Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***395***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Vai de mine, acum am citit si probleme creaza vremea prin tzara si io-mi expun parerile din putzu' gandirii...
Ramona, Dodo Spiralam pentru sotz si frate sa se rezolve lucrurile cat mai repede!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!

eu astept de 40 min sa intru la dr. Nu ar fi fost o problema in alta zi, dar am un baiat care ma asteapta in masina, caci singura nu m-am incumetat sa vin.

Dodo la ce paturi te referi?

Simona nasc la Filantropia.

Ramona sper sa treaca mai repede timpul pt voi

Olga, mamica lui David iepurasul si 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka
Dodo la ce paturi te referi?
la cele ce le-ai postat ,cu etaj pentru copii

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Eu n-am sa aprofundez tema Inei, pentru ca imi pierd instant capul cand vad ca se pune egal intre "cuplu" si "familie". Pe mine m-a pierdut definitiv articolul ala cand afirma "Nu stiu daca s-a terminat sau nu relatia lor", referindu-se la cei doi soti. De morala moralizatoare nici nu mai vb.

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Eu cred ca articolul ala are in el o farima de adevar. Cite cupluri nu se vad prinse in banalul cotidian si uita sa ... fie un cuplu? Ma uit inclusiv la noi, unde daca nu ne...controlam, ne petrecem dupa-amiezile facind cu rindul la copil, ca celalalt sa faca cu rindul la...computer. Vieti paralele, in aceeasi casa. E trist.
Ca asa se intimpla, cind viata incepe sa fie "calduta" uiti sa spui te iubesc, uiti sa faci o surpriza, sa pregatesti o cina....relatia se erodeaza, patenerul nu se mai simte apreciat, incepe sa isi aminteasca cu placere de alte vremuri, alte ocupatii, alte trairi, ca doar o viata avem...si in contextul asta eu inteleg aparitia "Cristinelor" (pentru cine stie si de povestea lui nousername). In contextul asta inteleg si vina ambilor parteneri cind se ajunge in situatii limita

...dar am citit pledoarii mult la bine scrise pe tema asta.

Si ce mi-a displacut cu adevarat la articol a fost lipsa de mindrie si de coloana vertebrala a ambilor soti. Amenintari cu sinucidere, constatarea brusca a faptului ca iti trebuie musai barbatul ala numai cind alta il considera destul de bun incit sa il preia...

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Ilink multumim
Doamne ajuta si lumineaza!

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Da, si eu abia acum am citit de "aventuri in tara" Oribil. Sper sa se rezolve cit mai repede, sa ajunga toatta lumea la destinatie !

Mada, nici tu. La cit de des scrii pe aici, ar fi fost chiar culmea :))))

Ina, nici tu Vad ca pina la urma chiar ma puneti sa scriu PM-ul ala...

Dodo, caut eu acum linkul ala, cred ca il mai am. Nu intelesesem ca e vorba de paturi suprapuse, intelesesem altceva....

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Pisigri, si eu vreau PM Ilinca, intentionam sa iti raspund la comentariu mai pe larg, insa pisigri a exprimat exact ce am vrut si eu sa spun. Da, s-a inteles perfect ce ai vrut sa spui, dar poate ai luat prea mot-a-mot ce era scris in articol? Pentru ca tu vorbesti de superficialitati legate de aspectul exterior, iar eu cand m-am referit la intretinerea relatiei, m-am gandit mai mult la ce a zis pisgri. Iar acel a fi sigur pe tine eu l-am interpretat exact cum am si zis in mesajul meu precedent-take for granted. Nu stiu echivalentul in lb romana, adica il stiu, dar parca exprima mult mai bine ideea in engleza. Daca iti pui mainile in ...fund ca gata, esti casatorita, si sotul ala il ai pe toata viata, eu zic ca gresesti, nu esti de acord?Sigur ca avem pretentia unui sot mai profund, care sa nu se impiedice de cateva kg in plus si de lipsa rujului in pat.Pana la urma eu asta am inteles ca s-a intamplat in viata celor doi: femeia a vrut un sot, l-a avut, a uitat insa cum sa si-l pastreze, bazandu-se pe siguranta ca il are acolo. Si l-a pierdut. Nu mi se pare nimic iesit din comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

De cand e frigul asta crunt, ghioceii vostri mananca mai mult? Eva m-a trezit azi dim la 4:30 sa ii dau o banana , asta dupa ce aseara a halit bine de tot, o aripioara de pui cu legume si salata.Wow, a dat Matrixul eroare sau v-am mai povestit o data asta deja?

Mergi la inceput

...m-a sunat cumnata...fratele de la ora 15 a stat in Galati...acum 1 ora a vorbit cu un taximetrist si a plecat din Gl ...acum a intrat in casa...acum pot sa plang sa ma eliberez/destresez.
PS: am cautat si am gasit si link-le

Mergi la inceput