Guvernul a demisionat

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

si eu sunt cam dezamagita de acest guvern daca chiar asta ramane pe bune. Dupa Funeriu imi pare cel mai rau.

Mirela , la unii in CV zice ca au frecventat, nici macar ca au absolvit. Si nici cine stie ce universitati nu sunt asa ca si eu am ceva indoieli in privinta competitivatatii lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Nenea ala prof de sport are cele mai beton studii si e si la cel mai greu minister.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Dupa Funeriu si mie imi pare rau.

Mergi la inceput

am mai studiat putin la CV-uri, subtirele rau de tot, imi scapa sincer jocul dar credeam ca Romania are acum nevoie de niste oameni care sa aiba idee de cum e sa conduci o nava in deriva nu de cadeti la on the job training.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Marina, sunt multi cei dezamagiti. Chiar multi...

Mergi la inceput

culmea ca de Boc eu eram multumita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina

am mai studiat putin la CV-uri, subtirele rau de tot, imi scapa sincer jocul dar credeam ca Romania are acum nevoie de niste oameni care sa aiba idee de cum e sa conduci o nava in deriva nu de cadeti la on the job training.

Marina

Nu e vorba de condus nave in deriva, e vorba de a organiza alegeri dupa scenariu propriu. Asta se joaca acum, din punct de vedere politic.

Cine-si imagineaza ca exista vreun om din primul rand in actuala putere si actuala opozitie care sa se gandeasca in primul rand la binele tarii, se inseala. Fiecare sustine varianta lui de organizare a alegerilor, adica cea care ii avantajeaza mai mult si incearca sa o puna in practica.

Puterea spera sa mai castige ceva puncte cu un guvern frumos spalat si cat se poate fara pete vezibile iar opozitia sa gaseasca bresa prin care sa provoace anticipatele.

Mergi la inceput

pai aia de erau contra o sa fie tot contra si aia de ii votau sunt totalmente nedumeriti de guvernul asta de oameni total nepregatiti pentru vremurile pe care le traversam. Inteleg sa faci scoala pe timp de boom economic dar cand toata Europa se scutura pui doi jr la economie si finanate mi se pare ciudat rau, nu stiu ce timp castiga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Citat:
citat din mesajul lui allinta

Citat:
citat din mesajul lui buli

ce anume si de ce ar trebui sa se schimbe in legea invatamantului?

In primul rand, numarul de manuale de fiecare materie. In clasa I, numai la abecedar si matematica au 6 carti si 4 caiete.
Ma cocoseaza pe mine greutatea ghiozdanului, dar pe un copil atat de mic.
allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
copilul meu in clasa I si a II-a are un manual, un auxiliar si un caiet. atat.
imi pare rau sincer pt voi.

Mergi la inceput

- 1 tanara speranta a economiei renuntza

Mergi la inceput