Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***394***
Raspunsuri - Pagina 4
olishka spune:
Eu ma gandesc ca laptele si lactatele n-o fi bun cand esti racit si ai secretii caci este un mediu favorabil pt dezvoltarea bacteriilor. Daca v-ati scos vreodata vreo masea, iti zice ca nu ai voie lactate nu stiu cate zile...Asa ma gandesc eu...
Olga, mamica lui David iepurasul si 37+
olishka spune:
Acum am citit mesajul de mai sus si m-a pufnit rasul cat de agramat am putut sa scriu Ma iertati va rog, nu stiu cum mi-a iesit
Eu sunt fericita ca mi-am gasit sterilizatorul. Eram sigura ca l-am dat cadou, cum am dat cam toate lucrurile utile de la David si acum ma pregateam sa mai scot minim 400 ron din buzunar. Asa ca sunt chiar multumita, ca am facut o economie pe ziua de astazi
Floric spune:
Oli, multumesc de aprecieri. Dar sa nu crezi ca e minune in fiecare zi de biserica. Ca daca e aglomerat, sau nu are el loc sa se manifeste e jale, nici nu stau. Adica, el trebuie sa aiba in jur un metru patrat liber sa se intinda, sa se tavaleasca....
Mai, treba asta cu lactatele eu nu o stiam dar e bine de retinut. Uitandu-ma in urma imi dau seama ca eu lui Rares cand era ragusit ii dadeam numa lapte incalzit cu miere si perioada de mucozitati era destul de lunga. Acu bine ca am aflat dar sa ma rog sa nu am nevoie.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
chatonel spune:
Mihaela, merci de idee, asta o sa fac si io deseara
Andiaroro, tnx, o sa citesc amanuntit ce e cu modelul cu ultrasunet.
Pt intilnire, io ziceam ca Sibiu era mai misto, mai o terasa, o berica, restaurante gramada, ca sa nu mai avem probleme ca la pensiunea turcului unde ne servea dupa o ora dupa ce dadusem comanda
chatonel spune:
Ca sa dau si raportul saptaminii: Nu ne-am vazut cu Simply din cauza de nameti si de frica mea de a conduce pe alunecus Speram sa ne vedem totusi curind
In Andorra la ski io si fie-mea ne-am dat cu sania, adica ea s-a dat si io eram pe post de tractor
Nu ne-am putut plimba cu ciinii husky si sanioaia trasa de ei pt ca era prea multa zapada
In schimb am facut o gramada de cumparaturi, erau ofertele de iarna si acolo, asa ca am achizitionat: o pereche de levisi la 35 de euro in loc de 90, 2 perechi de iegari de la Desigual, luati de la raionul copii, marimea maxima, adica 16 ani o rochita scurta din stofa de lina, un tricou si o camasuta. Motanul s-a innoit si mai tare, cu palton, 4 perechi de blugi (la el chiar batea vintul in garderoba ) tricouri si plovere. Acu mai ramasa sa-si ia mocasini, ca sa ii vina bine cu blugii slim
mihaelacg spune:
tufete, al meu sot vrea sa se axeze in principal pe rosii. dar rosii adevarate, din alea care au gust si sunt bio lu` bio
pana acum a dat vreo 7 mil numai pe gunoiul de grajd(balegar )
nici apa pt sistemul de irigatii nu o vrea de la canal ca are clor. o scoate din pamant de la pompa.
al meu sot e f meticulos, e de la tara, si e tare gospodar.nu-l laud, dar ii place tare mult cand "gradinareste". zice ca se relaxeaza , ca se incarca
faza e ca o sa-i fie tare greu. e de munca. sera are 140mp si va trebui sa mearga cel putin o singura data pe zi.dupa ce termina serviciul de la ora 17 o sa fie acolo si pana noaptea tarziu.
el a vrut pt ca vrea sa mancam cat mai bio. n-aveti idee ce mancam pe pe "piata". cand si-a cumparat cele necesare pt constructia serei, furnizorul de materiale s-a mirat cum de nu vrea al meu sot soiuri din alea de rosii care se coc repede si au multe roduri (stropite si pus chiar si azot) pt a face bani.
abia asteapta sa ia maria o rosie din sera de oriunde si sa o manance .
banii nu o sa-i scoatem pe investitie clar, dar macar stim ce mancam.ceea ce mi se pare f important.
mihaelacg spune:
bine ca vor fi toate legumele in sera pt consumul personal si la "cerere".nu lasa nici restul terenului necultivat. va pune cartofi, varza, sfecla rosie, ceva plante medicinale si daca tot va fi acolo zi de zi, va lua si niste pui sa-i faca mari vom avea si carnita si outze de la gaini "cunoscute".
stam prost la capitolul pomi fructiferi. i-a taiat anul trecut nu prea i-am nimerit
poate reusim sa facem schimb, dam leguminoase si primim fructe.
anul asta ca niciodata am rafturile goale, deloc conserve.
olishka spune:
Mihaela ce frumos din partea lui Cata ca se sacrifica atat ca sa mancati voi sanatos Sa ne trimiteti si noua o rosie bio ca am cam uitat cum e gustul de rosii adevarate.
Chato sa va fie de bine shopingaiala
Tocmai ce am mancat o farfurie de bors de sfecla, desi nu mi-era foame, dar pofta tare. Nu ma asteptam sa mananc astazi asa ceva, caci eu ieri am crezut ca doar am gandit ca vreau ciorba, dar mama mi-a zis ca i-am dat si comanda. Eu zau ca nu-mi aduc aminte
olishka spune:
Miha mai pune-ne ceva poze cu voi, cu Mariuca, ca sunt tare curioasa cum mai arata
chatonel spune:
wow, mihaela, ce bine ca sotul tau va are de grija! spor la sera si la cit mai multe legume BIO. Sotul tau poate pune acolo, in sera, si zmeura si capsuni, coacaze, ca sa aveti si ceva fructe.
oli, ba parca io am vazut ca ai zis pe forum ca dai comanda de bors cu sfecla
sa-ti fie de bine