salutare de la ada07

salutare de la ada07 | Autor: ada07

Link direct la acest mesaj

Salut, sunt ada07 din bacau, am 26 de ani, sunt profesor, imi plac foarte mult copiii si imi doresc tare mult sa fiu si eu intr-o zi mamica. pupici

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

bine ai venit, ada!

giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada07 spune:

sunt atat de frumoase cuvintele tale giulia...si in acelasi timp atat de dureroase...mai ales atunci cand stii ca acest lucru pare sa fie aproape imposibil pentru tine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Capul sus!

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

ada07

giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Mergi la inceput