Guvernul a demisionat
Raspunsuri - Pagina 2

r_ocsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii Eu sper sincer sa vina alegeri anticipate. Romania are nevoie de calm si stabilitate. Sanatate si o zi cu soare va doresc! ************** Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook |
"Calm si stabilitate" de unde daca nu te superi ??? Eventual ... certuri, certuri si iar certuri !!!
R_ocsy , mami de

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

viviana spune:
Ah, pai sunt 2 scenarii plauzibile
- mult vehiculatul guvern de tehnocrati
- USL - va dati mari? iaca-ta cheile si descurcati-va.
S-ar putea sa fie doar o miscare politica pentru salvarea PDL.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

giulia81 spune:
"si eu cu cine votez?"
nu ma bucura si nici nu ma intristeaza demisia lui Boc...daca as sti ca avem un om capabil pe care sa il punem in locul lui, m-as bucura...dar asama rog doar sa nu ajunga psd la putere din nou!
giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Ramonika spune:
citat din mesajul lui giulia81 ma rog doar sa nu ajunga psd la putere din nou! ![]() |
da cine crezi ca o sa ajunga?
nu prea are cine sa iasa la alegeri decat USL-ul.
Ramonika

zebra roz

copiloi spune:
Orice e mai bun decat Boc&PDL&Basescu si satelitii lor UNPR&PP!
Multi spun ca USL nu e bun.....conteaza insa sa fie mai bun!

Ramonika spune:
daca nu e bun, n-are cum sa fie mai bun, ci doar putin mai rau decat ceilalti, lucru de care nu-s convinsa...
Ramonika

zebra roz

ch_dana spune:
Daca n-am sti din cine e alcatuit USL, am putea spera sa fie mai bun...dar nu e cazul.
Speranta moare ultima...RIP speranta !
Dana & Amelia (21.06.2011)

geniest spune:
citat din mesajul lui ellinia Toti, acum sunt la consultari. Acum, astept sa vad din cine o sa fie format noul guvern ... daca o sa fie aceiasi Marie cu alta palarie tot degeaba. Ma astept sa o vad tot pe Udrea la dezvoltare sau sa mai strecoare cate unul din cei vechi pe motiv ca au avut rezultate bune. Cristina si ![]() |
Eu ma astept sa o vad pe doamna Nuti pe post de prim-ministru.

Rufus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ramonika
da cine crezi ca o sa ajunga? nu prea are cine sa iasa la alegeri decat USL-ul. |
Pai daca romanii vor vota din nou psd si pc cu parfum de pnl, inseamna ca, moral, n-ar mai avea motiv sa se planga vreodata ca nu-s multumiti. Cu psd la putere am mers in jos din toate punctele de vedere.
Poate ma insel, dar trag nadejde ca nu ne-am intors la "mintea" din 1990.
Si daca orice e mai bun ca ce-i acum, as zice ca orice asta trebuie sa cuprinda si USL. Ca doar n-m fi masochisti...
Rufus, Tora si iadele

valentinag spune:
Eu ma gandesc cu groaza la anticipate si la DDD!
Cat despre Guvern, daca as fi Base, as accepta un prim ministru propus de USL! Haideti baetiformati guvernul, sa vedem de ce sunteti in stare!
Oricum, atata timp cat sunt aliati cu PSD-ul, PNL-ul a pierdut votul meu!
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea