Hai bulgarasi!!Bravo kraluca, Adriana!!! (63)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

FELICITARI OLIM!!! SA FIE INTR-UN CEAS BUN!

Sophia mie imi suna a travaliu!! Sa fie totul bine!!

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Migulet din experienta acestei odisei eu am tras urmatoarea concluzie: bulgarasii ori ne iau prin surprindere, ori sar pragul, limita :D Nu te ingrijora. Acusi scoatem galeria si aluneca bebele! Nu te descuraja cu inducerea! Baga-te in dormitor

Hai Mihaela (migulet)!!!
Hai bebe Andrei Bogdan!!!

37+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

marysa sanatate lui Leyre. Si noi suntem cu muci si nu mai trec, mama lor de urati!

bulinuta bine ca ati ajuns in oras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

sa vedem daca o fi cazul de motzate
diseara dupa ce vin de la spital va anunt
ar fi bine sa mai stea pana pe 14 febr ca sa imi termin curatenia

38+ cu bebe mic si scump David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Olim, felicitari !!

Bulinutza, bine cs suntti bine. Ai mai fost la doc?

Denisa, sanatate printesei si rabdare tie

Fetele care ne mai citesc, ati putea sa si scrieti, ne-am bucura

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Mihaela bag de seama ca pisicutele Iris sunt mai mititele la eco. Sotii nostri sunt incantati de acelasi nume . Tu esti nascuta in zi cu sotul meu. Asemenari multe ?? Poate daca eram aproape ne imprieteneam, mai stii??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Bia Pai ne-am imprietenit aici. Cine stie? Poate va faceti voi o vacanta in Cipru sau ne aruncam noi pana in Spania (fiindca suntem microbisti inraiti, ne dorim mult sa vedem un derby intre Barca si Real).. Deci si voi va chefuiti in week-end?! Veti avea musafiri? Noi asteptam o cumnata, niste prieteni si bineinteles, vedeta familiei, SOACRA Abia astept sa va povestesc ce cadou imi aduce soacra. Anul trecut mi-a adus un cuier
Sophia ne povestesti DISEARA daca te mai intorci diseara Ca poate te opresc astia sa aduca oltenelul pe lume Oricum, vezi cum faci si da-ne vesti

37+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Altesa, a facut Filip azi dimineata kk. ii dau jum de plic seara si jum dimineata, in lapte sau ceai.

Bulinutza ce peripetii.. Joi e ziua cea mare??

Denisa Sanatate! Ma bucur ca pisicutza mica e cuminte! Si eu il iau pe Filip in pat cu mine dupa masa de la 4-5 dimineata. Si uite asa dormim noi pana pe la 9, cand vine si Sara la noi. Si mai stam jum de ora impreuna. E cea mai dulce jumatate de ora, cu amandoi puii langa mine

ursulet Ai vazut ca s-a rezolvat problema alaptatului? A luat fff bine in greutate printesa ta.

Scot si eu niste motate pt urmatoarele mamici

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Alice, am tot vrut sa te intreb. Radu mananca asa mult la fiecare masa? Iti pot da seama? Mie mi se pare ca al meu doar sta cu tzitzi in gura pe post de suzeta... Dar se pare ca totusi ceva ceva trage si el ca altfel n-ar uda scutecele si nu ar lua in greutate, nu? Uite ca o sa ii mai fac si eu proba suptului, sa vad cam cat suge. Dar asta o sa o fac noaptea, ca atunci are efectiv mese propriu-zise, ca ziua e mai mereu mufat la tzitzi, asa ca nu imi pot da seama.
Si stii de ce spun ca mi se pare ca nu suge? pt ca dupa ce termina si adoarme imi simt sanii aproape la fel de plini si grei.. Pe cand daca ma mulg cu pompa mi se inmoaie clar, ii simt goliti... Nu stiu ce sa mai zic.. Decat ca incerc sa nu ma stresez.

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Alina, nu nu mananca atat mereu. M-am nimerit eu sa il cantaresc acum cand era flamand si nemancat de 4-5 ore. Al meu face invers, mananca regulat ziua si noaptea ar vrea sa stea cu tzatza in gura, dar nu sa manance doqr sa se alinte.. Deci eu il iau cu mine in pat mai devreme de 4 :))
Eu zic sa nu te stresezi. Asa vroia si radu sa manance non stop ziua.. Sau ma rog, e facea el acolo

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput