Tampon Terapeutic Vaginal-Lady ANION

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Produsul se va folosi la 3 ore dupa intretinerea raporturilor sexuale.
pe urma iei pauza trei zile
Nu se folosesc cu 7 zile inainte de menstruatie si se pot folosi dupa 3 zile de la menstruatie , plus cate te mai tine intre 3 si x zile
Dupa 72 de ore scoateti tamponul, adica sta vreo trei zile acolo

Pai iti mai trebuie 5 bucati pe luna?

Si cand faci si aunme pipi, ata aia ramane afara si trei zile o vei uda sa creasca frumos?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Am avut si eu rabdare sa citesc prezentarea "minunatiei". E scrisa la mishto, e ceva gluma care circula pe net sau chiar cineva ne ia de prosti?
Deci bagi beculetzu' ala 3 zile si:
- scapi de dureri de spate si de picioare;
- ti se curatza tenul
- scapi de riduri
- scapi de pete pe piele
- curatza si intinereste corpul (!!!)
Asta e panaceu, fratzica. Io cred ca vindeca si SIDA.
Si ingredientele...te lingi pe buze: #350;ofran, Sānge de dragon, Bombyx Batryticatus, Borneol, R#259;d#259;cin#259; g#259;lbuie de Sophora, Briola (Ligusticum), Leu#351;tean (Chuanxiong Hort), #350;ofran Indian (Aeruginous Turmeric Rhizome), fructe comune de cnifium.
Astia-s niste termeni vizi de toata frumusetzea! Auzi tu, bombyx batryticatus (asta ce-o fi, un batracian-bomba-sexy?)
Multi esccroci pe lume, dar cred ca si multi fraieri

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

chestiunea cu pricina nu contine nici singe de dragon nici bombe sexy....este un simplu saculet din plasa umplut cu ierburi care are menirea sa distruga bacteriile, sa vindece eventuale ulceratii si sa repare dereglari hormonale (si in medicina romaneasca populara sint plante cu astfel de capacitati- numai modalitatea de utilizare e noua)

pe mine nu ma uimeste lista de "beneficii" enumerate (care e perfect legala, btw) ci m-as indoi de sterilizarea lor si apoi de eficacitatea unor ierburi care au fost iradiate in scopul sterilizarii asa cum se spune.

eu sint pro medicina chinezeasca.. per total, suna bine, nu cred ca e teapa dar mi-ar fi frica sa le folosesc; nu prea am incredere in produsele obscure made in China (din motive de sterilizare in principiu)

Reptila, fibroamele sint datorate dereglarilor hormonale, deficientelor nutritionale, stress, etc. Sint tratamente naturale pentru rezolvarea lor...ai incercat? Intreb in ideea ca fibromul este un efect al acestor dereglari - ideal este sa repari cauza, altminteri exista pericol de recidiva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reptila spune:

Multumesc pentru raspunsuri /pareri. nu iau pe nimeni la misto nu am deschis topicul pentru asta, nu e stilul meu sa lansez un topic sa isc polemici. ma interesau aceste tampoane vaginale lady anion pentru ca imi vorbise cineva despre ele, ma intereseaza in special parerile femeilor care chiar le-au folosit, pentru ce problema si ce rezultate au avut, in cat timp.
Letitia 1 marimea lor este cat o aluna, asa mi-a zis doamna care le-a laudat, care mi-a vorbit prima data despre ele.
Allure, stiu ca fibroamele au cauza hormonala, stress, deficiente nutritionale, etc., in prezent iau pentru asta remediu floral Bach(il iau de 6zile), care trateaza cauza nu efectul.
Parerile despre tamonele vaginale ramane deschis, inca ma intreseaza subiectul, am citit de cateva ori pagina lor, sincera sa fiu mi se par mai folositoare pentru femei cu candida, infectii vaginale, chiar am o amica cu aceste probleme si ma intreba daca mi-a scris cineva care chiar le-a folost pareri despre ele pe topic , ea neavand acces la internet.

Mergi la inceput