Hai bulgarasi!!Bravo kraluca, Adriana!!! (63)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Felicitari Olim!!! Sa fiti sanatosi si sa ai bebe norocos

Scot majorete pentru fete
Hai Matza, Sophia, Migulet, Ana-Maria!!!

Beatrix ma bucur enorm de mult ca ati ajuns in sfarsit acasa Este o veste ff buna. Da chiar asa, aparat din acela cred ca te-ar ajuta f mult si ai dormi si tu mai linistita

Bulinuta, dar nu te potolesti. Mi s-a ridicat parul cand am citit ce ati patit Eu abia astept sa nasti Maine scot si pentru tine majoretele

Lady nu prea mai ai ce sa faci, decat sa alaptezi in continuare si sa insisti cu masajul. Poti incerca si foile de varza, cum ziceau fetele. Din pacate stiu cum este Sanatate

Carina sanatate multa lui Toma si sper sa ajungeti cat mai repede acasa. Suntem alaturi de voi si tinem pumnii

Cicineata cunosc un doctor neonantolog la medlifeGrivita ff bun. Este si pediatra lui David si vine si acasa in caz ca ai nevoie. Si eu am card medlife si o sa merg la ea. Din pacate am uitat cum o cheama Raluca nu mai stiu cum...Dar daca te intereseaza caut si-ti zic

Annisia sunt sigura ca o sa reusesti cu sanul. Insista

Sophia si eu aveam aceeasi dilema ca si tine: daca mai am timp sa ma machiez Dar ghici ce fac in fiecare dimineata? Ma machiez, a aranjez, imi fac unghiutele daca este cazul si apoi ma apuc de treaba Macar sa fiu sigura ca o sa fiu simpatica cand ma apuca.

Altesa o sa-ti zic ceva ce n-o sa-ti placa, dar nu este indicat sa pui lapte in ochii bebelusului. Iti zic, pt ca am umblat pe la multi dr oftalmologi pediatri cu David si unii m-au atentionat sa nu pun lapte sau sa sterg cu ceai de musetel. Acuma tu faci cum crezi

Aerlilian cunosc foarte bine sentimentul descris de tine. Prima oara cand am plecat de langa David, tot asa avea cateva zile si am mers sa rezolv ceva probleme cu actele. Nu vrei sa stii cum boceam pe masina, nici eu nu intelegeam ce e cu mine. Simteam ca se rupe ceva din mine si ca l-am abandonat pe bebe. Acum imi vine sa rad , dar este perfect normal

Mai vroiam sa zic cate ceva, dar zau ca nu-mi mai aduc aminte

Olga, mamica lui David iepurasul si 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Am fost si eu astazi la dr. Leon are aproape 3200. Colul moale, dar cam atat. NU sunt semne ca as naste, desi eu tare as vrea ca ma dor oasele.

Ana-Maria parca era vorba sa mergem impreuna, nu? Hai mai asteapta-ma un pic. Maine merg la spectacol, Cirque de soleil, si apoi pot sa nasc

Olga, mamica lui David iepurasul si 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Lady, masaj, comprese cu apa rece local si pune-o pe aia mica mai mult la sanul dureros sa desfunde canalele. Daca faci febra suna ginecologul.

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Fetelor, eu am un san distrus ….nu i-am mai dat sa pape din el ca este plin de rani. Il mulg o data la 3-4 ore. Sper sa nu pierd laptele din el. Off ……
Iar fratiorul David ne-a adus de la gradi o conjunctivita care s-a transmis si la bebe
Alina- poate tu ai mai mult lapte decat are bebe nevoie…nu auzi daca Filip inghite?
Beatrix –ma bucur ca sunteti acasa. Incearca sa te odihnesti
Lady – si eu am avut. Maseaza-l circular cu degetele si apoi directioneaza spre sfarc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

pai eu nodul nu prea simt..decat muschiul tensionat si ma doare plecand de la "radacina" sanului, in linie dreapta, catre sfarc!am palpat dar nu simt nodul..ci pe traseu cativa ganglionasi cat un bob de piper, dar nu-s mobili, adica nu fug!fac dusuri..il masez pe san...temporar ma lasa durerea apoi revine iar.cand suge fii-mea de acolo, la inceput urlu de durere cateva secunde-fac efectiv pe mine si apoi trece..dar simt o presiune in san, ca si cum "ceva" ar vrea sa iasa afara!si simt o caldura in san dupa dus si masaj!

Nu am facut febra, insa parca am un drob de sare in san!!si doare!

cam in cat timp ar trebui sa treaca???

o prietena mi-a spus ca daca nu trece intr-o zi, mi se prescrie antibiotic si tre' sa intrerup lactatia!e adevarat?
e pericol de mastita, cumva?

sunt efectiv innebunita!

Rebecca e varza curaceala-nu a dormit toata noaptea si a plans la greu.asta mica m-a supt de m-a stors si tot ii era foame, la 04.00 a topit 60 ml lapte in 3 minute!

ma ingrijoreaza ca nu a facut caca deloc de luni noapte...si Rebecca cand era mica se constipa non-stop, pana am inceput diversificarea a fost un chin, apoi si-a revenit!

fete as mai avea multe de zis, da-s varza acum, credeti-ma!

va pup pe toate!

mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelaradu

Crissy Bubbles e din jud Harghita, deci mari sanse sa fie din Gheorgheni. Stiu ca am avut o discutie cu ea si nu isi explica de ce apare Oradea la user-ul ei . Poate e chiar ea cea pe care o cauti

37+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Multumesc, atunci inseamna ca e ea (pe celalalt forum are alt nick)
Atunci , adica sper ca la ora asta sa fi nascut deja, aseara pe la 10 avea contractii dureroase si eliminase dopul.

Mergi la inceput

MyLady, fa masaj puternic (unge-te cu ulei de gatit sa alunece mana mai usor) chiar daca iti curg lacrimile fara sa vrei, e dureros, dar risti sa faci mastita

Alice salut! Te-am visat azi-noapte, am visat toata familia ta (in afara de soacre), sotul tau ma invata cum sa am grija de baiatul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Neatza crissy ! Ne faci vreo surpriza? macar era priceput marius sau habar n-avea? :))

Lady, eu am alaptat si la temperatura 39,7. Apoi am luat oxacilina 3 zile si am continuat cu alaptatul. Sunt cateva antibiotice care se pot lua fara probleme. Daa ajungi la doc ii spui ca tu vrei sa alaptezi sa iti dea ceva ce iti permite sa faci asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Am avut o noapte putin mai buna...Multumesc pui mic!
Ica, am o lampa de veghe aprinsa in fiecare noapte. Am inteles ca asa e bine si imi convine si mie ca il vad...sa renunt la ea? e slaba lumina, nu-i bate in ochi...
Lady, sa-ti treaca repede!
Alice, ce face fata viteaza? Se descurca la fel de bine cum stiu eu?Abia astept vizita dr. de vineri sa-l cantarim iar pe bebe. Stau si ma uit la cutia cu cantarul si imi vine sa umblu acolo, dar nu ma lasa tati, ca sa nu o iau pe aratura...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Neatza crissy ! Ne faci vreo surpriza? macar era priceput marius sau habar n-avea? :))

DF, nu se pune pb altei sarcini. M. se pricepea, ca erau treburi strict barbatesti

Am vb cu bubbles la tel, bebelina s-a razgandit, nu mai vrea sa iasa. Au mutat-o in alt salon, era bucuroasa, a zis ca e mai putin stresant. Dilatatie 2 si fara contractii de nastere. Am trimis-o la coborat si urcat scari

Mergi la inceput