Super Bowl

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Michelle -- off topic mie nu mi se pare normal sa nu iti lasi copilul sa faca un sport pentru ca nu iti place tie sau ti-e frica sa nu se raneasca. Cred ca dtoria noastra de parinti este sa ii ajutam sa isi implineasca visele, nu sa le stam in cale.

Visul meu a fost Nadia Comaneci. O visam, dormeam cu poza ei, citeam toate cartile despre ea. Ii stiam exercitiile pe de rost si incercam sa le fac acasa. Ai mei au avut mereu idea fixa ca gimnastele nu au viata si copilarie si ca dupa ce se lasa, se fac grase si fiind mici, sunt urate. Asa ca nu m-au lasat. Regret si acum...

Delia, 16+ si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Ce este Super Bowl? Un meci, la care biletele la "negru" au sarit de 15000 de dolari.
Si ce va mirati asa? Daca americanii umplu salile si au idoli la wrestling, la fotbal (american) e chiar normal sa se inghesuie. Macar e un sport.

freedelia, nu regreta prea tare...gimnastica la nivel de performanta lasa urme grele la oase, mai ales la coloana. Tot respectul pentru gimnaste, dar nu mi-as da fata la gimnastica sportiva, mai ales ca ar trebui sa inceapa pe la 6,7 ani.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Citat:
citat din mesajul lui freedelia

Michelle -- off topic mie nu mi se pare normal sa nu iti lasi copilul sa faca un sport pentru ca nu iti place tie sau ti-e frica sa nu se raneasca. Cred ca dtoria noastra de parinti este sa ii ajutam sa isi implineasca visele, nu sa le stam in cale.

Visul meu a fost Nadia Comaneci. O visam, dormeam cu poza ei, citeam toate cartile despre ea. Ii stiam exercitiile pe de rost si incercam sa le fac acasa. Ai mei au avut mereu idea fixa ca gimnastele nu au viata si copilarie si ca dupa ce se lasa, se fac grase si fiind mici, sunt urate. Asa ca nu m-au lasat. Regret si acum...

Delia, 16+ si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

stiu si asta ma macina si pe mine ca as vrea din toata inima sa-si implineasca visele...dar cand ii vad paralizati in carucior sau ca mor din cauza acestui sport brutal...e prea mult.

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Eh ! Lasa ca la nivelul lor nu paralizeaza si sunt sanse sa ii displaca lui contactul fizic agresiv.

Al meu face hockey, alt sport violent, a fost ales in echipa - si inca nu se macelaresc ca in jocurile de profesionisti. A jucat si fotbal american la scoala si i-a placut teribil ca e multa coordonare, e mult de alergat ... n-a venit inca cu capul spart desi a venit de multe ori cu pantalonii rupti in genunchi si tot trage de ta-su sa arunce si sa prinda mingea aia.

Cred ca poti sa-l lasi la scoala - e mult pana ajung sa moara brusc pe teren.

Mergi la inceput

http://abcnews.go.com/Health/high-school-football-player-dies-sixth-athlete-death/story?id=14442856
ia uite...au murit 6 in vara trecuta la antrenamente.

din alte statistici reiese ca 60% se accidenteaza doar in timpul antrenamentelor. si aceste accidente nu sunt numai pe moment, devin pe toata viatza.
nu vreau sa intru in nici o polemica cu alti parinti...se stie clar ca fotbalul american este un sport foarte dur si cu riscuri destul de mari.
si fiecare care vrea isi asuma riscul, pentru bani, faima sau pentru dragostea aceastui sport.

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Eu n-am inteles de ce se numeste football in primul rand, asta nu presupune ca mingea este folosita cu piciorul? Si mie mi se pare foarte asemanator cu rugby, nu stiu care sunt regulile la fotbal american, dar par asemanatoare!
Mie imi place ca ei fac din orice o sarbatoare si nimeni nu le poate zdruncina ideea ca sunt buricul pamantului! Mai rar sa gasesti asa unitate in diversitate!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentinag

Mie imi place ca ei fac din orice o sarbatoare si nimeni nu le poate zdruncina ideea ca sunt buricul pamantului! Mai rar sa gasesti asa unitate in diversitate!

Da. Si mie imi place atitudinea asta.
Face bine la moral.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle-usa

http://abcnews.go.com/Health/high-school-football-player-dies-sixth-athlete-death/story?id=14442856
ia uite...au murit 6 in vara trecuta la antrenamente.

din alte statistici reiese ca 60% se accidenteaza doar in timpul antrenamentelor. si aceste accidente nu sunt numai pe moment, devin pe toata viatza.
nu vreau sa intru in nici o polemica cu alti parinti...se stie clar ca fotbalul american este un sport foarte dur si cu riscuri destul de mari.
si fiecare care vrea isi asuma riscul, pentru bani, faima sau pentru dragostea aceastui sport.

michelle

Situatia nu e chiar asa de neagra pe cit pare...mai ales la middle school, nu-i alearga nimeni pentru performante. Asa nu-i lasi sa faca nici soccer (pardon, fotabl...ca imi sare lumea in cap apoi), nici baseball (hai sa aud si cit este de enervant si plicticos), nici lacrosse (ei, p-asta o stiti???? v-a scapat), nici hockey, nici scrima (ai mei fac scrima si jur ca nu si-au scos ochii pina acuma...vin cu vinatai, dar trece), nici nimic...ca totul are riscuri.

Michele, ia zi-mi tu citi copii au serious injuries de la tricicleta aia Razr??? Sau de la patine cu rotile, sau de la mersul cu bicicleta prin cartier? Sau nici aia nu le dai voie? Iti garantez ca mai multi de 6...chiar mai multi de 6000.

Mergi la inceput

a nu...nu m-ati inteles.
acum il las sa joace cu alti copii footbal, soccer tot ce vrea ...dar ma refeream la visele lui de viitor.

michelle

Mergi la inceput