Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 28

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

screening metabolic nu fac, dar voi face sceening auditiv (sotul are niste probleme pe linia asta...); eu voi naste la regina maria..dara, inteleg ca tu ai optat pentru sanador, nu?

meg,dematei(9.02.2007) si cu 34+

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Dara, ce ciudatenie cu prevederea asta - intr-adevar ce fac mamele singure? si cand trebuie sa-si ia tatal luna aceea? si daca isi permite...
Dana te-ai scos cu mama ta (de ce nu-i contagios asa ceva?)

O sa mai intreb cu cariuta asta - este un soi de ghinon al meu - am fost pana acum la 3 stomatologi si nici unul nu a rezolvat-o cum trebuie (adica tot revine si este si in fata). Nu a fost nevoie de anestezie, dar daca acum e nevoie? O sa-mi intreb si dr gineco si pediatrul sa vad ce spun si ei. Multumesc de sfaturi

Am gasit si eu adineauri recipient din acela pt fructe de la primii pasi la bebestore cu 8,6 lei.

Happy nu stiu cum e cu actele, nici nu vreau sa-mi bat capul - ca si prima data e numai treaba lui tati, dar tin minte ca era afisat undeva in maternitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

neata,

si noi am avut o noapte mai proasta, nu am gasit o pozitie buna de somn, aciditate cat casa care nu trece cu nimic si in plus bebe agitat.
Happy, am intrebat-o pe dr mea daca imi trebuie adeverinta de salariat si a zis ca nu, acum cred ca depinde de la spital la spital daca cer sau nu, dr mea mi-a zis ca gravidele sunt asigurate oricum...ceva de genul.
in ceea ce priveste actele depuse pt declararea copilului, ti se da o fisa de la spital a nou-nascutului, probabil sotul mai completeaza un formular pe care-l anexeaza la aceasta fisa si livretul de familie.

Miha, mamica fericita de Rares si 30+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

tala, pai nu cred ca ti-l imaginezi pe al meu sot printre acte. eu n-as vrea sa mi-l imaginez.
dana, nu.. f rar dorm ziua
miha, certificatul de casatorie nu? mie de ala imi e ca mi-l face franjuri si asa avem duplicat. ca cel original nu stiu pe mainile cui a ajuns la primarie.. si cand a ajuns la noi.. era tot stropit cu sampanie.

AMR fix 5 saptamani

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aredwynn spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana_cp

Dara eu nu stiu inca. dar iti zic cand o da Domnul sa ajung si eu in sfarsit la Cta.

Happy, imi pare rau ca nu te poti odihni. Macar ziua mai dormi?
Cosuletul are si saltea si din calculele mele poate sa doarma pana la 4 luni. Insa m-am sucit Caut acum sa vad daca pot sa comand ceva ce a recomandat Aredwynn, mi se pare ideal pt ce nevoi am eu: http://www.babybay.de/en/babybay/modelle.html

cu Gaza, DPN 30 Martie

Super! De unde si cu cat il iei?

Anca, 36+ cu Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci_mami spune:

Buna fetelor,
Dana tot la fel am si eu in dormitor pat de 2,20X2m plus un dulap urias!Am luat un patut (asemanator cum ai pus tu ultimul link )care se poate lipi de patul meu. http://www.amazon.de/roba-8943-S105-Stubenbett-Babysitter/dp/B004EPYIJG/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1328527383&sr=8-4 Oliver adormit asa cu noi in camera cam 4-5 luni,cat timp l-am alaptat.Apoi l-am mutat in camera lui unde doarme si acuma.Dar sa sti ca patul mare o sa fie util cand o sa creasca Gaza mare si o sa mai doarma cu voi!
Recomand si eu Jumperul pus de Sovi!Se distreaza bebe la maxim in el!

31+Bianca Melissa
mami de Oliver Nikolas -05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Aredwynn, super produs, cand mai gasesti treburi, mai anunta-ne please, ca esti tare.

Am gasit si pe amazon, dar nu si cu livrare in Ro, deocamdata. Dana, imi spui si mie ce afli, te rog? Multumesc.

Meg, inca nu sunt sigura, socotesc banuti la greu, credite, etc. (stau cu un xls si tot fac socoteli) si sa vad daca reusesc la Sanador, da. E un pic mai ieftin ca la Regina Maria. Dar nu m-as duce inainte de 36 sapt. sau de 2500 g, cred, nu stiu. Intreb si eu de screening auditiv, am uitat de el. La stat parca se face oricum?

30+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Cu actele, am vazut un afis la Cantacuzino, care tine de sectorul 2, ca cer certificat de nastere, copii dupa buletinele parintilor si buletinele in original, plus hartia de la spital. M-am mirat ca nu cereau livretul de familie. Am impresia ca la fiecare poate fi putin altfel.
Eu am facut un biblioraft cu 'acte importante', am scris mare cu markerul pe el si i-am spus sotului ca le gaseste acolo.

30+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci_mami spune:

Dara pt prepararea hranei la bebei eu iti recomand aparatul de la Avent http://www.amazon.de/Philips-Avent-SCF870-20-Dampfgarer/dp/B002EIJTDK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1328528323&sr=8-1
Fructele si legumele sunt fierte la abur(dureaza cam 5-15 min) apoi nu trebuie decat sa intorci cana si sa apesi pe buton 5 sec ca sa le mixeze.Iese o mancarica super buna si sanatoasa.Plus ca nu murdaresti decat cana in care se fierbe si se mixeaza mancarica.
Pupice la burtici

31+Bianca Melissa
mami de Oliver Nikolas -05.03.2010

Mergi la inceput

Marci, merci mult, chiar nu stiam ca ala face tot, sa vad daca-i si pe la noi. Eu am aparat pentru gatit la abur si ma gandeam la ala, dar macar pun pe lista de botez si daca o intreaba cineva pe mama, poate le arata :) - incerc sa procedez semi ca afara, cu wish list.

LE:
Am gasit si la noi, e cam 500 lei.

LE2:
Cica la Sanador nu se face screening auditiv, tre' sa aflu pe unde s-ar face si cat costa, ca ma intereseaza, merci Meg.

30+ Miruna Sanziana

Mergi la inceput