Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***394***
Raspunsuri - Pagina 21
novus spune:
Bebestrumpf, imi pare rau pt ceea ce trebuie sa faci
Inapreda, pe unde esti ?!!
Anaan, iar ai ucenici ?!
Eu am o tona de lucruri de facut si nu stiu de care sa ma apuc asa ca mai scrieti cate ceva sa ma relaxez
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andiaroro http://www.museeslarochelle.com/index.php?resultat=modeles_reduits/trains.html Sunt niste miniaturi de trenuri acolo mai misto ca alea de la muzeul SNCF-ului din Paris. Mai au miniaturi de vapoare si de masini. Iar circuitele sunt bestiale. Cand avea Alex 2 ani, am facut un we prelungit acolo in luna mai... Am prins niste furtuni cumplite, asa ca am stat numai in muzee si carciumi. Si la acvariu. Cand l-am scos de la ala de miniaturi,a zughit-o din carucior si a intrat iarasi la lins vitrinele. Edit: am gasit pozele cu trenuletele de la Rochelle http://good-times.webshots.com/photo/2855698110059518639OEtrrv Cred ca de acolo i se trage lui Alex cu contrabasu' ca era Festivalul de Jazz. O sa vad diseara ce s-a ales de poze, ca va dati seama ca-s facute alergand dupa Madmoazea. ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
super ana, merci de link!
data viitoare cind o sa mergem pe-acolo o sa dam o tura... noi mergem des la un resto de peste la marainnes, ne indopam cu stridii si mai vizitam pe ici, colo :)
bebe_shtrumf spune:
Rezumat :
1. Protestele din tara continua in defavoarea Guvernarii si lui Basescu, implicit Boc, se doresc alegeri anticipate.
practic asa au inceput protestele, ca Basescu voia sa inchida Smurdul, adika sa fie cu plata , dc aveai accident, glumesc acum, treb sa-si ceara cardul si apoi iti acorda primul ajutor.
S-a renuntat, deoarece protestatarii l-au inmuiat pe Basescu sa nu renunte la serviciile Smurd, chiar l-a pus ministru pe Arafat(initiatorul Smurdului).
2. Boc a demisionat azi.
3. Cod portocaliu Sud si S-E- tarii, ninsori si viscole, sate si drumuri inchise, fara provizii. Haos si inghet de joi cika vine gerul cu adevarat.
O fi fost bine?
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
Anaan spune:
Salutare!
Am dormit cu fiu-meu ( m-am invatat cu narav in week-end) si de la 4 la 8 am ucenici, dar tot voi mai arunca un ochi pe forum.
Si la noi nametii-s mari si a nins iar cat am dormit.
Simplyana, eu nu te pot pune la curent cu situatia de pe la noi, in afara de aia meteorologica, nu pentru ca n-as fi la curent, ci pentru ca perspectiva mea nu e-n ton cu a majoritatii referitor la protestele de strada, demisia guvernului etc. si atunci prefer sa ma abtin.Dar cred ca o citire razanta a articolelor de pe Hotnews din ultimele doua saptamani te poate informa foarte bine.
chatonel spune:
bebe, vrei sa zici "o fi de bine"? :)
si io vroiam sa va zic ca da, guvernul a demisionat, m-a anuntat motanul, iaca si www.liberation.fr/monde/01012388170-le-gouvernement-roumain-demissionne" target="_blank">link
bebe_shtrumf spune:
nu, am vrut sa zic "o fi fost bine rezumatul? adika la obiect si scurt.
e buna si varianta "o fi de bine?".
ce-o mai fi? adika.
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
simplyana_m spune:
Bebe, merci!
Chato, !
Anaan, nu te presez , desi as vrea sa-ti aflu si tie parerea.
Eu cu faptele, in mare, sunt la curent, ca ma tine soacra . Dar nu pot prinde subtilitatile, si nu pot deloc sa inteleg incotro se indreapta lucrurile.
http://www.lucamic.blogspot.com/
andiaroro spune:
Simply- Nu cred ca-i cineva in lume la mom actual (vb despre oamenii de rand) sa stie incotro se indreapta lucrurile.
Mai cade Guvernu, se mai elibereaza nitel din presiune, nea Gica si cu nea Costica mai ciocnesc o data si de maine il injura pe urmatoru' si timpu trece. Daca ar merge si leafa, ar fi si mai putine injuraturi...
Chato- vezi ca langa ala de miniaturi e si ala de automate. Daca stati doar o zi pe acolo si nu-i vreme naspa, sa le faceti la drumuri diferite.
Olga- Trenuletele m-au facut sa ma gandesc la alta chestie, care-i musai sa ti-o pui in agenda cand mai vizitezi Francia
http://www.franceminiature.fr/visite-virtuelle
http://www.google.fr/search?q=france+miniature&hl=fr&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=zuQvT6D5DML08QP2roTyDg&sqi=2&ved=0CGkQsAQ&biw=1280&bih=687
Asta-i un must si acolo chiar ca-i plin de TGV-uri in miniatura.+ ca poti sa iei hotel in zona si sa faci o zi asta si ziua urmatoare Versailles. Doar timp (frumos) sa aveti...
Ana- numai oameni buni in jurul vostru...A auzit Adei expresia intr-un context....
Monnvas spune:
SIMPLY, vin si eu cu versiunea mea de rezumat:
1. Protestele au inceput de la o lege a sanatatii, pe care nu o cunosteau nici 10% dintre protestatari; in urma dezbaterilor, un tip care e secretar de stat in Min Sanatatii, Raed Arafat (palestinianul care a fondat SMURD) a demisionat. Basescu a retras legea inainte de proteste, dar oamenii tot s-au dus... sa protesteze. Raed Arafat s-a reintors in Min. Sanatatii. Protestele au continuat, fiecare striga ce-l durea: ca au fost taiate salariile si pensiile (acum 2 ani, dar abia acum protestam), ca proiectul Rosia Montana e naspa, ca au fost suspendate indemnizatiile de revolutionar... Fiecare cu ce-l durea.
Tot ce pot sa-ti zic si nu s-a scris pe portalurile de stiri este ca studentii sunt ieftini. 10 lei de caciula pentru o seara de protest.
2. Demisia guvernului. Intrucat dupa acest ianuarie fierbinte PDL a iesit prost, Boc s-a hotarat sa isi dea demisia. In toamna sunt alegeri si s-a gandit, cel mai probabil, ca asa salveaza partidul.
La proteste oricum s-a cerut capul lui Motoc, s-a cerut tot: demisia lui Base, a guvernului, a parlamentarilor, alegeri anticipate (in conditiile in care oricum o sa fie alegeri anul asta)...
3. Coduri. Ninge de 2 saptamani, de fapt; transporturile is dificile, au fost inchise drumuri, au fost localitati izolate... Prin Baragan au fost, pe la tara, pe unde nu trec utilajele, si zapezi de 3 m. Amu, pe langa ninsoare, e si viscol, is multe trenuri suspendate si iarasi cateva drumuri (intre care si o autostrada) inchise.
4. ACTA - nu m-am prins nici eu exact ce contine, un soi de reglementare a internetului. La noi se pare ca s-a votat „pe burta”, fara dezbateri.
Ca sa intelegi de unde vin diferentele, asta e versiunea portocalie a situatiei
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
simplyana_m spune:
Roro, mie mi se pare ca prea se precipita lucrurile ca sa nu se vada si directia, care imi scapa numai mie, eu eu sunt de-aia de n-am votat niciodata . Dar e foarte probabil sa ai dreptate, si sa fie de vina departarea, care comprima timpul pe unele locuri, si il dilata pe altele.
http://www.lucamic.blogspot.com/