Hai bulgarasi!!Bravo kraluca, Adriana!!! (63)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Citat:
citat din mesajul lui sophia_m

saru-mana de incurajari

ma pun in pat, ca iar simt presiunea aia si ma doare de-mi vine sa-mi dau pumni

38+ cu bebe mic si scump David-Andrei

Of Sophia m-au luat toate caldurile la ce povestesti, mai ales ca adineauri am trecut printr-o experienta ciudata as spune eu, nu stiu dc pierd lichid sau dc pur si simplu am facut pe mine plus ca am si contractii nu asa dese.. insa dureroase .sper doar sa ma fi scapat pe mine.
Maine dimineata merg si eu la control, cand ai zis de sonda deja imi vine sa nu ma mai duc si eu care credeam ca-s curajoasa dar m-a apucat frica acum spre final ... .
Scz fetel, sper sa nu se ia si la voi #537; iertati-ma dar m-am panicat.

Ane cu Maria Bianca 38 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

ane-maria dar de ce speri? nu vrei sa nasti? ca esti la termen. sau ai programare la ceza?

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Sophia, tinem pumnii. Daca e asa bine asezat si nu ai recomandare de cezariana de ce nu incerci intai natural cu epidurala? O sa te refaci mult mai repede.

Piticutul nostru e foarte cuminte, atat ca nu vrea nicicum sa suga de la san si ne chinuim inca sa mulgem lapticul, dar am zis ca incet incet speram sa-l invatam.

Fetelor voi ce temperaturi aveti in casa? Noi nu reusim nicium sa ajunge la 23, maxim 22, nu avem centrala proprie si e groaznic, abia astept primavara ca m-am saturat de nametii astia.

MTHFR C677T Homozigot
Mami de Vlad, 01.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Citat:
citat din mesajul lui biancabia

ane-maria dar de ce speri? nu vrei sa nasti? ca esti la termen. sau ai programare la ceza?

N-as vrea chiar azi sa nasc , stiu ca am trecut de 37 de sapt si e ok sa nasc acum insa mi-e cam frica , nasc natural.

Sophia bafta!!!

Ane cu Maria Bianca 38 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

beatrix- felicitari pt Sven, acum sunteti acasa si usor usor, iti vor disparea temerile
Sophia - tinem pumnii, acusi vine bebicul
Bulkinutza - nu am mai apucat sa te sun .. la noi e chestie de moment (stii tu cum e dar iti vei aduce aminte in curand). Tin pumnii pt maine si daca vrei sa ma mai intrebi ceva, cu mare drag

Am mai scris si aseara un mesaj dar nu stiu daca s-a postat
Cicineata - vigantol am luat de la Catena - intreaba ca-ti spun la care din farmacii gasesti. Daca nu, imi spui si iti iau de la mine (eu stau in sectorul 5, Trafic greu - Sebastian). Daca e nevoie, dai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Si eu cred ca natural cu epidurala e ideal. Eu voi naste natural si imi doresc sa nasc ziua pentru ca noaptea nu se pune epidurala la spitalul unde nasc. Am mai zis ca mi-ar placea sa pot opta si pt cezariana. Daca as putea opta, sincer, nu stiu ce as alege. Intre natural fara epidurala si natural cu epidurala as alege epidurala clar, pt ca "pe viu" stiu cum e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

va multumesc de urari
grea refacerea dup cezarina, am pierdut mult sange, o hemoragie la anemie de 7,2.
va si tinem pumnii tututor

la ditamai clinica si nu edte net ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_ spune:

cicineata, sotul meu a gasit vigantol la o farmacie belladona din tineretului, daca vrei se intereseaza daca mai au pe stoc.
bravo dr anca pt fetita grasunica
olga, multumesc

Annisia, sfatul meu e sa arunci biberonul, de foame va lua si sanul cand va vedea ca altceva nu primeste. Succes mult, sigur vei reusi dupa cum te cunosc...

Olim Felicitari! sa-ti traiasca minunea!

carpediem,migulet sa ne tineti la curent cu noutatile

aoleu, Bulinutza ce peripetie drumul vostru. Acum gata poti sa nasti linistita ca ai avut destula aventura sarcina asta

alina, poate ai prea mult laptic si nu poate el sa goleasca sanul, dar creste baiatul si o sa pape din ce in ce mai mult. Si Sara mananca noaptea la intervale mai mari de timp cam 2-3h si doarme in patut, o iau in pat cu mine la 6 si doarme la tzitzi pana la 8, 9. Ziua de ceva timp doarme superficial, numai in brate sau la san, cum indraznesc sa o pun in pat face ochii maaaari si o luam de la capat. Acum e in carut, o legan in el ca sa nu se mai trezeasca din minut in minut.

Ligia, nu te lua dupa cat lapte scoti la muls ca bebe scoate lapticul mult mai eficient. Eu cu pompa electrica nu scot o picatura, iar cu mana abia reusesc sa scot 10-15 ml. Sanii mei nu dau lapte decat cand suge fetita mea si am suficient ca uda o gramada de pampersi si nu ii dau deloc lp

Alice, altesa, nu va stresati cu greutatea, nu exista obezitate la bebelusii alaptati la san, nu raman ei asa grasuti cand mai cresc, ati vazut ce frumos a crescut David al Olgai

HAI Sophia

Ane marie curaj, gandeste-te numai ca iti vei cunoaste fetita

ANDA???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Hop si noi,direct de la dr!Am fc azi monotorizare fetala si suntem ok.A ramas ca venim vineri la alta monitorizare+echo+consultatie la dansa...si s-ar putea ca atunci sa fixam si data cezarienei.

Olim sa iti traiasca bebe!
Carpediem cred ca o sa fim programate cam in aceeasi perioada la ceza...Bafta multa!
Alina o sa incerc sa activez PM-ul daca nu reusesc va cer ajutorul.
Danezza,ce frumu e bebelusa ta!
Sophia_m iti tin pumnii!
Mihaelaradu,o sa anunt data ceza cand va hotari dr,sa imi scoateti si mie niste motate dc ziceti ca stiu sa fc treaba buna!
Bulinuta,bine ca ati reusit sa ajungeti cu bine la destinatie si teferi!
Mar_ysa,am auzit ca e bine sa ii dai pe bebei cu cat m putine creme si mai tarziu pe la 3 luni.
Ursulet,felicitari pt alaptatul exclusiv la san.La multi ani pt bebe!
Miguletvorbeste cu sotul pt o inducere naturala in dormitor ca poate reusesti mai repede ce ti-ai propus.
Beatrix,ma bucur ca a vn Sven acasa! Sa fie sanatos si sa dea DD sa va linistiti si voi odata!!!
Anemaria sa stii ca i normal sa fii speriata pe ultima 100 m,toate trecem prin faza asta.Eu cand am fost la dr azi in spitalul in care o sa nasc m am emotionat si imi venea sa o rup la fuga...

36+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Nu stiu daca Anda a apucat sa recupereze tot ce am scris noi aici. Am vb cu ea prin mesaje pe Fb. Iata ce spune despre evolutia lui bb Toma:
"Respira singur, e in pat nu in incubator
Si acum īnv#259;#539;#259;m sa papam din sticla
Si nu prin tub
Plecam cānd el va fi complet recuperat"

Mrg Felicitari pt vestile bune. Eu joi merg la monitorizare. Ne succedam
Ane-maria Curaj gaina!
Beatrix felicitari! Bebe Sven bine ai ajuns acasa!

37+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput