Clubul "babelor" FIV-oase 5
Raspunsuri - Pagina 8
many_bani spune:
Salutare de la caldurica,
Sunt acasa ptr.a2-a zi in concediu medical, a avut Vlad griji de acest lucru, este cu febra, dar este inchisa gradinita si tot la stat acasa ajungeam.
Samira noi am mers cu Vlad la homeopat, cand avea doar 2 luni, nu stiam ce sa mai facem cu colicii. Nu situ daca ne-a ajutat sau nu cert este ca a mai avut o singura criza si apoi gata. Mi-a placut atentia acordata, cum a tratat problema si am gasit solutii si la alte framantari de ale mele. Este medic de fam.dar care s-a orientat spre homeopatie, acupunctura, apifititerapie si medicina ayurvedica. Este foarte rabdatoare, niciodata presata de timp, iar ora programata se respecta, preturi ok, zic eu. Daca te intereseaza date despre ea, da un PM.
O zi linistita va doresc
elenus26 spune:
Buna sa-ti fie inima Gabitzo
Cum sa te bagi fata ca musca-n lapte? De fapt asa trebuie sa faci...baga-te!!!
Sami eu sunt foarte incantata de homeopata mea. E mai zapacita, dar mi-e foarte draga si stie ce face. Daca vrei...imi zici
o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite
aristica spune:
Si eu optez pentru laparoscopica - am vazut o fata operata clasic - avea o pereche de chiloti pe ea dintr-o perdea si-o taietura mai mare decat la o cezariana. Si ea facuse operatia la Albu, care-i spuse ca "vrea" sa vada tot ce-i p-acolo. Si-i era atat de greu sarmanei fete.
samiruta tort pentru 15 persoane uite ca am gasit emoticon pentru asta Esti foarte tareeee!
Eu am facut ciorba de fasole cu un fel de kaiser afumat (desi i-am spus sotului sa cumpere scaricica, asta a cumparat, asta a mancat). Doar ca mi-a venit greu ideea de ciorba, asa ca am lasat fasolea la inmuiat vreo ora. Si apoi am fiert-o in vreo 5 ape, de m-am ingalbenit la fata, asa ca am pus restul chestiilor in oala. E incredibil de buna...doar daca evitam boabele de fasole, care-s ca pietrele. Si e o reteta buna de slabit sau de curatat intestinul gors. Eu cred ca am mai putin cu 2 kg
P.S. - hope, cu asta am demonstarat ce discutii inteligente port eu, uneori
adriana ma bucur ca nu esti inzapezita pe vreo varianta
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
aadina spune:
Buna fetelor
Funeriu ne-a facut cadou 3 zile de vacanta. Nu facem scoala, desi aici nu cred ca era cazul sa inchida scolile. Dar e bine, in vacanta
many_bani spune:
Si eu votez ptr.operatie laparascopica, am facut, recuperarea a fost super usoara, in plus dupa o operatie clasica in cat timp ai voie sa porti o sarcina?
brunadria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui QiaoBing bruni am vazut in w-e pe net o operatie laparoscopica si m-am infiorat. mai bine clasica, sa puna omul mana cu incredere pe acolo. Iti tin pumnii sa te tina optimismul si sa ai rezultatele dorite ! --------------------------------------------- MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6 IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran) |
Eu am facut laparoscopie in trecut , a fost f ok , in plus aveau si de lucru pe acolo in urma extrauterinei!
Optez pt operatia clasica pt ca trompa ramasa cica e lipita de intestin si sa aiba posibilitatea sa si faca treaba cum trebuie! Sa vad ce zice si dr , astea sunt doar planurile mele!
adrianaady spune:
Aristico ce pofta mi-ai facut cu fasolea e printre preferatele mele, si daca "te si detoxifici" este perfect
Nu am ramas inzapezita slava Domnului, am ajuns cu bine acasa...
QiaoBing spune:
eu am avut operatie clasica la extrauterina, am ditamai fermoarul pe burta, muschii nu mi i-a prins cum trebuie si am burta asimetrica, plus ca recuperarea a fost ca dupa o cezariana, destul de grea. dar nu la asta ma refeream. ci la cum manevreaza instrumentele alea pe acolo la laparoscopic. mi se pare ca precizia e mult mai buna cand accesul e direct. parerea mea
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
tamys spune:
morena29 multumesc mult
Fetelor cineva intreba de istoricul meu l-am pus si eu mai jos ca sa-l vada toate fetele interesate
Va pupacesc pe toate si va doresc din tot sufletul sa reusti TOATE !!!
...............................................................
MTHFR 677 C>T heterozigot, mutatia factorului V Leiden heterozigot .
FIV 1 clinica Genesys Bucuresti ( transferat 2 embrioni de ziua a-3-a ) negativ
FET clinica Genesys Bucuresti ( transferat 2 embrioni de ziua a-3-a ) primul test bhcg 131, al-2-lea in scadere....
FIV 2 clinica Genesys Bucuresti ( transferat 3 embrioni de ziua a-2-a ) negativ
FIV 3 Clinica Polisano Sibiu ( transferat 2 blasto ) negativ
FIV 4 Clinica Polisano Sibiu ( transferat 2 blasto ) negativ
FIV 5 Istanbul Turcia ( transferat 3 embrioni de ziua 3 ) POZITIV CU GEMENASI !!!
14+ cu
brunadria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui many_bani Si eu votez ptr.operatie laparascopica, am facut, recuperarea a fost super usoara, in plus dupa o operatie clasica in cat timp ai voie sa porti o sarcina? mami de Vlad (29.10.2009) Multumesc Doamne! |
many ai voie sa faci fiv dupa!
uite o pe uratica a facut la o luna dupa operatia clasica si facuse hysteroscopia inainte! in ianuarie a facut operatia si in februarie a inceput fiv ul , rezultatul a fost piticuta draguta! si mai are si bebei de gheata!
dar cred ca depinde cat de repede te refaci dupa operatie! ea a fost f rapida!
in schimb eu bolesc mult dupa opeartie , anul trecut in perioada asta facusem drilingul ovarian si am suferit fff mult, bine ca a fost o complicatie , poate daca nu era , era mult mai simplu!
vedem ..