Strugurasii de sept-oct 2011 se bulgaresc!**31**
Raspunsuri - Pagina 7
LenaC spune:
Am facut si eu (mai mult prietena mea) aseara un tortulet ca sa vedeti ce gospodina sunt o sa pun si poze pe grup :P
Ooka, ce lunga era reteta... nu am avut curaj sa o citesc ;)). Am facut copy paste intr-un doc, pentru cand o sa prind curaj.
alayna spune:
Adika ,eu abia acum vad mesajele tale ,sa nu crezi ca te-a vazut cineva si nu ti-a scis . Bine ai venit pe forum , ai o fetita superba ,imi place alunita sau semnul de pe frunte
Si eu am lapte praf din ro. sa fac cioco ,dar mi-e frica sa n-am surprize cu Noura
Fata mea nu mai incape in cadita ,dar imi este greu s-o spal in cada mare ,imi vine stomacul-n gatca stau prea aplecata ,vreau sa-i iau un colac ,dar de care ? Stiu ca ala gen inel in jurul gatului ati avut surprize neplacute ,voi cum spalati bebeii ?
Mamica fericita de bebe NOURA (09.10.11)
LenaC spune:
Alayna, si Maia deja nu prea incape bine in cadita, dar cred k mai merge. Eu cu colacelul o spal doar o data pe sapt.
Cand o sa stea in fundulet o sa ii iau un scaunel pentru baita :)
Pitica mea scarpina tot ce prinde? mai face vreun bebe asa...? in sensul ca desface degetelele si apoi le strange... face asa pe mana mea, pe perne, si in varful capului, azi scarpinandu-se asa isi inclestase mana in par si tragea. a inceput sa planga de durere pana am ajuns eu
oanaiasi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LenaC Alayna, si Maia deja nu prea incape bine in cadita, dar cred k mai merge. Eu cu colacelul o spal doar o data pe sapt. Cand o sa stea in fundulet o sa ii iau un scaunel pentru baita :) Pitica mea scarpina tot ce prinde? mai face vreun bebe asa...? in sensul ca desface degetelele si apoi le strange... face asa pe mana mea, pe perne, si in varful capului, azi scarpinandu-se asa isi inclestase mana in par si tragea. a inceput sa planga de durere pana am ajuns eu Lena - fericita a Maiei Bebe Maia - 8 oct 2011 |
Si a mea face la fel ...zilele trecute ma scarpina pe sfarcuri ...nu pot sa iti zic ca am rana
Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011
Doamne iti multumim!
anca_toma spune:
bine ai venit Adika.
noi intr-un final am iesit afara si acum ne-am intors era masina bocna de la ploaie .
Vad ca voi sunteti niste gospodine desavarsite, si mi-ati dat si mie un imbold, maine o sa fac niste sarmalute ca nu am mai facut de mult, asta daca nu imi dispare cheful pana maine.
V-am pupat ma duc la sotior ca e gelos pe voi zice ca in loc sa stau cu el eu stau pe forum, nici nu ma mai chinui sa il contrazic.
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)
LenaC spune:
Anca, pozele de pe grup sunt bestiale. Aveti un fotograf fain si voi sunteti o familie superba
spor la sarmalute maine. eu la chestii complexe nu ma bag
Dbunny spune:
naaaa nici eu nu-s chiar asa gospodina! sarmalele nu-s de mine! dar in schimb as mancaaaaaa
ooka ce bine suna baclavaua, insa n-am mai auzit pana acum sa pui la inmoiat nucile.deci le tai in bucati si le arunci in apa¿¿ umplutura asta e valabila si pt altfel de foi tip puff pastry¿ ca banuiesc cca la baclava trebe philo pastry si alea-s mai scumpe
lena si Noa scarpina tot ce prinde, si sa vezi ce jale e cand are nitel unghii!! lui paco ii smulge par de pe piept
hellena sanatate
Noa e inca maraita seara sau dupamasa la ora siestei....si inclin sa cred ca luatul antibioticului de mine n-a facut nimic bine pt ea, asa ca am intrerupt. oricum ii daddeam jumate lapte proaspat, jumate lapte descongelat, iar noaptea lp.
Dbunny spune:
adika bun venit
alayna eu de cand cu urechea, o spal semiasezata, aproape tinuta in fund, dar na, o fac f repede
oanaiasi am uitat sa spun ca am luat si eu scutece toujours si-s f incantata de ele, eu n-am gasit cristale
seidana deja de cate zile va treziti asa des¿¿ e si nervoasa in timpul trezirilor¿ o culci greu¿
offf nanna s-a speriat mititica
iris acum Noa mananca prost, 8o-9oml cam de 6 ori pe zi, dar de obicei mananca mese mai consistente(14O ml). eu zic cam 8oo pe zi, insa cantitatea asta o mananca de mult,in puseu a papat si 95O... tu cum stai cu mulsul¿ ai dat lp¿
anca_toma frumosilor!
anca_roro cum e la munca¿ asteptam pozi
si fiindca se apropie vremea, propun o tema: ce folositi pt dintii in iesire¿ inel rece¿ gel¿ de care¿ pastilute homeopatice¿ sau ce alte remedii¿
eu la Dani am incercat multe creme si majoritatea aveau efect 5 minute doar. una(Bexident) facea efect cam o ora, jucarii reci Dani nu vroia, caut si remedii homeopatice, macar pt nerviosism
pinkysor spune:
Ooka, multumesc pentru reteta! Am copiat-o si cred ca weekendul urmator o s-o fac.
Dbunny, imi pare rau ca Noa e asa maraita seara. Tu zici ca ai intrerupt antibioticul dar cum te mai simti?
ooka spune:
salu
Dbunny, nu le tai si le inmoi, le inmoi si le tai. Sa inmoi, cica e mai bine pt nuci ca mai elimini din iod si uite ce am gasit pe un site 'Daca lasam semintele/boabele intr-o cana cu apa peste noate, procesul de germinare este declansat, iar inhibatorii sunt eliminati in apa. Acea apa nu este buna de baut. Dimineata clatim semintele si le mancam.'
Nu stiu daca merge cu foitaj, eu n'as face ca ideal e sa ai aluat si printre nuci iar daca pui foitaj cred ca'ti fuge nuca, nu stiu insa foile se pot face in casa si sa faci aluat e terapie curata