Aradence DC (169)
Raspunsuri - Pagina 14

alinamoro spune:
alinamoro spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Somleac Moni tu de ce nu mai scrii la noi? Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011 | 
Am vrut si eu s-o intreb.

Moniiiiii !!!!!!
Alina
 cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
 cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina  (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos  (11.04.2002)       poze
(11.04.2002)       poze 

Claudelu spune:
Claudelu spune:
 Sa aveti o primavara minunata!!! 

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!
 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit! 
Claudia
 si Raul-Andrei
 si Raul-Andrei 

alinamoro spune:
alinamoro spune:
 Am mai pus 3 poze cu Ade (au facut la gradi de 1 martie) si cu florile, incepand de aici.  

Alina
 cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina  (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos  (11.04.2002)       poze
(11.04.2002)       poze 

monica70 spune:
monica70 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui alinamoro 
 Am vrut si eu s-o intreb.  Moniiiiii !!!!!! Alina  cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina  (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos  (11.04.2002)       poze | 
Pai acum am ce sa citesc,la ce sa mai scriu?

Glumesc,dar n-aveam nimic interesant de zis pana acum.
Acum tocmai ma pregateam sa va scriu,ca am fost la oftalmologie.Diana e ok in privinta miopiei,a zis ca nu se vede nimic si ar trebui sa aiba un super ghinion sa apara ceva mai tarziu si ma mosteneasca - in sensul de miopie forte cum am eu.Ca si data trecuta se vede un pic de astigmatism,doar ca acum 0,5 cu plus - acum vreo doi ani era tot astigmatism dar cu minus.A zis ca e f. bine ca e cu plus,dar tot i-a dat niste ochelari sa ii poarte cand deseneaza,scrie (si citeste zic io, ca deja se mai ocupa si de-asa ceva cand si cand - 1-3 pagini cu scris mare din cartile ei) si sa o duc la control peste 6 luni (si tot din 6 in 6 luni in continuare ) Am aterizat dincoace la Optica Cristi
 si i-am luat cea mai ieftina rama (din plastic) cu 17 lei ,oricum au fost lentilele vreo 65 de lei
 si i-am luat cea mai ieftina rama (din plastic) cu 17 lei ,oricum au fost lentilele vreo 65 de lei  Evident ca intai mi-a bagat sub nas unele cu 45 lei ca fiind cele mai ieftine,dar in final nu-stiu-cum aparura si mai ieftine ,asa ca insistati
 Evident ca intai mi-a bagat sub nas unele cu 45 lei ca fiind cele mai ieftine,dar in final nu-stiu-cum aparura si mai ieftine ,asa ca insistati  .Unde mai pui ca erau si usor roz
.Unde mai pui ca erau si usor roz  ? Era plin de rame de copii la peste 100 lei bucata
? Era plin de rame de copii la peste 100 lei bucata  Daca aici erau atat ... bine ca nu m-am mai uitat cat costa dincolo ca lesinam
 Daca aici erau atat ... bine ca nu m-am mai uitat cat costa dincolo ca lesinam  Oricum o sa ii poarte doar acasa,ca nu ma mai incurc cu purtat la gradi.Poate uita de ei,ii pierde,rupe ... ca daca trebuie doar la scris/citit,nu e ca si cand ii poarta in permanenta (desi i-ar placea ei tare sa se dea mare pe-acolo ca are ochelari
 Oricum o sa ii poarte doar acasa,ca nu ma mai incurc cu purtat la gradi.Poate uita de ei,ii pierde,rupe ... ca daca trebuie doar la scris/citit,nu e ca si cand ii poarta in permanenta (desi i-ar placea ei tare sa se dea mare pe-acolo ca are ochelari  )
)Si sa nu uit ,martisoare pentru toata lumeaaaa

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

monica70 spune:
monica70 spune:
 Alina am vazut pozele,foarte frumoasa si Adelina ,de Dragos la costum nu mai zic  Super si cum canta la pian,unde a invatat? Ca parca el nu-i la liceul de muzica.
 Super si cum canta la pian,unde a invatat? Ca parca el nu-i la liceul de muzica.
MIHA tu nu pui niciun film cu muzicienii tai?  Ce super a fost la tine cu confectionatul martisoarelor
 Ce super a fost la tine cu confectionatul martisoarelor  Macar ceva poze?
 Macar ceva poze?
DIANA rezolvasi cu flotantul  ?
?
MONI  cu   DIANA  (01.01.2006) si  TUDOR (14.08.2009)   www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE  
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"  

flavia ramona spune:
flavia ramona spune:
 O primavara frumoasa sa aveti! 
Miha, foarte fain ca ati avut activitate in familie. Sunt convinsa ca au fost minunate.
Moni, noi avem 2 perechi de ochelari, una la gradi si una acasa, nu stiu daca v-am povestit ca nu ii mai gaseam si la un moment dat dupa 2 luni am mers inapoi la dr ca sa ii faca control, a zis ca ii trebuie in continuare asa ca am comandat altii si ... in ziua in care am ridicat a 2-a pereche (172 lei au costat  ) i-am gasit pe ceilalti
) i-am gasit pe ceilalti 
 .
.
Aveti careva ceva reteta de mancare chinezeasca buna, incercata?

alinamoro spune:
alinamoro spune:
 Moni, unde ai fost la oftalmolog, tot la Demian?
Bine ca nu-i miopie.
Pai daca ii poarta cand scrie si deseneaza poate sa-i tina si cand se uita la TV, parerea mea. 
Alina
(11.04.2002)       poze 

alinamoro spune:
alinamoro spune:
 Flavia, ai gasit florile langa masina? (sau au disparut)
Moni, Dragos nu-i la Liceul de Arta, dar face ore acolo cu o d-na prof. o data pe saptamana. 
Diana11, e musai sa faceti flotant? Nu puteti rezolva cumva pana la urma? 
Alina
(11.04.2002)       poze 

monica70 spune:
monica70 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui alinamoro Moni, unde ai fost la oftalmolog, tot la Demian? Bine ca nu-i miopie. Pai daca ii poarta cand scrie si deseneaza poate sa-i tina si cand se uita la TV, parerea mea. Alina  cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina  (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos  (11.04.2002)       poze | 
ALINA da la ea am fost (inclusiv eu si maica-mea pe care o ustura ochii). A zis special ca numai la desenat / scris,dealtfel la tabelul ala a vazut pana la ultimul rand de jos
 Io dupa mine nici pe astia nu ii luam ...  0,5 e neglijabil
 Io dupa mine nici pe astia nu ii luam ...  0,5 e neglijabil  ,in plus desi a intrebat-o de n ori cum vede mai bine cu lentile sau fara ... cam ezita,nu prea simtea diferenta.Sa va zic ca io am masurat la aparat -17 la stangul si -15 la dreptul?
,in plus desi a intrebat-o de n ori cum vede mai bine cu lentile sau fara ... cam ezita,nu prea simtea diferenta.Sa va zic ca io am masurat la aparat -17 la stangul si -15 la dreptul?  Iar la ochelari am -11/-9 .Lentilele de contact le aveam -10/-8,5 ,dar ultima oara mi-a dat -10 la ambele.Acum a tot probat asta p-aci si a zis ca ar fi ok sa iau la urmatoarea comanda -10,5 si -10 ... si parea deazmagita ca n-am facut comanda acolo
 Iar la ochelari am -11/-9 .Lentilele de contact le aveam -10/-8,5 ,dar ultima oara mi-a dat -10 la ambele.Acum a tot probat asta p-aci si a zis ca ar fi ok sa iau la urmatoarea comanda -10,5 si -10 ... si parea deazmagita ca n-am facut comanda acolo  de la nu stiu ce firma .eu port de 17 ani tot Ciba Vision,nu ma mai incurc cu altele.
 de la nu stiu ce firma .eu port de 17 ani tot Ciba Vision,nu ma mai incurc cu altele.Lui mami i-a zis sa isi cumpere lacrimi artificiale,ceva picaturi pentru ochii uscati.Am intrebat la Optica Cristi si alea ne-a intrebat ca de care,ca-s de mai multe feluri,ca trebuia sa ii recomande oftalmoloaga de care

Mai nu stiti cumva ce se intampla cu messul meu? Din 5 in 5 minute cca,apare brusc o fereastra si se si inchide instant,abia am apucat sa vad ca e ceva cu "grup de prieteni",parca ... apare cam atunci cand trimit un mesaj/deschid o fereastra pe DC de exemplu,sau pe alte site-uri.Nu stiu daca are legatura ... m-am si gandtit sa nu fie virusi,dar la scanare nu iese si n-am primit reclamarii cum ca as trimite automat prin mess ...
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

.
.