Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 28
Raspunsuri - Pagina 8
chitosenia spune:
Buna fetele mele,
Cred ca suntem bine.... bebe are momente de agitatie maxima de cateva ori pe zi..asera am crezut ca chiar vrea sa iasa...ii spun de codul portocaliu de cateva ori pe zi.. cred ca primele lui cuvinte o sa fie drumuri blocate si zapada![]()
Incerc sa ma gandesc cel agita asa de tare
caci:
-ciocolata nu mananc
-coca cola nu beau , cafea nici atat
-alcool nu am mai vazut de 2 ani
-nu mananc exagerat de piperat, picant
Lumea imi spune ca imi seamana copilul si de aia e asa de agitat..cica si eu as fi la fel.
M-am apucat de crosetat... mi-am adus aminte ca e cunoscut ca te-ar calma si ti-ar scadea tensiunea... unde sa mai scada nu stiu ca oricum e mica
.
Imi plac ideile voastre legate de cosuri si patuturi si noi avem probleme cu spatiul.. de aceea am renuntat la ideea sa aiba bebe o camera a lui de la inceput ..oricum daca va fi mereu cu mine si tati ...nu ne putem separa unii de altii... cred ca sa traiasca ca si Bu in supragerie.. Bu a dormit multa vreme la noi pe burtica si langa noi pe salteluta lui de la patut...era mai usor asa pentru toata lumea... cand se agita sau speria in somn..la prima miscare mai serioasa puneam manuta pe el si se linistea..il vedeam usor mereu (eram disperati sa nu vomeze si sa nu-l vedem)...in plus ne distram mai bine asa![]()
pup pe toata lumea
Mamica de Bu minunat si de strengar +31
strumfy_12 spune:
Salutare!!!
Vad ca va interesati de screening auditiv... la Andra l-au facut fara sa ma intrebe...fara sa imi explice in ce consta...si fara sa imi zica cineva ca inainte de 48/72 ore de la nastere e inutil. Am tras cea mai mare spaima din viata mea... dupa ce i-a pus aparatul la ureche... dr a zis... "nu aude... o sa reveniti cand copilul are 3 luni sa vedem cum evolueaza" asta la nici 36 ore de la nastere. Am paralizat instant... am izbucnit in plans si nu mai realizam ce se intampla in jurul meu... noroc ca a venit o asistenta... m-a vazut alba la fata si plansa... n-am reusit sa-i zic ce am... i-a zis colega de salon... si m-a linistit in secunda 2. A batut din palme deasupra capului copilului... si copilul a tresarit... si s-a trezit... Concluzia... imi voi face singura testul... si nu recomand nimanui sa dea bani pt un astfel de test.
M-am documentat in ce consta testul... prin aparatul care il pune la ureche... emite niste unde... care daca s-au desfundat bine canalele auditive... se intorc la aparat... La fiecare bb canalele se desfunda mai devreme sau mai tarziu.
Mami fericita de strumfita si
35+ cu Motzata
dara76 spune:
Strumfy, merci mult de tot de info. Te cred ca te-au speriat rau. Of. Inseamna c-as avea noroc cu Sanador ca nu fac, in caz ca ma decid sa-l fac, ca l-as duce abia dupa ce as iesi din spital, deci trec 72 de ore. Scria ceva in What to expect, tre' sa vad ce, ca nu mai tin minte.
Am mai gasit jumper mai ieftin www.babykit.ro/saritor-si-ham-doorway-bouncer-albastru-tippitoes/223.htm?utm_source=shopmania&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link" target="_blank">aici
Ii zice "Saritor si Ham Doorway"
30+
Miruna Sanziana*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*
Tala spune:
Chito esti haioasa ca de obicei
. Cred ca ti se agita samburelul pt ca vrea si el sa-si faca prezenta daca voi va distrati asa de bine (sunt convinsa de asta). Si samburica mea s-a agitat ieri mai rau ca niciodata si tocmai ieri am fost tare cuminte.
Strumfy ce greu cred ca ti-a fost! Pana la urma testul auditiv nu e valabil daca e facut inca din momentul cand bebe e in burtica? La mine amandoi au tresarit la latratul catelei sau alte zgomote proeminente.
Marci arata bine aparatul ala, dar e cam scump din pacate. Eu ma consolez cu gandul ca voi gati pe cat se poate la fel pt amandoi piticii mei asa ca voi folosi steamer-ul mare si voi blendui doar pt cea mica.
aredwynn spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dara76 Aredwynn, super produs, cand mai gasesti treburi, mai anunta-ne please, ca esti tare. Am gasit si pe amazon, dar nu si cu livrare in Ro, deocamdata. Dana, imi spui si mie ce afli, te rog? Multumesc. 30+ Miruna Sanziana*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina* |
:)))) Nu sunt tare, am gasit intamplator mai de mult, cand cautam un patut mai mic in care sa stea cu noi in camera. Intre timp am stabilit sa folosim din start patutul ei, daca tot avem loc (o parte a patului nostru va sta lipita de calorifer :))) si il vom folosi tot pe principiul asta "atasabil", in sensul ca ii dam jos o laterala. Vad ca de pe amazon.de il livreaza si la noi. Am incercat eu si vad ca un patut care costa 133 de euro ajunge la 154 cu tot cu tva si transport. Poate gasiti ceva si mai ieftin. Pe amazon.co.uk vad ca sunt mult mai scumpe. Daca nu stiti germana, folositi google chrome care va traduce pagina, eu asa am procedat si m-am descurcat sa comand caruciorul :)))
Anca,
36+ cu Natalia
Tala spune:
Am si eu o 'problema' - cum schimb poza de la avatar? am incercat accesand contul meu la profil personal, schimba poza, dar nimic! voi vedeti un copil care musca din coada unei matze?![]()
dia_tm spune:
Bine v-am regasit dupa week-end !
A fost dragut asa, cu zapada...am fost si cu saniuta (ieri deja era mai mult pamant si iarba decat zapada...dar era inghetat asa ca aluneca oricum
); sunt cuminte... cizme antiderapante si plimbare usoara; iarna asta e doar tati responsabil de tras sanuita ![]()
Acuma spuneti si void e aparatori de par...chiar am comandat sambata patul pt bebelina... cu aparatori cu tot
...os a vedem cum facem sa evitam pe cat posibil pericolele.
Tala, nu, eu nu vad nici o poza personalizata la tine ... dar a rtrebui sa mearga ...in mod normal iti apare in stanga poza de la profil si link-ul pentru schimbarea ei...
Diana - mami de
Adriana(n.14.02.2006) si
(DNP.12.04.2012)
irinaelena spune:
Dara, ma crezi ca eu nu mai tin minte dc am luat ceva pt nasi la botezul lui Andrei?
Dar am totusi o presimtire ca am luat...
Baia am facut-o a doua zi.
7days nu mi-au raspuns la mail, probabil o sa ma duc peste ei cand intru in concediu. La Bliss voi merge la un botez pe 18 febr si voi avea ocazia sa testez :D Voi intreba si de preturi tot atunci.
Uau, ce kestie cu legea asta... nu-mi place. Si eu ce ar trebui sa fac in luna aia? Sa ma intorc la munca? Cu alte cuvinte, nu poate fi luata decat la sfarsitul concediului, ca altfel ce rost ar avea sa ma duc dupa vreo 5 luni la munca si sa stau doar o luna?? Deci dupa parerea mea, e un mod de a scurta concediul...
Dana, uite ce facea Andrei al meu la 2 luni jumate: https://picasaweb.google.com/101955882316881203544/Feb62012?authkey=Gv1sRgCOf8lIWz-OiYGQ . Dar nu toti copii se misca la varsta asta, nu e o regula, fiecare se dezvolta in ritmul lui. In 4 labe a inceput ceva mai tarziu.
Irina,
30+ cu
Maria
dara76 spune:
Aredwynn, tu ai pus in cos si salteluta separat la patutul de pe amazon.de? La mine nu incape neam patutul normal, nici cu laterala lasata in jos, pana in calorifer abia ar incapea unul din asta mic.
Am gasit si la noi dupa babybay, insa costa vreo 1170. Si mai este unul pe site-ul bbmic, dar nu scrie pretul. Deocamdata maica-mea cica intreba in Germania la o matusa sa vada daca are prin cine sa-l trimita.
Tala, profil personal > editeaza profil >bagi parola > informatii despre tine – in dreapta 'schimba poza' si acolo ai instructiuni cu chose file, upload...la mine stiu c-a mers numai obligandu-ma sa folosesc patratul ala de decupare, altfel nu voia oricat redimensionam eu sa fie mai mica. Si mi-a afisat numai bucata aia decupata.
LE:
Irina, merci mult :), draguta ca intotdeauna. M-as duce si eu, dar si azi mergeam spre toaleta in unghi drept (aplecata la 90 de grade ca o baba de 90 de ani), asa ca limitez mult deplasarile.
Sunt incantata ca am facut rost de ace pentru pen-ul de insulina de la o farmacie. Daca as face rost si de inca un cartus de Levemir fara sa ma mai duc la spital, ar fi super - ca e rau sa tot astept pe acolo. Insa nu am reteta, nimic, nu-s oficial in sistem :(. Ma rog, daca m-as duce dupa reteta sa stau dupa ei pe-acolo, mi-ar da ei direct cartusul. Azi mi-a crescut dr doza de insulina, trecem la 6 unitati, ca nu s-a schimbat nimic numai cu 3.
30+
Miruna Sanziana*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*
aredwynn spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dara76 Aredwynn, tu ai pus in cos si salteluta separat la patutul de pe amazon.de? La mine nu incape neam patutul normal, nici cu laterala lasata in jos, pana in calorifer abia ar incapea unul din asta mic. Am gasit si la noi dupa babybay, insa costa vreo 1170. Si mai este unul pe site-ul bbmic, dar nu scrie pretul. Deocamdata maica-mea cica intreba in Germania la o matusa sa vada daca are prin cine sa-l trimita. 30+ Miruna Sanziana*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina* |
Nu, n-am pus si salteluta, am vrut doar sa vad daca livreaza in ro. Ala de la bbmic este cel de pe organicbaby, deci tot foarte scump. Te-ai uitat si la alea used? Poate gasesti ceva convenabil...
Cat despre insulina... tot respectul pentru curaj!!! Sunt convinsa ca rasplata va fi pe masura si vei avea o minunatie de fetita! Tin pumnii sa faci rost de tot ce ai nevoie!
Anca,
36+ cu Natalia