Asp. opt.Felicitari PaulaFrida,Miha_23,Lucianamoga
Raspunsuri - Pagina 7
Katy82 spune:
Miha eu in locul tau mai faceam un test de sarcina si un hcg.
http://lt1f.lilypie.com/x7HQp2.png
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katy82 Miha eu in locul tau mai faceam un test de sarcina si un hcg. http://lt1f.lilypie.com/x7HQp2.png Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau. |
Test nu am dar o beta poate fac maine cand merg iar la judet la domnu doctor.
Cred ca daca ma vad iar alea la sinevo rad de mine ca deja stiu ce vreau.
Imi pare rau ca nu e , si eu tot asa simt, dupa ce mananc ma fac cat un butoi.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
PaulaFrida spune:
Anne marie am uitat sa-ti multumesc pt vorbele frumoase si poeziile tale sunt tare dragute
Graviduta fericita 6+
Katy82 spune:
Miha, Lore asteptam maine confirmarea sarcinii ca sa va vedem trecute la titlu, de-abia astept!
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.
Katy82 spune:
Fetele stiti ca v-am spus ca deja a aparut spottingul. A fost doar dimineata pt ca am stat foarte mult in picioare. Acum este doar ceva rozaliu cand ma sterg. Sper din tot sufetul sa fie bebe. Vad eu maine-poimaine. Doamne -ajuta sa nu vina uratii. Noapte buna fetele!
gabyv spune:
Katy, Doamne Ajuta!!!
Eu am fost la eco si cred ca nu o mai fac ia luna asta... foliculi f mici...vedem joi.
kmy_black spune:
mrenescu
imi pare nespus de rau!!!nu-mi gasesc cuvintele sa-ti pot alina sufletul!!!iti spun doar ca pana la urma o sa vina si la tine, noi anul acesta, in mod garantat!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
kmy_black spune:
citat din mesajul lui luciana2008 Buna dimineata.va citesc de ceva timp si mi-am facut si eu curaj sa intru....sper sa ma primiti si pe mine in frumosasa voastra casuta Despre mine.....am o fetita superba de 4 anisori si imi doresc din suflet un bebita care se lasa cam asteptat de 3 lunite incoace, dar sper sa fie bine anul acesta si sa ne indeplineasca Dumnezeu visul. Va doresc din suflet sanatate si un capitol nou cu multi, si sper sa ma primiti si pe mine pentru fiecare |
bine ai venit printre noi si o sedere cat mai scurta!
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
kmy_black spune:
citat din mesajul lui luciana2008 va multumesc din suflet pentru urari....dar nu plec fara voi cand o sa fie, plecam toate cu cate un In rest....eu anunt Z1dupa o intarziere de 4 zile....off si vreo 3 teste negative...din pacate. dar nu ma las eu usor asa....si va tin scai dupa mine...sa fim optimiste |
acum ama juns la acest mesaj( citesc din urma si mai raspund unde stiu) , imi pare rau z1, dar nu ne descurajam, mergem inainte!
fetele mele de suflet
kmy_black spune:
citat din mesajul lui lorena_86 buna fetelor imi pare rau ca v-am speriat nu am mai intrat ca nu prea m-am simtit bine cu raceala asta am si stari de voma |
multa sanatate, sa te recuperezi cat mai repede!!!
fetele mele de suflet