Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***394***
Raspunsuri - Pagina 6
Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Fetele din Bucuresti, ii stiti pe astia? http://www.hobirama.com/meniu.html Acum i-am descoperit si-s in trepidatii toata. Imi plac de mor. Aveti idee cine sint? Unde vind? Au reduceri? etc. Multam. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Wow, am vazut doua sacouri mortale! Nici eu n-am auzit de ei pana acum
Unde este Arinisul de care ziceti voi?
inapreda spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Anaan
Wow, am vazut doua sacouri mortale! Nici eu n-am auzit de ei pana acum Unde este Arinisul de care ziceti voi? |
Mie imi par scumpi
Poate stiu fetele din capitala mai multe si, poate au reduceri de 80%
olishka spune:
citat din mesajul lui Gaza22 A Niiiins !!!!!!!! aseara, am avut cea mai frumoasa surpiriza. Initial n-am vrut sa scot Gargarita afara ca de cateva zile tuseste destul de rau. Doctorul a zis ca sunt reminiscente de la fosta raceala ca la pamani nu se aude nimic. Nu prea am incredere in doctorii de aici asa ca vroiam sa fiu precauta dar nu m-am putut abtine. A vazut fetita vecinilor cum se juca cu zapada si asa mult isi dorea, plus ca mi-a fost frica ca pana a doua zi se topeste asa ca am imbracat-o de lupta si am iesit sa ne jucam cu bulgarii. A fost extrem de fericita. Daaaar, azi dimineata a facut temperatura. Asa ca acum sunt cu ochi pe ea ca pe butelie. Dar tot nu-mi pare rau ca s-a jucat in zapada. Acum deja se topeste si de alta nu stiu daca vom mai avea parte. Sper sa-si revina repede. Eu sunt rupta de oboseala, m-am culcat la 4 si m-am trezit la 8 si azi se anunta o zi luuunga si trebuie sa mergem si la o petrecere. Pupici recuperez mai tarziu. Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor |
Sanatate Gazulinei. Bine ca v-ati distrat macar
Olga, mamica lui David iepurasul si 37+
inapreda spune:
E al 2-lea link postat de Pisigri si e la Colobita, la vreo 40 de km de...Bistrita
So, daca va place asta, io...nu votez.
olishka spune:
citat din mesajul lui inapreda Pisigri, nu stiu de ce dar eu as vota ce Arinish dar nu cred ca se incumeta tufetele la asa drum "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Pai dupa ce stabilim data, sa votam si pt locatie.
olishka spune:
citat din mesajul lui inapreda Mi-e somn, Ian a adormit abia la 14.45 (la jumate de abia am ajuns acasa) si sigur baga 3 ore de somn; as putea sa incerc sa dorm dar daca e sa se aglomereze la club, m-as inghesui si eu E cineva? "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Si eu sunt pe-aici. Il adorm pe David si scriu de pe tel
olishka spune:
citat din mesajul lui inapreda Fetele din Bucuresti, ii stiti pe astia? http://www.hobirama.com/meniu.html Acum i-am descoperit si-s in trepidatii toata. Imi plac de mor. Aveti idee cine sint? Unde vind? Au reduceri? etc. Multam. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Eu nu am auzit de ei. Vand si in buc?
pisigri spune:
Ina, am vazut si eu alea, si la aceeasi categorie mai era o pereche, cu blanita pe partea interioara. Mi-or placut, dar am o banuiala ca bugetul lor si bugetul meu nu sunt nici macar pe aproape . Plus ca eu am pantofi 35 si bocanci 38; cum imi aleg marimea...pe net?
Credeam ca nu ai inteles care Arinis, de ziceai de 3 ore plus juma' de ora. Localitatea Arinis nu stiu unde-i, asta e doar pensiunea Arinis.
Ina, inca nu am voie la cizme rosii dupa apendicita, dacaa iti poti imagina. Nu stiu ce isi inchipuia chirurgul ca facem noi in pat, dar inca nu am "abstinat" cit mi-a indicat Plus ca a noi ninge des si aproape continuu de 3 zile, nu stii cit e de lopatit ca sa scot masina de pe locul in care e parcata....si nu stiu daca in Paun a trecut "lama" sa deszapezeasca, ca daca nu....plus ca desi e la 1 km in afara Iasiului, e de mers la deal bine, e iesirea spre Vaslui cu "faimosul" deal Bucium...
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Anaan spune:
A, m-am lamurit: la Colibita. Foarte frumos este, insa nu e prea departe pentru fetele din Bucuresti? Din experientele mele de la intalneli (am fost la vreo trei): aproape toate participantele sunt bucurestence - de exemplu la Moeciu de Craciun, pe langa fetele bucurestence am fost doar trei de altundeva: Novus, Alexandra si eu. Tinand cont de asta, eu cred ca ele ar trebui sa aiba cuvantul hotarator in alegerea locatiei. Eu as merge cu drag undeva departe de casa, dar cu conditia sa intalneac acolo fete care ar avea dificultati sa participe la intalneala altundeva. De exemplu, as fi de acord sa se fixeze o intalneala in Moldova pentru a putea veni si Pisigri, Anamariame, Ramona si alte fete carora zona le este la indemana, dar parca nu mi-ar conveni sa bat jumatate de tara intr-un week-end pentru a ma intalni cu fetele de la Bucuresti, cu care ne-am putea intalni la distante mult mai convenabile.
novus spune:
citat din mesajul lui pisigri E ok we ala din mai pentru noi. Dar daca tot o sa fie cald si frumos, poate gasim (adica novus...) o cazare undeva unde sa aiba ghiocei loc de joaca pe afara. Nu stiu daca retin corect sau nu, aia la care am stat la Paltinis atunci parca nu prea avea spatiu (in sensul de loc, nu neaparat de amenajari) pentru joaca in curte..? |
Asa e, aia nu avea nu stiu ce in curte plus ca si zona unde era amplasata era pustie, adica pt iarna a fost super ok dar pt primavara cand e de stat afara putem mai mult !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)