Hai bulgarasi!!Bravo kraluca, Adriana!!! (63)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sara_ spune:

Ana si eu m-am ingrasat de cand alaptez dar si mananc non stop. Si in sarcina mancam mult dar nu-mi lipseau fructele si legumele...acum am dat iama in cereale, le mananc cu iaurt, miere si stafide, biscuiti, branzeturi si carne zilnic...luna asta am luat in greutate mai mult ca Sara Am inceput sa mananc cate 1-2 fructe pe zi si sper sa pot cat de curand sa revin la alimentatia mea dinainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anahadasa

Fetele care alaptati, cum stati cu mancatul ca eu imbuc non -stop, mi se face foame dupa fiecare alaptat, noaptea merg repede la baie si in pat, ca sa-mi inving dorinta de-a intra in bucatarie sa mai ciugulesc ceva.. Macar noaptea reusesc sa ma abtin, dar ziua, sunt de groaza. Cand nu mai am lapte si mananc/beau ceva se face imediat si din dorinta de a avea pt amandoi, am tot mancat/baut si m-am ingrasat 3 kg in 6 sapt de cand am venit din spital!E drept ca am mancat multe compoturi si dulciuri ramase de la sarbatori, incerc sa le reduc,dar am o pofta de ciocolata..

Ana, mami de 4 nazdravani, doi pe rand (Darius & Sara), si doi odata (gemenasii Natalia & Matei - 26 dec 2011)

Poze noi la semnatura!

https://picasaweb.google.com/105300499019911509059/NataliaSiMatei?authkey=Gv1sRgCKDAo6bF4rDr5gE

eu mi-am pus langa locul unde alaptez un bol cu nuci si migdale crude, rontai din ele cand ma apuca foamea intre mese.. se pare ca functioneaza momentan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

nu am mai suportat sa-l vad pe bebe cum se chinuie si i-am pus un supozitor .

in caz ca nu a-ti vazut ce am scris va mai scriu o dat :ce stiti de protectis a dat careva la bebeic? sau orice alt probiotic?

ana am scris eu mai inainte ca orice as manca nu ma mai satur ma simt lesinata ,fara chef si ma doare capul. Si vad ca nu mai slabesc deloc dar nici nu iau am ramas la un prag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelaradu
Nu stiu ce sa zic si ce sa cred. Joi merg din nou la monitorizare. Daca ma programeaza la cezariana cred ca innebunesc.

37+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Din perspectiva cuiva care era chitita sa nasca natural si pana la urma a ajuns la cezariana (dupa 14 ore de membrane rupte si nici un semn de incepere a travaliului) - n-ai absolut nici un control, imi pare rau sa ti-o spun.. obisnuieste-te cu gandul asta, ce e cel mai important e sa fiti tu si copilul bine, pana la urma e mai putin important cum se naste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

altesa eu nu i-am dat niciun probiotic. nu mi-a zis pediatra inca. am inteles ca se da dupa 3 luni.
ursulet eu stiu ca nu e bine sa mananci alune, nuci, migdale pt ca poate face alergie...
alina ms de info o sa reiau si eu azi cu infacol. ii dai inainte de fiecare masa?
olga m-am mai linistit, mai ales ca stiu ca tu i-ai dat exclusiv san. oricum o sa sun pediatra.

Mami de strumf Robert Stefan ( 31.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Citat:
citat din mesajul lui ursulet33

Citat:
citat din mesajul lui mihaelaradu
Nu stiu ce sa zic si ce sa cred. Joi merg din nou la monitorizare. Daca ma programeaza la cezariana cred ca innebunesc.

37+ cu pisicutza Iris

Din perspectiva cuiva care era chitita sa nasca natural si pana la urma a ajuns la cezariana (dupa 14 ore de membrane rupte si nici un semn de incepere a travaliului) - n-ai absolut nici un control, imi pare rau sa ti-o spun.. obisnuieste-te cu gandul asta, ce e cel mai important e sa fiti tu si copilul bine, pana la urma e mai putin important cum se naste

Mamica Iuliei (24 ian 2012)

Doar ca imi doream ca prima nastere sa fie naturala
Sper totusi sa nu fie cazul nostru..spun asta pt ca o fata care a iesit inainte sa intru eu, a primit hartia cu programarea la ceza pt sapt viitoare. Vad cum sta treaba si daca vad ceva sugestii joi ori ma pun pe induceri, ori consult si un alt medic. In plus din ce am vazut pe net gradul asta de maturare a placentei, la varsta de 37 sapt, e chiar ok. Vorbesc eu diseara cu fata mea sa pape bine, sa creasca si sa vina ea de bunavoie, sa nu o "dam" noi afara.
Faith nu-s sensibila la durere, ci dansa nu e elastica, adica perineul nu e elastic si in plus raceste repede La durere rezist, dar fac urat si ma vaiet mult
Sfaturi pt picioare umflate aveti? Nu ma dor, nu ma deranjeaza, dar exista

37+ cu pisicutza Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Matza scot motatele pentru tine sa nasti odata!!!
Ai incercat si cu ulei de ricin?

Lady sanatate multa tie si familiei. Si Chtitbusul meu este racit si vad ca a inceput si la mine sa se infunde nasul. Sper sa scap insa.

Mihaela voi sunteti inalti sau mai mici de statura? Caci daca nu sunteti foarte inalti se explica si oricum pana la 40 sapt eu zic ca face pitica 3 kg, asa ca este numai bine. Doamne ajuta sa nasti natural asa cum iti doresti

Sara ce poza frumoasa ai la avatar

Olga, mamica lui David iepurasul si 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

ica ma gandeam ca poate isi mai regleaza tranzitul ca tare se mai chinuie saracul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Sara, cam asta e si meniul meu!
Mihaela, si eu iti recomand statul la pat daca vrei sa creasca pitica, nici n-am crezut ca gemenii mei vor avea asa o greutate buna, ma rugam sa aiba macar 2500, asa ca am fost placut surprinsa si asta datorita statului la pat din ultimele luni. Bebe creste bine la repaos, chiar daca e mai greu pt mama si asta e si remediul pt picioare umflate si reducerea sarii din alimentatie.
Altesa, eu am slabit bine dupa operatie, am lasat in spital vreo 15 kg, asa ca ramasesem doar cu vreo 8 kg in plus, insa de dimineata m-am cantarit cu Matei sa vad cat a mai pus, el are aproape 5 kg, dar eu... m-am speriat!!!

Poze noi la semnatura!

https://picasaweb.google.com/105300499019911509059/NataliaSiMatei?authkey=Gv1sRgCKDAo6bF4rDr5gE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Altesa, eu i-am dat biotics- jumatate de pliculet in putin ceai. O sa ii dau si cealalta jumatate diseara. si voi continua asa cateva zile.

Ica da, ii dau inainte de fiecare masa cate o pipeta.

Lady sanatate!!

vaai fetelor si eu am o pofta nebuna de dulciuri. de fapt as manca non-stop.... Dar incerc sa ma abtin si beau mult ceai, ca sa mai taie pofta.
eu mananc si nuci, alune, migdale. Se recomanda in perioada de alaptare. Nu se recomanda la copiii mai mici de 1 an!

Ileana???

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput