Asp. opt.Felicitari PaulaFrida,Miha_23,Lucianamoga

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Citat:
citat din mesajul lui kmy_black

Bobule, super tare faza cu tantile

apropo fetele: este vreun site in care pot tine evidenta cm-lui pe mai multe luni( durata, ovulatie)! sa vad daca sunt diferente intre perioada cu sterilet si cea de dupa sterilet!

Da, Kmy, este fertilityfriend

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonabb

Buna, dragelor!

Ingros si eu randul aspirantelor cu speranta ca, intr-o zi anume, la randul meu, o sa-l subtiez .

Bine ai venit Ramona.
Iti doresc sedere cat mai scurta si plina de amintiri placute.

Scrie repede 10 mesaje ca sa treci de moderare si postarile tale sa apara in timp util odata cu noi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Buna fetele.
M-am reintors, tot asa in ceata ca si atunci cand am plecat de acasa, punctul din uter parca nici nu se mai vede, adica foarte putin, chisturile au scazut de la 2,8 la 0,8 doctorul mi-a zis sa mai fac un test maine dimineata, se teme si el de extrauterina, am vrut sa merg sa fac beta dar era blocata strada, test barza si sure chec nu am gasit asa ca am luat 2 parnai de teste pe care sa le fac dimineata si sa sper ca ies negative si imi vine ciclul mai repede ca altceva nu am ce face, deci sarcina normala nu are cum sa fie si din celelalte prefer dereglare decat extrauterina.
maine o noua zi cu suspans.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Off Miha, speram sa vii de la dr cu vesti bune .
Imi pare foarte rau prin ce treci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Mda, Maria, ma ..bucur pentru rezultat...ce naiba sa mai zic! In cateva zile te duci la eco sa vezi ce si cum e pe acolo? Si apoi sunt sigura ca va da unda verde.
Te pup !

Bebe dragonel la bord !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Mihaela sarcina mea de anul trecut daca era in regula,bebe s-a fii nascut pe 11.11.2011,asa zicea ecograful.Dar asta e,n-a fost sa fie,speram ca va fii bebitza anul asta si poate se naste pe 12.12.2012
Eu zic sa stam mai linistite,mai dezstresate si o sa vina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Ramona, bine ai venit si iti doresc sa stai cat mai putin aici si sa te muti la odisee!
Eu sunt de parere ca inainte de a incepe proiectul bebe trebuie facute niste analize, ca sa stiti ca sunteti OK, ca nu aveti infectii, ca sa eviti sa faci tratamente in sarcina. Sigur, poate aparea o infectie in sarcina desi inainte nu ai avut nimic, dar asta e altceva.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonabb spune:

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

Citat:
citat din mesajul lui ramonabb

Buna, dragelor!

Ingros si eu randul aspirantelor cu speranta ca, intr-o zi anume, la randul meu, o sa-l subtiez .

Bine ai venit Ramona.
Iti doresc sedere cat mai scurta si plina de amintiri placute.

Scrie repede 10 mesaje ca sa treci de moderare si postarile tale sa apara in timp util odata cu noi.

Mersi!!
Cam greu sa scriu cele 10 mesaje dar incerc...
Este cineva din Brasov pe aici??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonabb spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Ramona, bine ai venit si iti doresc sa stai cat mai putin aici si sa te muti la odisee!
Eu sunt de parere ca inainte de a incepe proiectul bebe trebuie facute niste analize, ca sa stiti ca sunteti OK, ca nu aveti infectii, ca sa eviti sa faci tratamente in sarcina. Sigur, poate aparea o infectie in sarcina desi inainte nu ai avut nimic, dar asta e altceva.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Ne-am gandit si la niste eventuale analize, cum am spus, suntem inca la stadiul de incepatori si cam neinformati desi cunoastem implicarile si totdata ceea ce inseamna sa ai un copil de aceea spun ca suntem pregatiti acum. Cat despre ele, adica analize, ne-am propus sa gasim mai intai un medic bun pentru eventuale ecografii sfaturi etc., pentru ca pe medicul meu de familie nu prea ma bazez inafara de racelile pe care le am din An in Paste pt ca stau bine cu imunitatea, nu prea dau ochii cu el si nici nu as vrea... Acum, intrebarea mea e urmatoarea: tre sa merg la medicul de familie sa imi dea trimitere catre un laborator unde sa fac analizele? Nu ma intereseaza neaparat pretul acestor analize...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
sunt tare ocupata la munca mi s-a schimbat oarecum activitatea, e nou si fain si stresant depind de oameni... oricum n-am avut timp sa intru...deci n-am facut beta pt ca la ora 16 ieri la synevo nu mai recoltau, iar pana la victor babebes care este in zona mea nu m-am mai dus pe frigul asta...si mi-am luat 2 teste de sarcina barza caseta si clear blu...mai am cate un cheag , dar sangerarile s-au diminuat complet de cand mi-am pus utro....
deci barza am facut-o doar si la 5 minute dupa nimic, la 10 minute nimic, pana am plecat ;la munca adik cateva ore incepuse sa se vada dar mai slab decat minutul, acum cand m-am uitat se vede mai bine a doua liniuta si daca fac rost de aprat va fac poza, ca asta zic eu ca iese in poza....deci nu stiu ec sa fac azi de ciuda nu mi-am luat nici mgB6 si nici no-spa si am mai avut mici dureri cand am fost pe afara..
sanii sunt inca tensionati dar parca nu mai sunt asa pietroaie si parca am simtit si un nodul ceva la unul din ei....deci urmeaza multe investigatii, insa acum sunt asa ocupata n-am cand sa ajung si sincer sunt si varza cu banii, mi-a promis o prietena ca imi face cunostinta cu o tipa rezidenta de gineco la stat si poate nu mai cotizez mult si merg la ea cand oi fi si eu mai libera, in seara asta continui cu utro ma gandesc ca rau n-are ce sa-mi faca si joi cred ca fac clerblu sau sa-mi iau tot barza????
va puuuup , scz ca n-am avut timp sa citesc din urma, dar promit sa recuperez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

paula am intrat special pentru tine, ma mai stii, nu? mi-a zis bb_yasmi ca esti gravi, ce ma bucur
iti doresc o sarcina usoara, frumoasa, la termen si sa tii in brate o minune mica sanatoasa

cu ocazia asta le salut si pe fetele vechi, camcris, lorena, katy

bebelu am vazut ca mai intrii pe la fete. ce mai faceti? ce-ti face printesica? pe la noi n-ai mai intrat

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

roxy draga ,bineinteles ca te mai stiu,nu v-am uitat pe niciuna dintre fetele din gasca veche
multumesc mult pt felicitari si ganduri bune
ce frumusete de fetita ai sa va traiasca printesica
-ici amandurora

Graviduta fericita 6+

Mergi la inceput