Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 28

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Dara, imi pare rau. Dar nu are ce sa fie "grav". Ai tu mai multe belele pe cap acum in sarcina, din pacate, dar te vei bucura cu atat mai mult de minunatia de fetita

cu Gaza, DPN 30 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Bia am observat ca ai sters pozele dinainte (de pe picasa), nu trebuie sa le stergi ca avem destul loc sa le stocam . O sa incepem sa le stergem mai incolo cand n-o sa mai avem loc de pozele strengareilor. la burtica frumoasa.
Wali felicitari pt cele 33 saptam de concubinaj! Inca 7 si...
Aredwynn pai daca mi-ai zis ca eu nu ma plang niciodata... de-acu ma plang
Amy ce bine ca aveti curent iar
Meg ce faina e pozica de la avatar
Haydee sanatate multa
Tala ma bucur ca te-ai hotarat in legatura cu spitalul, Doamne ajuta sa fie nasterea asa cum iti doresti . Eu acum citesc cartea aia de pe docs despre alaptat (aia cu ABC...) si am vazut ca acolo tot zice de apropierea bebelului de mama cu tinutul skin-to-skin cat mai mult si mai repede dupa nastere. Ce ma distrezi tu cu Dominique al tau, nu m-l imprumuti si mie?
Dana super tare povestea de azi... ce bine ca a nascut asa usor tipa . Eu vreau sa stiu ce v-a zis la curs, eu acu sunt la capitolul citit despre alaptare

Monica, fericita 33+ cu Cezar-Andrei

AMR: 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Happy, eu asa simt cam din saptamana 24 cand bebica avea 600 g. Atunci ma speriasem mai rau, ca nu pricepeam ce se intampla. Adica asta e in plus fatza de alte dureri, cand loveste bebe rau in col, etc.
Acuma doar ziceam ca sa stie Irina de ce nu ma misc eu pana la 7days sau Bliss si o intreb pe ea :) - ideea e ca mi-e cam jena sa ma fac brusc la 90 de grade in fatza oamenilor alora, se mai si sperie.
Da' nu conteaza, tot ce conteaza e sa nu stea bebe cat mai mult :)

Dana, cam asa am inteles si eu, ca nu prea tine atata de ce mananca mama. Unii sfatuiau gen sa mananci ca de obicei si eventual daca apare ceva deosebit sa elimini diverse din alimentatie. Eu am priceput ca ar fi colicii de la imaturitatea sistemului digestiv al lui bebe. In special de cand avem creier mai mare, iesim mai devreme fata de cum ar trebui si e sistemul digestiv imatur, sistemul nervos imatur (de-asta bebeii nici nu se pot linisti singuri, nu e vorba de rasfat la inceput, mai ales in primele 3 luni), cica ar fi trebuit sa mai stam macar inca un trimestru in burtica. Perioada colicilor (pana in 3 luni) ar fi considerata al patrulea trimestru de gestatie.
Stii ca Sovi zicea de mancat grasimi bune, adica seminte crude, nuci de tot felul.

Meg, asa e, mai apar durerile si alandala, nu doar cand ma ridic. Tot asa, combinate cu ligamente. Si eu am zis c-o fi si de la kg in plus de care am cu tona, dar mai citisem si de fete slabe cu dureri de simfiza. M-am uitat si eu pe google images si am vazut ca oasele alea chiar se pot departa acolo, cum am eu senzatia.

30+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

multumesc fetelor pt pontul cu masajul, pana acum n-am avut probleme cu umflatul picioarelor deci de-acu o sa aiba treaba domnul sot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

mie mi se umfla rau mainile. mai nou, verigheta imi intra pana la jumatatea degetului, la incheietura. picioarele nu mi se umfla deloc. am aceleasi glezne de dinainte. dar masaj la picioare tot primesc. ar fi culmea sa-l pun sa-mi faca masaj la maini

AMR < 5 saptamani

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Happy eu cu mainile n-am probleme, inca mai pot purta verigheta

ma fetelor voi iar nu aveti somn??? eu am dormit azi la amiaza de la 1 la 3... sa vad cum o fi la noapte

Mergi la inceput

intuneric, cum sa fie?
io-s capie de somn.. dar nu pot dormi..

AMR < 5 saptamani

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Somn, Monna? Cu cine crezi ca vorbesti? Eu acum ma trezesc la viata.. Mircea Badea acum (nu pot fara el), dupa care ma bag la Fringe. Dupa care poate (a se citi sigur) pap ceva, o gustarica asa cat sa nu ma ia cu lesin de foame Si dupa.. depinde, poate iar Fringe, mai caut cate ceva, mai visez cu ochii deschisi.. Somnul vine devreme, dimineata devreme

cu Gaza, DPN 30 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Meg, daca folosesti FB, nu vrei si pe grupul de-acolo?

30+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

ce mananci la ore d'astea dana?

AMR < 5 saptamani

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput