Clubul "babelor" FIV-oase 5

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

ioana,uite aici info despre fibrom.

http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/Uterul-si-probleme-lui/fibromul-uterin_1112

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

Vin si eu la spartul tirgului, ca n-am vazut discutia mai devreme. Desi nu mai este de actualitate, nu pot sa rezist cind e vorba de calcule.
- cu TVA-ul a fost toata lumea de acord: pe cutie
- taxe fixe: pe persoana
- vama: daca e suma fixa -> pe persoana, daca e proportionala cu valoarea -> pe cutie
- transport: in principiu, pe persoana, dar problema se complica daca_ _cantitatile suplimentare duc la incadrarea in alta taxa de transport (de ex. un plic cu 3 pag costa 0.55, iar cu 4 pag 0.9)

PS. Nu-s nici filoloaga, nici economista, dar mi se spune virgulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Eu ma distrez in continuare cu astia de pe Amazon. Mi-au raspuns: si cei de la magazin si cei de la Amazon. Aia de la magazin (care vand Unicornul) cica am primit mesajul de eroare pentru ca ei nu trimit decat in SUA. Iar cei de la Amazon le-au dat peste nas. Cica acum ii avertizeaza ca nu respecta conditiile, dar daca mai primesc plangeri pot sa-i blocheze
Ce rea sunt mai doamnelor ...Baba Cloantza

Oricum bine ca s-a rezolvat intr-un fel. Sa va fie de folos!

o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Samira, merci mult dar nu merge link-ul.
... asa pe net am mai citit, dar ma gandeam ca poate a mai avut vreuna din voi asa ceva si stie mai multe. Ca de pe net ma speriu la ce am citit!

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

aristica, vreau 2 cutii daca asa e tratamentul, nu are sens sa iau jumatate daca astept un rezultat. unde sa trimit banii?
eu nu intru pe forum de la servici si de aceea am venit asa tarziu.

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, doua FIV-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

ioana, incearca linkul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Merci mult Bombi!
Ce chestie...aici scrie ca progesteronul pare sa stimuleze cresterea acestor fibroame si totusi mie doctorita mi-a zis sa nu cumva sa opresc utrogestanul si nici sa reduc doza...
Nu mai inteleg nimic...
Fetelor, Scuze de interventia off topic dar sunt cu spaima in san rau.

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

uitati ce am gasit despre eucalipt , in timp ce cautam radacina de unicorn
http://www.home-remedies.info/herbal-medicines/true-unicorn-root.htm
http://translate.google.ro/translate?hl=ro&langpair=en%7Cro&u=http://www.home-remedies.info/herbal-medicines/true-unicorn-root.htm
nu sunt sigura daca se vor deschide paginile

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, doua FIV-uri nereusite

Mergi la inceput

acesta este textul

Eucalipt - Cum Lucr#259;ri de eucalipt?

Clasa taxonomic#259;
Myrtaceae
Nume comerciale comune
Eucalyptamint, ulei de eucalipt
Formulare comune
Disponibil ca spray de camer#259; aroma terapie, saruri de baie, frunze, lo#355;iune, #351;i ulei.
Surs#259;
Planta este extras din frunzele plantei Eucalyptus globulus.
Componente chimice
Plant#259; eucalipt con#355;ine substan#355;e chimice, printre care mai multe eucalyptrin, hyperoside, quercetin, quecitrin, taninuri, acizi si asociate. Constitutiv principal al uleiului volatil este eucaliptol (1,8-cineol).
Ac#355;iuni
Eucalipt are o activitate hipoglicemiant la iepuri, dar mecanismul s#259;u de ac#355;iune este necunoscut. Eucalipt produce un efect stimulant asupra receptorilor de temperatur#259; nazale. Este de asemenea un counterirritant si mareste fluxul de sange cutanate. Aceasta a fost demonstrat de a exercita efecte antifungice, anti-inflamatorii, #351;i antimicrobiene. Cineol a demonstrat efecte inhibitoare asupra factorul de necroza tumorala-a, interleukinele specifice, tromboxani #351;i leucotriene.
Utilizari raportate
Planta a fost folosit prima dat#259; mai mult de 100 de ani īn urm#259;, pentru a calma congestie nazal#259;. Atunci cānd este inhalat de eucalipt a fost evaluat#259; la pacien#355;i umani, schimb#259;rile din rezisten#355;#259; nazal au fost similare cu cele de a respira aer singur. Literatura rus#259; sus#355;ine utilizarea a eucalymine, un produs pe baz#259; de eucalipt, pentru tratamentul unor sinuzite.
Dozare
Pentru uz topic, 30 ml de ulei se amesteca cu 500 ml de ap#259;.
Pentru diverse utiliz#259;ri, dozele orale tipice includ 0.05 - 0.2 ml (eucaliptol), 0.05 - 0.2 ml (ulei de eucalipt), sau 2 la 4 g (fluidextract).
Reac#355;ii adverse
CNS: delir, ame#355;eli, convulsii (ulei de eucalipt este un convulsante puternic).
EENT: mioza.
GI: senza#355;ie de arsur#259; epigastric#259;, esofagita (Sharara, 2000), grea#355;#259;, v#259;rs#259;turi.
Musculo-scheletice: sl#259;biciune muscular#259;.
Respiratorii: cianoza.
Interac#355;iuni
Nici unul raportat.
Contraindica#355;ii #351;i precau#355;ii
Ulei de eucalipt este contraindicat la pacien#355;ii care primesc tratament hipoglicemiant #351;i la femeile gravide sau care al#259;pteaz#259;.
Considera#355;ii speciale
CNS Alert, GL, #351;i reac#355;ii respiratorii pot aparea chiar cu doze mici.
Mai multe surse de alert#259; indic#259; faptul c#259; uleiul de eucalipt este extrem de toxic, dac#259;
ingerate. Chiar #351;i aplicarea topic#259; a produs toxicitate īntr-o fat#259; de 6 ani, care au prezentat cu ataxie, tulbur#259;ri de vorbire, sl#259;biciune muscular#259;, #351;i progresia de incon#351;tien#355;#259;, dup#259; aplicarea pe scar#259; larg#259; de ulei de eucalipt pentru urticarie.
Recomanda pacientului c#259; planta ar trebui s#259; fie diluat īnainte de uz intern sau extern.
Instrui#355;i pacientul s#259; p#259;streze eucalipt la īndemāna copiilor #351;i a animalelor de cas#259;.
Recomand#259; pacienta gravid#259; sau al#259;pta#355;i, pentru a evita folosirea de eucalipt.
Comentariu
De#351;i eucalipt este de larg consum, pu#355;ine date clinice sprijinul preten#355;iilor sale. Datele privind efectele de plante medicinale de antifungice #351;i antimicrobiene nu au fost evaluate la oameni sau animale, de aceea, utilizarea sa nu poate fi recomandat#259;. Ulei de eucalipt ar trebui s#259; fie p#259;strate la īndemāna copiilor, din cauza poten#355;ialului s#259;u de CNS severe #351;i toxicitate gastro-intestinal#259;.
credeti ca ar ajuta?

Mergi la inceput

scuze pt. lungimea textului precedent, si pt continut, este tradus cu translator online.
dar ideea ramane, ne poate ajuta eucaliptul?
ioana, este derutant intr-adevar textul acela,
nu m-a interesat in mod direct subiectul, dar stiu ca apar din cauza estrogenului mai mare decat progesteronul. in anii tineretii la femeile cu constitutie mai plinuta, estrogenul fiind depozitat (sau nu gasesc cuvantul pt. a ma exprima )in stratul de grasime.
apar cel mai frecvent in anii de perimenopauza de dezechilibru hormonal, cand estrogenul desi este in scadere, progesteronul este mult mai mic decat este normal.
nu stiu ce problema ai tu, dar nu te speria din prima

Mergi la inceput