Atractia sexuala in cuplu(2)
Raspunsuri - Pagina 9
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui balanta cabotin...nu neaparat in sensul asta...dar eu am trecut de etapa asta...nu mai sunt topita dupa nimeni...asa ca ar putea sa isi scrie cu cine vrea...mai sunt si altele decat grija ce face celalalt... |
Balanta, unde se termina increderea in partener si unde incepe indiferenta?
Si eu am trecut de etapa de 'topire', noi avem clar alte prioritati acum, ultimul lucru de care-mi fac griji e daca el m-ar insela sau nu ... asta spusa cu toata sinceritatea, dar tot nu mi-ar fi tot una sa-l gasesc chating cu vreo duduiutza in miez de noapte.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
balanta spune:
....increderea in partener e mai mare acum cand contextul sexual a fost scos si ne-am spus tot ce am avut de spus si stim exact cum stam si ce acceptam amandoi...suntem atat de "frati" ca nu se pune problema de neincredere...si unui frate sincer nu i-as interzice sa stea pe chat...as sacrifica multe pt sotul meu...si daca ar fi cu alta l-as ajuta cum mi-as ajuta copilul meu....deci nu e vorba de indiferenta...dar increderea e 100%...dar nu are legatura cu aspectul sexual...
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui balanta ....increderea in partener e mai mare acum cand contextul sexual a fost scos si ne-am spus tot ce am avut de spus si stim exact cum stam si ce acceptam amandoi...suntem atat de "frati" ca nu se pune problema de neincredere...si unui frate sincer nu i-as interzice sa stea pe chat...as sacrifica multe pt sotul meu...si daca ar fi cu alta l-as ajuta cum mi-as ajuta copilul meu....deci nu e vorba de indiferenta...dar increderea e 100%...dar nu are legatura cu aspectul sexual... |
Balanta, daca inteleg gresit, scuza-ma, dar eu inteleg ca la voi nu mai exista o viata sexuala? (Nu ma intelege gresit, STIU ca o relatie poate fi super-ok si fara sex, si la noi e aproape inexistenta de un an jumate, pur si simplu avem alte prioritati.) Doar ca in cazul asta, altfel stau lucrurile, intr-adevar, relatia e muuuuuuuult mai relaxata, atata timp cat ambii parteneri sunt multumiti cu lipsa sexului si nu sunt frustrati.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
aiamoni spune:
Aqai, postarea ta m-a impresionat foarte mult.
Ne poti spune daca a fost ceva anume ce a schimbat opinia sotului tau? Au fost lucruri pe care a trebuit sa le schimbi si tu in modul de viata alaturi de el ca sa-i intalnesti asteptarile?
In orice caz, felicitari, ce-ati realizat voi nu e deloc putin lucru si va doresc multa fericire!
ilia_99 spune:
NUN,parerea mea e ca nu ai nimic de discutat cu Cristina. Ea nu-ti poate raspunde la intrebarile tale, pentru ca sunt toate legate de tine, nu de ea. Ea a aparut pentru ca tu aveai nevoie sa o vezi. Ma indoiesc sincer ca e prima femeie "buna" (sic!) pe care o vezi de cand te-ai casatorit. Doar iesi pe strada si ai ce vedea, daca te intereseaza... Problema e la tine, la cum te simti tu in casnicia ta, neimplinit, de aia ai vazut-o acum pe Cristina. N-a facut nimic special, doar starea ta sufleteasca a facut-o vizibila.
Infidelitatea, de orice forma ar fi, apare din neimplinire sufleteasca.
Asa ca, parerea mea ar fi sa-ti cauti singur raspunsurile la framantarile tale. Sau impreuna cu un terapeut.
ilia_99 spune:
citat din mesajul lui balanta Ilia_99....ti-am scris pe privat ...il ai activat? |
da, mersi o sa-ti scriu.
Aqai spune:
aiamoni, nu exista un raspuns simplu. dar cu liniuta de la capat, ideile principale:
- avem o familie
- ma iubeste, il iubesc
- eram soulmates noi pana sa derapam in halul asta si am vrut sentimentul asta inapoi
- la nivel logic, mi-a imteles actiunile si motivatia. Nu a fost de acord cu ele si a suferit si inca mai sufera din cauza lor, dar a inteles ca si el mersese prea departe cred
- cel mai important, am inteles in timp ca fiecare trebuie sa si dam si sa primim iertare. nu merge sa-ti vezi doar ranile tale si sa crezi ca ele iti dau dreptul sa procedezi oricum. Cred ca asta a fost cea mai "grea" lectie. Cum sa inveti sa-ti lasi ranile (care practic te fac sa simti ca la un moment dat esti indreptatit sa iei anumite actiuni) in urma. Sa te desprinzi de justificarile care iti dau dreptul sa....
Da, amandoi schimbam multe. Si muncim in fiecare zi la asta.
In fine, o sa ma opresc aici. Nu vreau sa par demagoga, fiindca nu doar am suferit mult ci si am provocat multa suferinta la randul meu cand am ales sa urmez un anume drum si nu altul. Si aici inca mai invat sa traiesc cu mine si inca nu am ajuns la echilibru.
Sa alegi îndoiala ca filozofie a vietii e ca si cum ai alege nemiscarea ca mijloc de transport. (YM)
aiamoni spune:
Aqai, multumesc pentru raspuns. N-am vrut sa ma bag cu bocancii, sper ca nu te-ai suparat. Am invatat ceva din mesajul tau, nu l-ai scris degeaba.
buflea spune:
citat din mesajul lui Aqai nu merge sa-ti vezi doar ranile tale si sa crezi ca ele iti dau dreptul sa procedezi oricum. |
Mie asta mi-a placut ... mi-as pune-o la semnatura