie si apoi le numara". Si pentru ca asta e axa... am mers si noi, cum spunea Monn... pe burta.

Denisa-Madalina

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

denisamada spune:
citat din mesajul lui Anaan Andiaroro,revendicarea aia a fost doar una dintre multele si amuzantele ![]() Bebe_strumph, imi pare rau ca alta solutie nu-i, dar nu te descuraja, asta nu o sa-ti rapeasca sansa unui bb2 dorit! ![]() Monn, azi sunt de acord cu tot ce spui ![]() ![]() Eu sunt de acord si cu Danesul, ca e frumos acolo. Mada ![]() |

Bebe, dincolo de explicatiile stiintifico...statistice, asta pot sa spun din nou... Eu asa as face in cazul dat, kiar daca cu MARE durere in suflet...

Si mie mi-a placut la Danes! Mai ales ca acolo ne-am imprietenit cu Pisicii!

Denisa-Madalina

Anaan spune:
Despre ACTA nu stiu prea multe, dar m-a lamurit Mada; trebuie sa mai studiez subiectu'.
Asa as vrea sa se inchida si la noi scoala pentru vreo doua zile, dar n-ai sa vezi, astia curata zapada cu un sarg maxim.(Morala: nu-mi plac nici perfectiunile organizatorice de tip occidental, ma "imbraca" mai bine balcanismul nostru
)

inapreda spune:
Hola,
Numai acum am primit laptop; nu ma bag in discutiile din spate ca azi ati avut spor, nu gluma. O inteleg acum pe Floric: intr-adevar, sa intri numai sera nu prea are acelasi farmec

inapreda spune:
Vad ca multe dintre voi "v-ati orientat" deja in ceea ce priveste aniversarea ghiocelului din dotare.
Eu nu prea stiu ce sa fac ppentru ca:
-afara nu vrea sa iasa
-daca vin copii la el, le inchide usa in nas si nu le da nimic.
In conditiile astea, mi se pare ca l-as chinui.
Ce credeti: sint sanse sa se schimbe ceva pina pe 23 martie?

denisamada spune:
citat din mesajul lui Anaan Am comandat si noi pizza si a venit un baiat sa o livreze. Andrei a cugetat: "A venit cineva sa ne aduca pizza! Ce om bun!" ![]() Eu numai acum am realizat ce putin mai este pana la ziua Anei si ca, apoi, o vom tine tot in aniversari ![]() ![]() |

Cum adik abia ai realizat!? Pai deja stiu si colegele mele ca peste 2 saptamani e ziua Anei!!!
Despre cum o sa sarbatorim... inca nu am detalii, dar cadoul il am... in portbagaj!
Denisa-Madalina

inapreda spune:
Novus, poti sa rizi cit vrei dar sa-mi si raspunzi: se poate cumpara un peste in borcan fara furtunul ala pentru oxigen? Adica, na, de pututt stiu ca se poate dar as vrea sa nu moara pestele

denisamada spune:
Adela recunostea pana acum traznaile pe care le facea, spunea "Adela a puput/fufut", acum suntem la varianta "un domn", alternand cu "Ana-Bia'ca". Azi i-am citit Pinocchio, sa vaz daca se prinde ceva...
Toto e ceva mai bine de ieri. Bine... asa cum doar un bolnav terminal poate fi... Nu intru in detalii, ca-s complet off-topic...
Denisa-Madalina fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )