Guvernul a demisionat
Raspunsuri - Pagina 18
Lali spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui allinta
In primul rand, numarul de manuale de fiecare materie. In clasa I, numai la abecedar si matematica au 6 carti si 4 caiete. Ma cocoseaza pe mine greutatea ghiozdanului, dar pe un copil atat de mic. allinta A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect. Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni. |
Allinta, total off topic, poate sa se schimbe mama ministrului invatamantului ca invatatoarele care sunt obisnuite sa lucreze din n-spe mii de caiete speciale si culegeri vor face la fel. Idem si cele care au comisioane groase din vanzarea acestora. Din cate stiu exista o limitare in ordinele de la inspectorate, dar exista si invatatoare care nu respecta asta. Chiar stiu pe cineva care invata copiii sa ascunda in dulapul din clasa caietele suplimentare daca au inspectie din cauza acestor limitari.
Lali spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui copiloi
Ceea ce spui tu nu este curvasarie politica. Nu a schimbat partide, nu a schimbat ideologii. Aliante de tip PNL-PSD s-au vazut si la case mai mari (vezi Germania). E normal intr-o democratie. Nu e normal insa sa te muti de azi pe maine de la stanga la dreapta in politica. Asta chiar nu s-a mai vazut. Iar la capitolul pupat unde a scuipat, Basescu e campion de departe! |
Argumentatia asta e cel mai bun exemplu ca se compara "curvasaria" si "scuipatul", incercand sa se aleaga cel mai mic ....
Daca astea sunt argumentele opozitiei, atunci eu zic: nu, multumesc.
Ultimii ani m-au invatat macar atat, sa nu mai aleg scuipatul cel mai mic.
Alizee spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Lali
Allinta, total off topic, poate sa se schimbe mama ministrului invatamantului ca invatatoarele care sunt obisnuite sa lucreze din n-spe mii de caiete speciale si culegeri vor face la fel. Idem si cele care au comisioane groase din vanzarea acestora. Din cate stiu exista o limitare in ordinele de la inspectorate, dar exista si invatatoare care nu respecta asta. Chiar stiu pe cineva care invata copiii sa ascunda in dulapul din clasa caietele suplimentare daca au inspectie din cauza acestor limitari. |
Vrei sa spui ca al tau copilas a avut in clasa I, mai putine manuale ?
Chiar sunt curioasa.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Alizee spune:
Iata lista Guvernului Ungureanu:
1. Mihai Razvan Ungureanu, premier
2. Kelemen Hunor, Vicepremier, ministrul Culturii
3. Gabriel Berca, ministrul Administratie si Internelor
4. Bogdan Dragoi, ministrul Finantelor
5. Andreea Paul Vass, ministrul Economiei
6. Cristian Diaconescu, ministru de Externe
7. Leonard Orban, ministrul Afacerilor Europene
8. Alexandru Nazare, ministrul Transporturilor
9. Lazlo Borbely, ministrul Mediului
10. Cristian Petrescu, ministrul Dezvoltarii Regionale
11. Gabriel Oprea, ministrul Apararii
12. Razvan Mustea, ministrul Comunicatiilor
13. Claudia Boghicevici, ministrul Muncii
14. Catalin Baba, ministrul Educatiei
15. Ritli Ladislau, ministrul Sanatatii
16. Stelian Fuia, ministrul Agriculturii
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Andries spune:
Deci PDL ul joaca cu echipa a II a ca-n fotbal, Berca saracul are sarcina grea pe linia de fund , restul trebuie doar sa reziste pana la fluierul final.
desprecopii spune:
dar ministerul justitiei?
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
loryi1974 spune:
Predoiu e independent , deci ramane.
In rest, mie guvernul asta, daca ramane asa, nu-mi place deloc.
Prea multi tineri cu studii si specializari dubioase, prea multi parinti in spate.
Oricum, nici viitorul nu se arata mai roz. Si dincolo tot cam asa...
desprecopii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loryi1974 Predoiu e independent , deci ramane. In rest, mie guvernul asta, daca ramane asa, nu-mi place deloc. Prea multi tineri cu studii si specializari dubioase, prea multi parinti in spate. Oricum, nici viitorul nu se arata mai roz. Si dincolo tot cam asa... |
O curiozitate: cum adica specializari dubioase? ce intelegi prin aceasta declaratie?
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
eumada spune:
Nu ramane asa...USL-UL va face in asa fel incat sa refuze de doua ori validarea si se ajunge la anticipate.....
Toti astia vor fi slugile lui Base,..asa ca..nu au importanta.
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....
loryi1974 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui desprecopii
O curiozitate: cum adica specializari dubioase? ce intelegi prin aceasta declaratie? Sanatate si o zi cu soare va doresc! ************** Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook |
Eu sunt clar impotriva usleului, dar astia -Razvan Mustea, Alexandru Nazare, Claudia Boghicevici, chiar si Bogdan Dragoi- au un cv impresionant daca il vezi in lumina atragatoare si jenant daca il studiezi gandindu-te ce functii importante vor ocupa in statul roman. Au in spate o traiectorie desenata de parinti bazati, unchi,nasi si sponsorizare.
Nu ma impresioneaza nspe masterate si doctorate pe care le trec prin cv pentru ca stiu ce inseamna si ce presupune un masterat/mba in strainatate la o universitate de top.
Eu sunt foarte suparata ca dispare Funeriu, macar examenele pareau mai curate.